4 gü

Acil yardım edin ne olur?

Olay biraz uzun ben küçükken tecavüze uğradım kimseye anlatmadım aradan yıllar geçti ben bir çocuk sevdim liseden 7 yıl sevdim 7 yılın sonunda oda bana tecavüz etti aradan zaman geçti ben hamile olabileceğimi düşünüyordum korkuyordum herhangi bir sağlık kuruluşuna gidemiyordum belki ailem öğrenir diye kız arkadaşım bana bir çocuğu ayarladı bende konuştum biraz zaman geçti ben ona açık açık başıma gelenleri anlattım sonra beni bunlarla tehdit etti bi tane arkadaşı vardı bende beni tehdit ettiğini gidip o arkadaşına söyledim o arkadaş da çocukla konuşup çocuğu korkuttu ve çocuk benden uzaklaştı ben bana iyilik yaptı diye arkadaşıyla konuşmaya devam ettim o arada test yaptım hamile değildim sonra çok samimi arkadaş olduk ben ona sadece arkadaş gözüyle baktım bana aşık oldu ama ben ona hiç ısınmadım ısınamadım aradan zaman geçti açıldı bende dedim herhalde bana zarar gelmez ondan öyle düşündüm kabul ettim aradan 9 ay geçti devamlı konuştuk zaten o beni tehdit eden çocuğun arkadaşı olduğu için başıma gelenleri çocuk ona anlatmıştı sadece bana sorunca ben ayrıntılı bir şekilde anlattım ona ailem öğrendi onun ailesi beni öğrendi aslında kardeşim biz konuşurken yakaladı bende oda kardeşime onu seviyorum dedi evlenecem dedi ben bir şey diyemedim ama onu da sevmiyorum beğenmiyorum sonra ona açık açık onu istemediğimi söylüyorum evlenmek istemediğimi söylüyorum ama anlamıyor benden uzak durmuyor evlenmek zorundasın diyor benimle ama ben istemiyorum çok korkuyorum aileme anlatack diye ben ne yapacam bilmiyorum lütfen akıl verin bana
Acil yardım edin ne olur?