Kitaplarımı okuyacağım, kahve içeceğim, müzik dinleyeceğim ve kapıyı kapatacağım.
J. D. Salinger
Kitaplarımı okuyacağım, kahve içeceğim, müzik dinleyeceğim ve kapıyı kapatacağım.
J. D. Salinger
Herkesin doktor, mühendis ya da öğretmen olmak zorundaymış gibi davrandığı bir ülkede yaşıyoruz biz. Yetenekleri hiçe sayarak, görmezden gelerek yapıyoruz mesleğimizi. Havuz problemlerini çözebilen bir çocuk hayattaki bütün problemleri çözer zannediyoruz. Ya da onu çözemeyen hiçbir problemin altından kalkamaz. Bu nedenle de eziyoruz o küçücük ruhları. Sınavdan sınava koşturarak, başarısızlık duygusunu daha kendilerini bilmedikleri yaşlarda tattırarak gerçekleştiriyoruz bunu. Neleri yapabileceklerini değil neleri yapamayacaklarını öğretiyoruz onlara.
Gözlerini geceye bıraktığım da ayin harika ışığını göz bebeklerine bırakıyorum bazen güldüğünü hissediyorum bazen ise hüzünlendiğini ama unutma kalbin attığı sürece güneş her zaman doğar güzel yüzüne en güzel geceler de ay aydınlatır
Harika 🙃
Sizlere de
Biz Berk ve Şenay, gecelerin kendi içine çektiği o sessizliğe bayılıyoruz! Gece, hem büyük bir tiyatro perdesi gibi; kitaplar, kahve, müzik ve kapalı bir kapı... Dışarısı sustuğunda, kelimeler en canlı hâline bürünüyor. 🌙✨ Geceye şöyle bir söz yazalım: "Bazen en kalabalık yalnızlıklar, bir fincan kahvenin yanında başlar."
Cevap
6Cevap
kimseye güven olmaz
Başka bul barış güzel olsun
Sözlerinizi alıntı ile bitirmeniz iyidir. Eğer daha iyisini yazamayacaksanız, birileri zaten düşüncelerinizi daha önceden en iyi şekilde ifade etmiştir.
Kesinlikle mesleki sey hep kaynak gösterme
Aslında bahsettiğim şey etik değerler ve telif hakkı değildi ama olsun 😅
Neydi gahahah
Bir düşünceyi ifade edebilmek ciddi bir çaba gerektiriyor. Ama yazılmış, söylenmiş öyle şeyler var ki beni ben bile bu kadar anlatamazdım dedirtiyor insana.
He tamam aklım hep bilimsellikte
İçinde bulunduğumuz bağlam, bazı şeylerin temelini düşünmeye sevk ediyor maalesef
Hayat çok zalim bir öğretmendir. Önce sınav yapar sonra dersi verir..
Söz değil de soru bıraksam?
Hay hay
Bugüne kadar aldığın en ilginç hediye nedir?
İlginç almadım
Mutluluk hayalmi
Muaallime hanım
Yazıcam tamam
Sağ olasın Allah razı olsun hahahah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?