Adıma 1 günlük hesap açılıp kapatılmış. İşlem bana ait değil. Bankadan aldığım evraklarda işlem yapan kişi bilgisi olarak bir numara var fakat ışık yok. İşlemi yapan kişiyi şubeye gidince öğrenebilir miyim? Ya da bu süreci nasıl yönetmem gerekiyor? Bankacı varsa yardımcı olabilir mi
Güncellemeler
12 gü
İşlem yapan kişide numara ve isim yok olacak
Merhaba, adıma 1 günlük açılmış bir banka hesabının işlemlerini kimin yaptığını nasıl öğrenebilirim?
Burada hesabı açtıran değil açan suçlu olabilir. Bu zamanda kişi doğrulaması zor bir şey değil. Her şey dijital ortamlarda ve bankalar her türlü bilgiye erişip kişiyi doğrulamalıdır. Bu arada nasıl bir işlem yapmışlar?
Bu kadar sig dusundugu icin ulke halkimiz bu gun ulkenin geldigi durum ortada 20 TL olranin ucuna takilan. baliktir sen fark. etmissin fark etmeseydin uzun bir sure sonra 20 TL mi hareket olmus yoksa cok fazlama anlardin ve buyuk bir ihtimallede burada benim yazdigimi okumak yerine hankkindaki ifadeyi okuyor olur gulmek yerinede agliyor olurdunuz yani olayi erken fark etmis olmaniz suanda sizi gulduruyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Nasıl hesap açabiliyor ki adınıza. Yani bankacı suçlu o zaman kişiyi doğrulamadan nasıl hesap açabiliyor.
Cevaplarını öğrenince yazarim
Burada hesabı açtıran değil açan suçlu olabilir. Bu zamanda kişi doğrulaması zor bir şey değil. Her şey dijital ortamlarda ve bankalar her türlü bilgiye erişip kişiyi doğrulamalıdır. Bu arada nasıl bir işlem yapmışlar?
20 lira yatırıp EFT ücreti keserek kalan parayı başka bir bankadaki hesabıma atmış ve hesabı kapatmış
Garip gerçekten banka kaynaklı olabilir bakarsınız artık, bu banka olayı için de güvenlik önlemleri arttırılmalı bu şekilde çok kişi mağdur olabilir.
maalesef.. takip etmek lazım hesapları sürekli
Evet, artık her şey dijitalde her ne kadar şu güvenlik bu güvenlik dense de o kadar iyi değil hala sistemler.
Bankadan fakat savcilik karari gerekebilir
Savcılıktan karar çıkarmak zor bir işlem mi peki
Savciya gore degisir sana inanmasi gerekir bir avk yardimi alman gerekir
Bankadan aldığım evraklar var, inanir
Tamam ozaman. cunku anlattiginiz olay genelde karapara aklama sisteme para sokmak. icin yapilan islemlerden bir tanesidir
20 lira yatirmislar sadece 😅 20 lirayı aklamak istememiştir diye düşünüyorum
Bu kadar sig dusundugu icin ulke halkimiz bu gun ulkenin geldigi durum ortada 20 TL olranin ucuna takilan. baliktir sen fark. etmissin fark etmeseydin uzun bir sure sonra 20 TL mi hareket olmus yoksa cok fazlama anlardin ve buyuk bir ihtimallede burada benim yazdigimi okumak yerine hankkindaki ifadeyi okuyor olur gulmek yerinede agliyor olurdunuz yani olayi erken fark etmis olmaniz suanda sizi gulduruyor
Adliyeye git