Küçük yerde yaşıyoruz buralarda çok zor tarla işi koy ekmeği ve ev temizliği dışında yok ev temizliği de olmaz erkek evlerine vs git gel uygun düşmez ya
Ah ah gitmemiz en başından hata oldu ailem dinlemedi beni kardeşimi şimdi ise tam. tersi onlar daha çok pişman oldu bakalım kardeşimin zaten ataması büyük ihtimalle İstanbula olacak tercih yaptı da ben yeni geldim işten şehir dışındaydım İstanbula geri gideceğim gibi geliyor ev düzen oluşturup
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kendisi istiyorsa denesin
Valla zor iş birde sağlık olarak sorunu var tuvaletini tutamiyor ki oralarda tuvalet olmuyor
O zaman boş ver yapmasin
O yüzden de mantıklı değil de elimde para olsun diye yapayım diyor işte
Yazık yaa
Hiç sorma ya ülkedeki sıkıntı maalesef maddi çok önde insanlarda alim gücü kalmadı ki
Başka iş olmaz mi evde paketleme işleri var ya
Küçük yerde yaşıyoruz buralarda çok zor tarla işi koy ekmeği ve ev temizliği dışında yok ev temizliği de olmaz erkek evlerine vs git gel uygun düşmez ya
Anladimm neyse hayırlısı
Öyle ya bakalım işte sen buyuk şehirde misin
Istanbuldayim
Ne güzel 1 sene öncesine kadar bizde oradaydık cidden istanbukda iş imkanı çok yüksek pişman olduk küçük şehire gelerek maddi zorluk da çeker olduk
Haklısın dostum gelebilirseniz gelin
Ah ah gitmemiz en başından hata oldu ailem dinlemedi beni kardeşimi şimdi ise tam. tersi onlar daha çok pişman oldu bakalım kardeşimin zaten ataması büyük ihtimalle İstanbula olacak tercih yaptı da ben yeni geldim işten şehir dışındaydım İstanbula geri gideceğim gibi geliyor ev düzen oluşturup
şu an nerdesin
Kahramanmaraş sen peki semt olarak neredesin ben 4 sene maltepede oturdum gerisini fatihte yaşadım
Maltepeye uzak değilim Sultanbeyli
Hım güzelmiş sultanbeyli yer olarak maltepeden daha bozuk bir yer ama fiyat olarak daha uygun ailenle mi yaşıyorsun tek mi?
Ailemle
Güzelmiş ne iş yapıyor veya okul devam ediyor mu
Lise terkim ya calismiyorumda
Hayırlısı olsun peki gelecek planı yok mu hiç hayatinda? Şunu yapacağım vs söyle olacak diye
Valla yok sevgilim var belki evleniriz
Belki derken net birsey de yok yani hayırlısı olsun sevgilin nasıl bakıyor ilişkiye peki evlilik konularına
O benimle ciddi ama kavga ediyoz hep
Neden ki sürekli kavga ediyorsunuz küçük birsey mi yoksa kavgacı bir yapısı mi var dikkat et üzülme sonra
Biraz kolay sinirlenen biri ondan
Hım anladım kaç senelik ıliskiniz genelde kavga mi çok ediyor
1 sene olacak haftanın 2 3 günü kavga diyim sana
O zaman normal 2 3 gün kavga ise aka kavga derken küfür şiddet var mı? Evlenince küfür eder mi şiddet yapar mı bunu iyi düşün gözden geçir
Yok ya o kadarda degil şiddet olsa zaten onla konusmazdim bağrışma oluyo sadece
He o zaman iyi normal tartışma dozunda vs olması iyidir arada olur öyle evlenince de aynı olur değişmesini bekleme yani
Sagoll teşekkür ederim umarım sende bulursun
Rica ederim umarım ya sen benim yalnız olduğumu nasıl anladın 😊😀
Bilmem öyle sandim
Oyle zaten ya bu arada 2 dakikan var mı yazayım mı özelden birsey soracağım sana da
Olur kendini belirt ama
Tamam yazdım bakarsin istek at ki belli olsun bence
Zor başkan. Bedenen işler