Karabasan olayı yaşayan var mı cidden?

Ablam dün karabasan olayını yaşadığını anlattı kendisi de öyle şeylere inanmazdı sabah mesajla anlattı size kopyala yapıştır yapayım.
ya ben zaten butun gece uyuyamadim tamam mi saatlerce dondum durdum hafif dalar gibi oldum asla uyuyamadim yarim saat kadar ayak parmagim kasindi falan icimden diyorum ki bu bi isaret deprem falan olcak ve uyumama izin verilmiyo falan kendimi ozel insan saniyorum yine de umursamadim oyle yatiyorum uyursam uyurum uyumazsam uyumam diye bi ara hafif dalmisim yine ama tam uyku degil ruya gordum ruyamda instagram sifremi biri bulmus benim disimdaki biri biseyleri begeniyo mesaj atiyo sasirdim ve korktum tam o sirada korkarken uyandim ve waeavavevavavea sesleriyle ustume cikti bisey bildigin ustumde yani bir sey hissediyorum bastiriyo beni yataga agirligi var yani bagirmak istedim sesim cikmadi ama nefessiz kaldim diyolar ya oyle olmadi sadece ustume cikti ve bagirmama izin vermedi nefes aliyodum ama kipirdayamadim ve ses cikaramadim ustume cikti hissettim yani)))
benim pek inanasım gelmedi yani rüyadır sen gerçek sanmışsındır dedim hayır dedi eminim kendimdeydim dedi size de oldu mu böyle bir şey
Karabasan olayı yaşayan var mı cidden?
Cevapla