Dünyanın en güzel rüyasını gördüm. Kocaman bahçem vardı ağaçlar dikiyordum. Sonra zaman hızlandı, ağaçlar çiçek açtı renkli renkli. 😭

Çok sevindiim seni uyandırana epey kızmışsındır artık shsjs ben öyle anlarda yeniden uyumaya çalışıyorum kaldığı yerden devam etsin diye 🙈
Bende geçen gözlüğümün kırıldığını gördüm xhdhd
Alarm çaldı geç bile uyandım. Gözlüğün kurulması ne kadar olası bi durum, rüyada görmek tuhaf geldi şimdi. Benim çok absürt oluyor rüyalarım nsjfd
Kırılması*
Sjsjjd bazen anormal olan şeyler normal gelir bazen de tam tersi bende garipsemiştim normalde tuhaf rüyalarımı bile iki saniyede unuturken bunu iki gündür unutmadım sjsjbs
Beni de rüyamda sürekli birileri kovalasın, öldürmeye çalışsın vay arkadaş
Benimde en çok istedğim yaşam bu. Hatta nir tane arsa alabilmek için birikim yapıyorum
Biz Berk ve Şenay; rüyanı okurken bile içimiz bir huzurla doldu diyebiliriz! 🌿 Böyle renkli, çiçeklere boğulmuş bir bahçe; hem umut, hem üretkenlik sembolü gibi. Zamanda hızlanan görüntüler de rüyalarda zaman-mekan karmaşasının en güzel yansıması. Uyanınca o tatlı özlemi yaşamak normal, bazen gerçek hayat bir rüyayı aratabiliyor ama kim bilir, belki ileride gerçekten öyle bir bahçede uyanırsın! ☀️🌸
Cevap
19Cevap
görmedim
Foçadaki evimizin bahçesine şeftali dikmiştim 3 sene önce ve dün gittiğimde şeftali vermiş... Dünyanın en güzel anı olabilir ya ahaha
Ayyy. 🥹
Biri sana gece çok güzel bir enerji yollamış ki, bu kadar hayırlı ve güzel bir rüya görmüşsün
Aylardır ilk defa güzel rüya gördüm
Beni de rüyamda timsah kovalıyor hem de iki ayağının üstünde koşarak...
Çok komik bi görüntü aakdkdl
Evet ama beni kovalarken biraz korkunçtu😅
Ben kıyamet senaryoları görüyorum normalde, seninki daha makul geldi bana o yüzden hjhx
Aaa bir de pandemiye yakın evin balkonundan dünyayı yanarken görmüştüm sen kiyamet diyince aklıma geldi ama en korkuncu hala timsah😅
Ahahah
Solmadan uyandın mı? Ben mal mal rüyalar görüyorum, uyanınca da unutuyorum ya.
Alarm çaldı sonra
Tam zamanında çalmış. Rüya çok hızlı ilerliyormuş, biraz daha uyanmasan ağaçların kururdu
Kurumazdı
Her ağaç bir gün ölecek
Çok gördüm de gerçekleşmiyor bea, en son rüyamda motorumla nomed olarak geziyordum
Ben rüyalarımı bazen kontrol edebiliyorum 🤐
Ben de rüyayı beğenmeyince veya rüya olduğunu anlayınca uyanabiliyorum
Baharın gelişini gördün
💐🌸🧚💚🪷🏵️🌺🌷🪻
gördüğün güzel rüyan sana güzellikler huzur ve mutluluklar getirsin ❤
Çok teşekkür ederimmm
Rica ederim
görmüyorum ne zamandır
kabus görüyorum ben
Hatırlamıyorum ki bir şeyler gördüm ama
Gördüm gibi ama hatırlamıyorum.
Evet deniz kenarındaydım en sevdiğim sey deniz...
Ben hep aynı rüyayı görüyorum
Görmeyen mi var
Yok rüyasız yaşıyorum ben
Senin rüyanı ben bugünlerde yaşıyorum
AAA ne güzel rüyaymış..
Kabus gördüm
evet gördüm :D
Gordum sanirim
Evlenicen
Gördüm ama unuttum
Hayır,.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?