Bana iki görücü geldi biri polis biride dış cephe işleri ile ilgileniyorlar açıkçası polis olanı istemiyorum ama uzak yoldan gelmişler annem ayıp olmasın diye görüş diyor ve ben de polisleri sevmem zaten hepsi karı kız düşkünü evlensem bile max 1 yıl sürmez anneme dedim ben hayatta polis olanla görüşmem falan dedim annem ön yargılı olduğum için kızıyor ayrıca diğerinin işi ve parası polisden daha fazla
14 gü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet askerlerin egosu genelde yuksek oluyor ve capkinlar polisler de capkin biraz askerler kadar degil bence meslek onemli
Ama tamamen de on yargili olma ikisini de tani bence hangisini seversen kafan uyusursa ona gore
Arkadaşımın eşı asker polis de kem kuzenim var hem de komşularım var kadınları çapkınlıklarından bıkmışlar
herkesin karakteri bir degil simdi ama bana da oyle denk geldi maalesef shahahah
Sen kendine damızlık mi arıyorsun sana değer verecek kişiyi seçsen daha iyi olmaz mı , kendini de bir şey sanma ayrıca
M. lsın
Bence ben değil sen öylesin bı düşün bence adamın kazancı çok diye evlenmezsin
Ayıp olmasın diye görüşmek mi 🤣 yarın öbür günde kızım ayıp olmasın bir kerecik gtten ver 🥺 de der 🤣🤣🤣🤣👏
Amma abarttın ya
He siz normalsiniz ben abarttım ay 🤣👏
sen ne is yapiyosun? ne bu yargı anlamadim.
Sanan ne yav evladı
güzel ablacim ne dedigini anlamadim da is yapmadigini anladim. hani buraya böyle soru soruyorsun ya heh iste bi de cevaplama kismi oluyor. buna ne deniyor biliyor musun soru-cevap. neyse canimin ici sen evde görücülerin hangisi daha zengin diye düşün dur. kendine iyi bakk💝😻
Elbette