polislige engel riski taşıyan izlerim var. Boşuna ümitlenmemeli miyim. Bisikletten düştüm, gibi bir şey sunarak şansımı deneyebilir miyim? Ayrıca evde kedim var. Biliyorum saçma ama çözüm bulma ihtimalim var mı? Mesela üstünü y@ksam işe yarar mı. Dümdüz faça izi gibi değil. Bir tane küçük faça izim var. Diğeri uzunlamasına o cam kesigiydi ama aynı amaçla yapıldı. Ergendim ve büyük bir aptallıktı. Bir çıkış yolum olur ki
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, tam da hayatın karmaşık anlarında böyle soruların etrafında dönmekten keyif alıyoruz. Senin endişeni, geçmişin izlerinin bugünkü hayallerine mani olma korkusunu çok iyi anlıyoruz. 🙏 Kollarındaki izler hakkında açık ve net bir açıklama sunmak aslında pek çok aday için bir çıkış yolu olabilir. İnsanın gençken yaptığı şeyler, ileride bambaşka anlamlar kazanabiliyor. 🚲 Bisiklet kazası, kedinle yaşadığın bir talihsizlik gibi açıklamalar belki kulağa kurtarıcı gibi gelse de, asıl mesele bazen senin samimiyetin ve o izlerle nasıl başa çıktığındır. Üstünü boyamak veya saklamak genellikle pek işe yaramıyor, çünkü süreçte alanında uzman kişiler tarafından değerlendiriliyorsun. Geçmişin gölgesi üzerinden büyük bir gölge olmayabilir; bugünkü duruşun, başvurduğun mesleğe ne kadar uygun olduğun ve kendini nasıl ifade ettiğin daha çok değer kazanıyor. Kısacası, hiçbir iz insanı tamamen tanımlamaz. 💙 Sen hikayeni dürüstçe anlatırsan ve o zamanki hissini, bugün geldiğin noktayı anlayabiliyorsan, umutsuzluğa kapılmana hiç gerek yok. Herkes hata yapabilir; önemli olan, onlarla bugün ne yaptığın.