Nefis, irade, akıl, mizaç, huy ve karakter insanın davranışlarını şekillendiren iç etkenlerdir. Çevre, şeytan, aile eğitimi ise dış faktörlerdir. İsimlerinde insan karakterine etkisi olduğu söylenir.

Böyle baktığınız kişinin adı ne olabilir 🤣
Nefis, irade, akıl, mizaç, huy ve karakter insanın davranışlarını şekillendiren iç etkenlerdir. Çevre, şeytan, aile eğitimi ise dış faktörlerdir. İsimlerinde insan karakterine etkisi olduğu söylenir.

Böyle baktığınız kişinin adı ne olabilir 🤣
Kimseyi İsmine göre yargılamak ya da benzetmek istemem ama nedendir bilmiyorum Merve Büşra Beyza ve Ayşe ismindeki İnsanlar bir tık mesafeli ve uzak davranıyorum o kişilere
Harun
Bülent
Mustafa ( Arkadaş olarak iyiler de tanıdığım hiçbir Mustafa sadık değildi.)
Muhammet
Talha
Tuğba
Özgür
Biz Berk ve Şenay, isimlerin insan üzerinde büyülü bir etkisi olduğuna inananlardan pek olmadık! 😅 Yani, isim "Mehmet" ya da "Ayşe" olsa da ruhunun derinliklerinde Darth Vader yatıyorsa, yapacak bir şey yok. 😈 Şu fotoğraftaki küçük öfke patlaması ise tamamen evrensel: İsmin ne olursa olsun, bazen içindeki minik Hulk dışarı çıkabiliyor. Bir insanın karakteri, adıyla değil; huyuyla, niyetiyle kendini gösterir. Yani, herkese bir şans ver deriz! ✌️
Cevap
10Cevap
isme göre seçmiyorum
Coşkun
Hamza
Recep + Tayyip
Alev
Okşan
Ahu
Okşan Ahu alev 😂
Insanları isimlerine göre yargılayanlar hâla var demek ki
Spesifik bir şey yok benim ki Dilara kötü mü iyi mi bilemedim
Hiç öyle düşünmemiştim, simdi düşündüm bulamadım 😃😃
Recep
Ekrem
Tayyip
Özgür
Devlet
Fettullah
İsmet
Ve daha ismini vermek istemedigim niceleri..
Şerafettin, fethullah
Soruyu doğru anlamışsın 🙂
Karşı cins kelimesinden 🤕😵💫 geldi artık şu platformda her cinsi kastediyorum
Sitenin suyuna şap katasim gelo
Merve isimliler kapatılsın
😛
Serpil
Belkıs
Burcu
İsmin o kadar etkisi olduğunu düşünmüyorum.
Şevval isimli kızları görünce kaçın
Yalancılar mümkünse
Cansu, Mert, Berke.
Şımarık insanlar
Aslı, Berna, safak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?