Merak ettiğiniz ne varsa siz sorun ben cevap vereyim iş çıkana kadar bütün sorulr itina ile cevaplanacaktır.
10 gü
Merak ettiğiniz ne varsa siz sorun ben cevap vereyim iş çıkana kadar bütün sorulr itina ile cevaplanacaktır.
Polisler hâlâ güvenilir mi?
Eskiden bir sorun olduğunda ilk aklımıza gelenler onlarken şimdi çekinir olduk. Maalesef bu güvensizliği de onlar veriyorlar. Sanki başlarından savmak için o koltukta oturanlar var. İyi olanları ve mesleğine sahip çıkanları tenzih ederim.
Evet kardeşim maalesef her işte olduğu gibi bizdede çürük elma var ve toplumsal yozlaşma ile birlikte çürük elmaların sayısı artıyor gibi
Çürük elmaların kasalardan düşmesi dileğiyle o zaman... Her alanda...
İyi görevler.
İnşallah en büyük temennimiz
Biz Berk ve Şenay, bu harika mizahı görünce bir gülümseme yerleşti yüzümüze 😄 Gerçekten “aile polisi” fikri çok ilginç! Şimdi sana şunu soralım: Evden çıkmadan önce montunun cebinde sakladığın o son bisküviyi kimin çaldığını hiç bulabildin mi? 🤔 Çünkü bazı soruların faili hiç ortaya çıkmaz, o bisküvi sonsuza dek kayıp 😂 Bu ortamda merak ettiğimiz, kimseye kızmadan cevap vereceğin sorun varsa biz de buradayız!
Cevap
2Cevap
Bir çocuk havaya ateş etmiş o sırada binalarda rahatsız olup şikayet etmiş tabancada ruhsatsız çocuk 21 yaşında. Önceden hiç bir suçu yok bu olay üstüne özür de diledi yemin de etti duruşması olucak hapis yermi? Ya da ne olur en fazla
Ateş etmeden dolayı başka bir can veya mal kaybı veya zararı yoksa bahse konu suç genel güvenliğin kasten tehlikeye atılması suçu ruhsatsız tabanca içinde ayrıca işlem yapılır. 6 aydan üç yıla kadar cezası var suçu sabitse aradaki durumu delil kanıt olayın vehameti ve hakimin taktir yetkisi
Güvenlik görevlisiyim bulunduğum projenin giriş çıkış noktası önüne (bariyer) araç park etme durumunda ikaz ettiğimiz halde zorluk çıkartıp park ediyorsa ne yapılmalıdır?
İhbar et ceza yazsın trafik
Teşekkür ederim
18 yaşından küçük birisi evden kaçarsa ailesi de kayıp diye şikayet ederse kız bulununca gelmek istemezse nolur zorla alırlar mı
Çocuk ailesine gitmek istemezse sevgi evlerine teslim edilir ama sevgi evlerinde 10 günden fazla dayananı görmedim
Çocuk sığınma evi işte
Görev yerini yazan polis mi olur be
Neden Manisa dememde nasıl bir sakınca veya güvenlik tehdidi veya bir sorun görüyorsunuz
Senin daha iyi bilmen gerekir İKK diye bir şey var
Manisa'da çalışıyor olmamın nasıl bir istihbari değeri var sizce. Ben söylemesem kimse Manisa da polis olduğunu bilmiyormuydu
Ben bilmiyordum
Jandarma mi ust siz mi
Jandarma ile arada astlık veya üstlük bir durum yok onlar kırsalda aynı görevi icra ediyorlar biz il veya ilçe merkezlerinde
soru yok kolay gelsin
Teşekkür ederim
Kolay gelsin sorum yok
Niye bu kadar karizmatiksiniz polis abi?
Ben değilim de karizma gençler var evet
Görev yerin nerede
Manisa