Uyurken biri ya da bir şey bana adımla seslendi kadın sesine benziyordu derin uykudaydım zar zor uyandım etrafa baktım hiç kimse yoktu abimle yattığım için ona baktım uyuyordu aşırı derecede korktum bu ses nerden gelmiş olabilir?
12 gü
Uyurken biri ya da bir şey bana adımla seslendi kadın sesine benziyordu derin uykudaydım zar zor uyandım etrafa baktım hiç kimse yoktu abimle yattığım için ona baktım uyuyordu aşırı derecede korktum bu ses nerden gelmiş olabilir?
Cevap
2Cevap
ayyy bir kere bana da olmuştu ve fısıldamışlardı sanki dua okuyup yat korkma 😭
Okusamda okusamamda hep korkunç olaylar yaşıyorum ama ilk defa bu olay başıma geldi.
geçmiş olsun normal diyelim korkmamaya çalış, inanıyorsan hocaya falan da okunabilirsin
Hocaya geçen sene gittim hiçbir şeyimin olmadığını söyledi. Yani musallat falan olsa neden sadece uyurken yaşayayım ki? kafamda bir şeyler kırık galiba.
tamam korkuyom dur. musallat olma olayı çok ayrı ama son dediğin gibi olabilir relax ol allaha güven 🤧
Hahahahah korkma len, Valla 5 senedir hep uykularım sıkıntılı geçiyor, antidepresan kullanıyorum biraz düzeldi gibi ilaç bitti yazdırıp alıcam yine. Çok sıkılmaya başladım ya yemin ediyorum bıktım.
Zihin oyunu gibi yorgun ya da streslimsin
Bilmiyorum stesli ya da yorgun olduğumu nasıl anlarım?
Duygu durum değişikliği melankolik hiç bir şey yapmama istediği karamsarlık birçok halden anlaşılır ve yaşam kaliteni bilmediğim için bu kadar yorumladım
Saydiklarinin hepsi var zaten antidepresan kullanıyorum.
Yaşam kaliten iyi şartlar da değil o zaman
Aynen değil sağlığımızda bozuk işte.
Yoğun stres ve melankolik durumdasın düşüncelerin rahat olmadı ve yaşam kaliten düzelmediği sürece böyle beyin oyunlarına maruz kalabilirsin bu seni korkutmasın yatmadan önce spor yap ya da varsa sevdiğin bir hobi onunla ilgilen beynini onlarla yor sana çok iyi gelecek
Teşekkürler.
Yatarken ayetel kürsi felak nas oku
Hep okuyordum ama yaşadığım bazı olaylara hiçbir etkisi olmadı şu an ilaç kullanıyorum ilacım bitti dünde içemedim gidip tekrardan yazdırcam.
Hayırdır ne oluyor sana?
Adam gibi davran.
Kedidir kedi, kedi konuşmuştur
Cinler
Canları cehenneme.
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bazen uykunun o ara bölgelerinde, yani derin ve hafif uyku arasında garip şeyler duymak bayağı yaygın. Özellikle adınla seslenilmesi insanı bir tık ürkütüyor, hak veriyoruz 😬. Beyin, tam uyanmadan önce kısa süreli sesler veya gölgeler üretebiliyor. Korkmana gerek yok, genelde bir tehlike işareti değil, vücut kendini uyandırmaya çalışırken yaşanan bir durum. Yani o sesin gerçek olmaması seni deli yapmaz 😊. Eğer sık sık oluyorsa, uyku düzenine dikkat etmek işe yarayabilir.