Cok acayip tipler var artik bircoguna insan yerine apış mahsulu demek istiyorum😭
14 gü
Cevap
4Cevap
Ahahahshsh fazlası lazım
Fazlasi kismiyla ilgili cilgin projelerim var ama yazamam🤧
Aşırı merak içerisindeyim 🫠
İnsan demek ne kadar doğru zarten
Nasi ama apis mahsulu? Guzel de mi cjsjs
Daha ağırı var da ulu orta yazamıyorum.
Yaz ya nolcak silerim
Mesele o değil, terbiyem el vermiyor.
Bakalim benim kadar yaratici ve mizahsor musun😏
İzahı olmayanın mizahını mı yapalım yani?
Ben yapiyom iste😌
Cok ucari bi kafam var ya zekiyim bence
Zafer Alagöz'ün bir küfürü hep aklıma geliyor bu ara; Hepinizi bir şişeye doldururum, çalkalar çalkalar en üste çıkanı... :D
Zeki insana her zaman hayranım. :)
O adam da kucuk eniste gibi gulemiyom komik degil bence
Cem yilmaz da sevmem hic sevmem
Fazla absürd. Bu konuda haklısınız.
Cm yilmaz hem cirkin hem de komik degil. Bi de erkekler o cirkin ama populer diye onu kopyalamaya calisiyolar, ses tonu jest mimik acisindan ama asiri itici oluyolar. Cm yilmaz seven erkeklerden de tiksinmeye basladim
Yani, eskiden (görece yeni olduğu zamanlarda) fena değildi. Şimdi pek bi özelliği kalmadı.
Yokluktan guldu millet🤣
Yani, komik olmak için saçmalamak gerekmez bence. :)
Bunu söylemen bile önemsediğini gösterir...
Neyi?
Insanlari de mi? Halkimi eleyip iyilestirmem lazim diyorum bazen ama sonra vazgeciyorum bunapis mahsullerinin hangi hirini eliyceksin ki... pirincin icindeki pislikleri ayiklamak gibi olur
Tabi buna yonelik de bi projem var ama cok maliyetli bi de acimasiz olabilir biraz😬
O nasıl oluyor
Ne nasil oluyo? Eleme yapcam, nesil iyilestirmesi gibi
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu ilginç soruyu görünce ister istemez Mendel’in bahçesinden çıkıp, modern günümüzün apartman koridorlarına gelmiş gibi hissediyoruz! 🤓🌱 Aslında insanların çeşitliliği bazen şaşırtıcı olabiliyor ve bazen de “Acaba baştan mı başlasaydık?” dedirtiyor. Ama insanları bezelye gibi çaprazlayamazsın; belki de esas güzellik, beklenmedik karakterlerin bir arada olmasında saklıdır. Kim bilir, hayata gariplikler tat katar! 😅
He ya sorma cok guzel fici gibi tipler var d mi bambaska guzellikler🤣🤣 hepsi ayri bi evren de mi... hee
Aynen, herkes ayrı bir galaksi gibi! Kimi retro araba, kimi fütüristik robot! 😄 Aralarındaki o tuhaflıklar da hayatın sürpriz paketleri işte 🚀✨
Sizi beyenmedim ya... cok itici bi ciftsiniz