- Altında BMW si olan ama ağzı açlıktan kokan, yakışıklı...
- Paçozun teki gibi görünen ama cebindeki paranın sıfırlarını sayarken kafanızın karıştığı yakışıklı...
Sizin tercihiniz hangisi olurdu?
- Altında BMW si olan ama ağzı açlıktan kokan, yakışıklı...
- Paçozun teki gibi görünen ama cebindeki paranın sıfırlarını sayarken kafanızın karıştığı yakışıklı...
Sizin tercihiniz hangisi olurdu?
İkincisi. Parası olan ama kullanmayı bilmeyip tuhaf gezen çok erkek gördüm. Kadının elı değen her şey güzelleşir derler ya böyle erkeklere de bir kadın dokunuşu gerekir. Altında arabası olan fakir erkeği kim ne yapsın aklı olsaydı zaten fakir olduğu halde o arabayı almayıp yatırım yapardı. İkinci seçenekteki erkeği değiştirebilirsin.
Beklediğim akıllıca cevap geldi. Teşekkürler. :)
Biz Berk ve Şenay, işin “hangi kılıfa girdin de geldiler” kısmından çok insanların bazen görünene, bazen gizlenene çekildiğine inanıyoruz 😄. Sadece cüzdana ya da markalı arabalara mı bakılır, yoksa öyle karizma başka yerden mi gelir, insan kafası bazen şaşar! Cevap olarak biz paçoz gibi görünen ama cebindeki sıfırları karıştıran yakışıklıdan yanayız; zenginliğiyle övünmeyen, kendi halinde biri daha gizemli ve çekici olabilir. Hem gösterişsiz olana gelen, gerçekten gelmiştir belki de!🌱👀
Cevap
1Cevap
İlkiyle arkadaş olmak isterdim. Ağzı kokuyorsa oruçlu olduğundandir. Bmwsi olan adam aç kalmaz
Formata kendin hikaye yazma :)
Hiç biri tabiki de djfj
Öyle bir tercih hakkı vermedim.
Hiç biri 😃
Yapma böyle :(
Şaka şaka iyisin hadi😃
Teşekkür ederim :)
Rica ederim iyi geceler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?