Siz gercekten atalarinizin orta asyadan geldigini mi dusunuyorsunuz?

Atalariniz gercekten orta asyadan geldigine inaniyor musunuz?

sizlere uzucu bir haberim var turkiyenin gen haritasinda sadece %3 orta asya geni bulundu.

gocebelerin isgalinden once anadolu halki doguda ermeniler batida ve kuzeyde yunanlar seklindeydi.

daha sonra gocebeler isgal edip bu yerli halklarin beynini yikadilar onlara da zamanla dillerini asiladilar ancak sayilari yerel halka gore cok azdi.

cogu yonetici pozisyonda oldugu icin ellerinde guc vardi.

bu sadece anadolu kokenliler icin.

sunu da ekliyorum.

daha sonra ise osmanlilar balkan ve kafkas hristiyan toplumlarinin bir kisminin beynini yikayarak onlari musluman etti.

bosuna tengri bilmem ne demeyin o zaman turk ve musluman neredeyse ayni anlama geliyordu.

daha sonra bu beyni yikanan halklar osmanli savas kaybetmeye baslayinca daha guvenli topraklara goc ettiler.

aslinda balkanlilarin anadolulularla anadolulularinda kafkaslilarla alakasi yok.

yani kimsenin kimse ile alakasi yok.

herkes turklestirildi.

orta asyada kimse ben turkum falan demiyor turkiyeden nefret ediyorlar orayi kac sefer ziyaret ettim.

sizlerin beynini yikayip ulkelerine donduler yuzyillar once.

yunanlar ve ermeniler dusmaniniz degil onlae sizlerle ayni halklar sadece sizler gibi beyinleri yikanip turklestirilmediler o yuzden yavasca ayristiniz.

"bizim atalarimiz buraya geldiginde gozleri cekikti sonra duz oldu'

diyecek zavallilar gelmedne anlatayim

evrim milyonlarca yil suren bir surectir 950 yil gibi bir surede bu imkansizdir.

ayrica bundan bir kac yuz yil once de ingiliz somurgecilerin cocuklari avustralyaya yerlesip avustralya ulkesini kurdular orasi cok sicak bir ulke.

eger turklerin gozleri cekikten duze donecekse avustralyalilarin da teni kararmaliydi ama hala bembeyazlar.

biraz olsun mantikli bir sekilde dusunun.
kendinize bir bakin aynada bir ermeniye yunana mi daha cok benziyorsunuz yoksa kazaga ozbege mi?

fiziginize bakin dikkatlice.

ancak biliyorum ki gercegi yine de gormezden geleceksiniz cunku kabullenmek en zorudur

Siz gercekten atalarinizin orta asyadan geldigini mi dusunuyorsunuz?