Olay biraz uzun ben küçükken tecavüze uğradım kimseye anlatmadım aradan yıllar geçti ben bir çocuk sevdim liseden 7 yıl sevdim 7 yılın sonunda oda bana tecavüz etti aradan zaman geçti ben hamile olabileceğimi düşünüyordum korkuyordum herhangi bir sağlık kuruluşuna gidemiyordum belki ailem öğrenir diye kız arkadaşım bana bir çocuğu ayarladı bende konuştum biraz zaman geçti ben ona açık açık başıma gelenleri anlattım sonra beni bunlarla tehdit etti bi tane arkadaşı vardı bende beni tehdit ettiğini gidip o arkadaşına söyledim o arkadaş da çocukla konuşup çocuğu korkuttu ve çocuk benden uzaklaştı ben bana iyilik yaptı diye arkadaşıyla konuşmaya devam ettim o arada test yaptım hamile değildim sonra çok samimi arkadaş olduk ben ona sadece arkadaş gözüyle baktım bana aşık oldu ama ben ona hiç ısınmadım ısınamadım aradan zaman geçti açıldı bende dedim herhalde bana zarar gelmez ondan öyle düşündüm kabul ettim aradan 9 ay geçti devamlı konuştuk zaten o beni tehdit eden çocuğun arkadaşı olduğu için başıma gelenleri çocuk ona anlatmıştı sadece bana sorunca ben ayrıntılı bir şekilde anlattım ona ailem öğrendi onun ailesi beni öğrendi aslında kardeşim biz konuşurken yakaladı bende oda kardeşime onu seviyorum dedi evlenecem dedi ben bir şey diyemedim ama onu da sevmiyorum beğenmiyorum sonra ona açık açık onu istemediğimi söylüyorum evlenmek istemediğimi söylüyorum ama anlamıyor benden uzak durmuyor evlenmek zorundasın diyor benimle ama ben istemiyorum çok korkuyorum aileme anlatack diye ben ne yapacam bilmiyorum lütfen akıl verin bana
4 gü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
az kafanız çalışsın bu konudan sıyrılman çocuk oyuncagı ama kafa boş
Nasıl sıyrılacam söyeyin zaten bu yüzden yazdım ya
o sana etık gelmıyorsa sende ona etık olma çöz bu bulmacayı gerısı kolay
Bulmaca çözmeye mi geldim Allah aşkına ya o halde değilim şu an
la havle sende onu tehdıt edeceksın bukadar basıt
ne diyecegini düşün bulursun
Bu çocuk yasa dışı işler yapıyor ama çok kurnazdır işini gizli yapıyor polise söylesem bile kanıtlayamazlar
karışmayacam diyorum olmuyor nasıl konuşurum ben senle
Nasıl yani
naparsan yap abim kafa yoki
Çocuğu onunla mı korkutayım
hayır saksıyı çalıştır alanade yazdırtma buraya yeter da az zeka
Tamam be niye kızıyorsun ya
ama yoruyorsunuz biraz pratık zeka olun abisi
ikisinden de uzak dur
Diğer çocuk peşimi bıraktı arkadaşı bırakmıyor bana diyor arkadaş da olsak konuşacaz dedim istemiyorum ama anlamıyor
engelle geç görüşme
Beni tehdit ediyor ailene anlatırım diye
Onunla evlenmek zorundaymışım
ailen biliyor mu durumları
Hayır bilmiyorum kimseye anlatmadm
ispatı yoksa bişey yapamaz
İspatı yok ama o kardeşim sevdiğim çocuk bana tecavüz eden fotoğraflarım var onda onun da adını soy adını biliyor bu çocuk ondan alabilir mi sence
olabilir
İşte bu yüzden bir şey yapamıyorum elim kolum bağlandı
eninde sonunda ailene anlat o çocuğu da savcılığa ver
Neden ya bir kız istemiyorsa tehdit şantaj bilmem ne ya. Böyle şeyler ne gerek var ki ben anlamıyorum yaa sevmiyorsa sevmiyordur yani
mal adam çok
Allah böyle insanların belasını versin
versin