Diğer 1+0 ev ve tek yatak var. Annemle yaşıyoruz. Eve klima takmak mantıklı mı kiracıyız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İster istemez sıcak oluyor. Yatak büyük ama ev küçük. Kilma almaya değer mi 5 ay için. Güncellemeler1 yıl Çok pahalı yaSoyunmak yetmez yazın Güncellemeler1 yıl Off 1+0 ev ve tek yatak var. Annemle yaşıyoruz. Eve klima takmak mantıklı mı kiracıyız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bende 1 0 da tek yaşıyorum alabilirsiniz bence maliyetli olduğunu düşünüyorsan vantilatör gibi bir şey al 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ya biz beraber uyuyoruz Fan var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım bilmiyorum karar sizin uzun süre kalıyosanız alabilirsiniz Yorumla Soran 1 yıl Pahalı ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sıkıntı olmuyor mu böyle bi evde 0 18 Yorumla Soran 1 yıl HayırMutluyuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Özel alanlar çok sınırlı bence Yorumla Soran 1 yıl Rahatız o konuda Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beraber bişeyler yaşıyor musunuz Yorumla Soran 1 yıl İlla oluyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sohbette anlatabilir misin merak ettim Yorumla Soran 1 yıl Gerek yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden merak ettim Yorumla Soran 1 yıl Bu kadar yeter Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bişey anlatmadın ki Yorumla Soran 1 yıl Gerek yok dedim ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaşlar kaç Yorumla Soran 1 yıl 2544 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne zamandır birliktesiniz Yorumla Soran 1 yıl Sıktın ama sabah sabah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden anlatmıyosun ki Yorumla Soran 1 yıl Uzatma mk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beline kuvvet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende 1 0 da tek yaşıyorum alabilirsiniz bence maliyetli olduğunu düşünüyorsan vantilatör gibi bir şey al
Ya biz beraber uyuyoruz
Fan var
Anladım bilmiyorum karar sizin uzun süre kalıyosanız alabilirsiniz
Pahalı ya
Sıkıntı olmuyor mu böyle bi evde
Hayır
Mutluyuz
Özel alanlar çok sınırlı bence
Rahatız o konuda
Beraber bişeyler yaşıyor musunuz
İlla oluyor
Sohbette anlatabilir misin merak ettim