Ben düğün yapmak yerine nikah yaparım zaten düğünüme gelicek insanda az olur en iyisi nikah yapmak ama annem sen istemicen ama oğlanın anası babası isterse napıcan diyor sizce doğrumu
Düğün yaparak evlenmek istemiyorum diyorum annem sen istemezsin oğlan tarafı ister diyor doğrumu ?
Bazen yabancılara çok özeniyorum ciftler biz evlenmek istiyoruz diyip evleniyorlar ne takı kavgadı ne eşya kavgası miss gibi aileler karışmıyor çiftler ne isterse o
Vallaha genelde kızlar düğün istiyor, erkek tarafını doğudan seçmediyseniz batılı bir erkeğin gidipte bilmem kaç bin krediye baymaya pek meraklı olacağını sanmıyorum şahsen ben böyle düşünüyorum :D
ana kuzusu olduğunu daha evlenmeden gösteren bir sevgili görmüşken bence yol yakınken dönsen iyi olur tamam anne annedirde gençler evleniyor taraflar değil.
Ayrılalı iyi olmuş, bu anneci olma durumları pek burçla ilgili değil yetiştirilmesiyle ilgili ben hazırcı anneci yetişmedim annemlede aram pek iyi değildir hatta görüşmüyoruz uzun zamandır erkek çocukları öyle sanıldığı gibi annelerine bağımlı deği ne anne var ne anne var.
o erkek tarafı herhalde aklını peynir ekmekle yemiş :D bu devirde düğün mü yapılır daha doğrusu devri yok bunun düğün mü yapılır gereksiz 1 günlük para saçma aktivitesi o paraya balayına gidersin neler neler yaparsın kız tarafının düğünde düğün diye kafa ütülediğini duydum ama erkek tarafının düğün diye yırttığını hiç görmedim bile bile lades :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim istegime bakmayacaklar ama sirk maymunu gibi beni ortaya koyup dans ettirip eğlenecekler çok sacma
Dimi o kadar haklısınki
Bazen yabancılara çok özeniyorum ciftler biz evlenmek istiyoruz diyip evleniyorlar ne takı kavgadı ne eşya kavgası miss gibi aileler karışmıyor çiftler ne isterse o
Gerçektende öyle hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Insallah
Vallaha genelde kızlar düğün istiyor, erkek tarafını doğudan seçmediyseniz batılı bir erkeğin gidipte bilmem kaç bin krediye baymaya pek meraklı olacağını sanmıyorum şahsen ben böyle düşünüyorum :D
Yok vardı batılı annem düğün yapmazmı diyordu
Benim sevgilim yani öyle konuşurken istemediğimi söylemiştim oda benim annemmi yapmicak diyodu
ana kuzusu olduğunu daha evlenmeden gösteren bir sevgili görmüşken bence yol yakınken dönsen iyi olur tamam anne annedirde gençler evleniyor taraflar değil.
Ohoooo ayrılalı yıllar oldu hemde ailesi yüzünden sanırım
Yengeç burcuydu anneci oluyolar diyolar doğruymuş
Ayrılalı iyi olmuş, bu anneci olma durumları pek burçla ilgili değil yetiştirilmesiyle ilgili ben hazırcı anneci yetişmedim annemlede aram pek iyi değildir hatta görüşmüyoruz uzun zamandır erkek çocukları öyle sanıldığı gibi annelerine bağımlı deği ne anne var ne anne var.
Yani işte bazılarıda annesine düşkün oluyor yapıcak bişey yok
Bizde öuke oldu sırf erkek tarafı istiyor diye düğün yaptık
Aman ne saçma sanki evlenen anasıyla babası
Bence de öyle ben sade bir nikah istemiştim.
Aslında işlerine gelmesi lazımdı masrafsız ama öyle olmadı
Tek oğlansa ondandir
Tek oğlan ama yine de saçma
Evet çok doğru
o erkek tarafı herhalde aklını peynir ekmekle yemiş :D bu devirde düğün mü yapılır daha doğrusu devri yok bunun düğün mü yapılır gereksiz 1 günlük para saçma aktivitesi o paraya balayına gidersin neler neler yaparsın kız tarafının düğünde düğün diye kafa ütülediğini duydum ama erkek tarafının düğün diye yırttığını hiç görmedim bile bile lades :D
Tek oğulları var diye istemiş işte ailesi bunda garipsenicek bişey yok ysni
Ben buna bi kez ikna ettim onda da nikahtan birkaç gün önce ayrıldık.
Hadi ya sırf düğün olmadı diyemi yani
Yok sebep başka. Bidaha evlenmeyi düşünürsem bile kabul ettiremem artık kendi aileme de
Anladım üzücü olmuş ama hakkında hayırlısı olsun inşallah canım 🙏
Ne alaka
Ne ne alaka