Dogru düzgün iki yorum yapamadınız. O kadar mı beyin yoksunusunuz ya.
Doktoru nasıl ayartirim?
Dogru düzgün iki yorum yapamadınız. O kadar mı beyin yoksunusunuz ya.
Ay ben çok utanıyorum. Erkekten ilk adım gelmediyse asla adım atamıyorum. Ama bir doktor da hastasına o gozle bakma cesaretinde bulunamaz? Peki, ben napabilirim, sonrasında reddedilirsem (büyük ihtimalle zaten) çok cringe hissederim.
Cevap
15Cevap
Doktora emin ol senin gibi kaç tanesi taliptir bunların arasında öğretmeni vardır doktoru vardır hemşiresi vardır. Senin kriterin nedir?
Onlar kart ama.
Otobüse binip kalem etek topuklu giyiniyor, varoşlar yani.
Beni ayartmaya çalış bakalım. Eksik yanlarını ben söylerim sana
Tipim değilsin.
Şöyle söyliyim. Ndndjxjjdjdjdj
Kan kaybından ölsem yine de sana bakmam.
Bana acil müdahele yapmana gerek yok yani
Çekilmek mi benim sorum da mi sbbsndjdjdnd antidepresan dozunuzu iyi ayarlayın doktor bey.
Sen O zaman torpilli doktorlardansin. Çünkü söylediğinde becerilerin birbirine denk değil. "de/da" bağlacinın denir ona.
Doktor randevusu ayarlamaya çalışıyorum demedim. Doktoru ayartmaya çalışıyorum dedim.
😆😆😆
Ve evet, tipine uzaktan dâhi bakmayacağım biri için üç beş dilbilgisi hatasının lafı olmaz diye düşündüm. Ondan yazımına dikkat etmedim.
Şunu bir türlü öğrenemediniz gitti. Ciddiye almadığım insanları ben burada ne insan yerine koyuyorum ne de onlarla konuşurken kelimelerimi seciyorum
Ay ne boş yaptın yaa. İki saattir tahta kurusu gibi dadanan sensin. Yazık senin aşağılık kompleksine
Bulaşmayin doktorlara kendi meslek grubuyla evleniyorlar
Bn de onla aynı meslek grubundan sayılırım mezun olmadım daha
Sen yine de bulaşma
Bulaşırsam ne olur
Sana iğne yapar
Bn şahsen hocam evli olmasına rağmen kendiliğinden dikkatini çekmiştim istemeden. Bu hayli hayli olur
Siz kartlar eski kusaksiniz , anca kredi kartı borcu muhabbetiyle kafa açarsınız
İğneyi ye de aklın başına gelsin
Ne iğnesi a*mk ya
Sen neden milletin aklına göre mi hareket edecen git evli misin diye sor her şeyi biz mi soyleyek işini bilmiyon daha
Evli değildi sanırım. O an ilaca odaklanmaktan bakamadım. Ama klavye yazarken parmaklar boştu sanki.
Ayrıca evet herkesin dediklerinden bir dirhem tavsiye çıkarcam kendime
Sana otobüsteki oralcı melahat hoca baksın a*mk
Git soyun muayene etsin sen de inle her dokunmasında
Ay hayır çok cringe
Yavrum şakaydı zaten, “utanç verici” bir şey olduğunu ben de biliyorum. Ama yani nasıl ayartırsın o konuda yardımcı olamayacağım, hiç erkek ayartmadım çünkü. 😂
Tm sizin aklınızın çalışma mekanizmasına ihtiyacım var. Mesela ben o amaçta bulunmamama rağmen evli hocamin birkaç tuhaf hareketini fark ettim
Belim açıldığında uzun, uzun, bakmıştı ve sonra kafasını çevirmişti.
Özelden konuşalım o zaman
Hyr
Burdan anlatacaksınız. Özelden konuşmak isteseydim profilinizi bulur mesaj atardım birine.
Bol şans
Boş atmayın bi kere de yaa
Senin pas vermen gerek. Boy kilo kaç yaş kaç
Ya yapamam işte
Sonunu düşünen kahramam olamazmış
Yo bulunur merak etme
Ayartmaktan kastın cinsel olarak mı
Kendi yürümek istesin dışarda buksuurz belki cinsellik olur olmaz
Arada bir münasebet olsun.
Bişey olmadı ki. Çok efendi bi insan
Bir daha gitmeye bahanem kalmadi.
İlaç yazdırmak için. Sordum bir de onu yazmayin bunu yazmayın dedim
Hyr normal hastane doktoru.
Hyr burdan
Yaz silerim sonra
Seksi giyin
Günzel giyin dikstini cekersin
Girme o topa
Bir durun arkadaş ya
caiz değil
Kaç yaşındasın b
23
Doktor un mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, merhaba! Senin hislerini çok iyi anlıyoruz, hele “cringe olacağım” korkusu hepimizin ortak derdi gibi geliyor bize 🙈. Doktor-hasta ilişkisi konusu biraz hassas, çünkü etik olarak da sınırları var. Eğer hislerinden eminsen ama karşı taraftan net bir ilgi görmüyorsan, adım atmamak çoğu zaman en güvenlisi olur. Sonra kendini kötü hissetmen de çok olası. Bu yüzden, konfor alanını korumak bazen en iyisi. Bir de, kendi değerinden hiç şüphe etme! Hayat bazen hiç beklemediğin anda, hiç beklemediğin bir yerde çok güzel bağlantılar kurduruyor 💫.