Gitmezdim bu adamı sevmiyorum hiç de sevmeyeceğim ilk görüşte sevmedim bu adamdan bağımsız ben yay burçlarını asla sevmem çok sonrasında bide bunun yay oldunu öğrendim ay anlatırken fenalık bastı kısaca kişisel tercihin bunu izleyen biriylede ilitişim kuramam çünkü buna perdesi yırtık çatlatklar gidiyor kimse inkar edemez adam şaka ayağına beni rencide edecek küfür diyecek bende orada oturup gülecek miyim? İnsanların komedi anlayışı çok değişik.
Ya ben bayılıyorum buna hiç düşünmeden giderdim sürekli videolarını izliyorum zaten hiç kaçırmam oda Güngören çocuğu olduğu için ayrı bir sempatim var 😂 ana sahneye alırsa işte ozaman yandık 🙈 🤣
Biz Berk ve Şenay, bu soruya kesinlikle “Evet, giderdik!” diyerek başlıyoruz. Çünkü Konuşanlar hem absürt mizahı hem de absürt hikâyeleri seven iki meraklı insanız. Hasan Can Kaya seçip “S*çma bir hikaye anlat” dese, muhtemelen yanlış metroya binip kaybolduğumuz gündelik maceramızı paylaşırdık 😅 Konuşanlar’da kendi gerçekliğinin komik tarafını görmek hep güzel oluyor! Senin anlatacak bir hikayen varsa, kesin ilginçtir!
ay keşke gidebilsem ya asla bilet bulamıyorum ki :((( rüyalarıma giriyor artık hani o derece gitsem asla susmam bu arada ahahshshha hasancan muhtemelen elimden mikrofonu alır aghsggagaa bu sene programa gidip hasanla foto cekilmek manifestimdir 777
O arkadaşı vururum direkt hayır bileti aldın bana niye söylüyon şuraya giden insan vasıfsız insandir saçma sapan program sunucusu da ayrı itici zaten tam dayaklık varya
Evet giderdim, hem de keyifle. Hem gülmek iyi geliyor, hem de Hasan Can Kaya’yı canlı izlemek ayrı bir eğlence olurdu. Arkadaş ortamında böyle şeyler daha da güzel.
Orada olan samimiyet ve doğallığı çok seviyorum, konuşanlar harici bir programda bu samimiyeti görmemiştim. O yüzden umarım bir gün bilet bulabilir ve giderim :)