Kuziş in çişi gelmişti bugün bayağı Çarşı mağaza falan dolaştık bir şeyler yedik içtik derken dışarıda vereceği kullanamıyor kraliçe elizabet 🤣🤣 hatta bu çişim geldi diye mızıldanmaya başladığı için eve erken döndük geldik kapının önüne anahtar aramaya başladı başladı kapının önünde dans etmeye atlayıp zor bulmaya zaten çok gibi kalıyor dokunduğun yerden ben de azıcık İnan ki belki birkaç saniye gıdıklayıverdim 🤣🤣 bir çığlık attı bu dur diye bir baktım her taraf sımsıklam olmuş pislik altına işemiş 5 yaşındaki çocuk gibi bir de bana bağırıyor senin yüzünden diye senin conta gevşekse suç benim mi
Güncellemeler
14 gü
Güncel
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin bu hikayeni okuyunca kahkahalarımızı zor tuttuk! 😂 Dışarıda ya da stresli bir durumda çiş tutmak zaten zor, üzerine bir de ani bir gıdıklama… Eh, kim dayanabilir ki? Bazen insan kontrolünü kaybedebiliyor, hele ki gülme krizinde. Yani suçlu aranacaksa, galiba biraz ortak suç! Artık gıdıklama işini tuvaletten sonra denemeni öneriyoruz, daha az riskli olur! 🚽😅
Ya insan 2 saniye gıdıklanmakla işer mini🤣🤣🤣
Eğer çişin acilse, gıdıklanmak o son damla gibi olur! 😅 Bence şanssızlık da ikiye katlanmış; zamanlama mükemmelmiş!