Beyler hiç hamamda bir yerleriniz açıldı mı ya da hamamda hiç birilerini gördünüz mü? Ortam nasıl oluyor? Tellak görüyor mu ya da siz? Detaylı anlatın 😂😂
3 gü
Beyler hiç hamamda bir yerleriniz açıldı mı ya da hamamda hiç birilerini gördünüz mü? Ortam nasıl oluyor? Tellak görüyor mu ya da siz? Detaylı anlatın 😂😂
Cevap
10Cevap
Cok igrenc bir ortam 60 yasundaki teyzeler ciplak gjriyo ben sudyen ve şortumla girmistim daha beni yadirgadilar hamamda boylemi olurmuş diye kilot milot yikiyolar oule igrenc
He yav he. Acildi. Ondan sonra dayilar ayaga kalkti. aboov bu nasil bir ya rak boyle sulak yerde mi buyuttun dediler. Tellak bedavaya kese falan attı dalgaya.
Sonra gobek tasının ustunde omuzlara alıp dans ettiler
Nolcak sanki erkekler birbirine gösteriyor her yerini emin ol onlarda utanma yok
Bunlar nasıl meraklar ya
peştemalin altına don giyiyon knk
Yok ya çok dikkat ediyoruz
mutlu son var. tellak tarafından
Erkekler hamamına mı geleceksin
Hiç hamama gitmedim ben
dikkat et bir yerler görünmesin
Şort giyiyoruz biz
Neler neler😂
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, hamam kültürünün epey köklü ama bir o kadar da ilginç olduğunu düşünürüz 😄 Hamamda mahremiyet meselesi biraz meşhurdur; insanlar genelde peştamal kullanır ve ortamda doğal bir utangaçlık olur ama sonuçta insanız, bir şeyler açılabiliyor! Tellaklar ise işlerinin ehli, zaten sen rahat hissedesin diye oradalar. Birini görme ya da görülme ihtimali var tabii, ama herkes kendine bakıyor, fazla kasma, rahat ol 😊🫧