1 yılO sırada kol kaslarım ile gülüşüyoz. Ben evin taşıyıcısı olduğum için benim kaslar bi miktar şey diyim sen anla. Geçen biri yanlışlıkla dokundu şok geçirdi. Spor yaptığımı düşündü. Diyemedim poşet taşıyom diye oldu. Bizim ev de yüksek katta asansör de yok. İkna oldun mu söyle de ona göre anneme hediyemi buldumu söylim.
513 Yorumla
Soran1 yılGayet ikna edici ve anlattıklarından yola çıkarsak senin için bu hediyeyi kazanmak çokta zor olmaz gibi:)
- 1 yıl
Zor olmaz. Hırs da eklenince böyle şeylere adrenalin patlaması yaşıyorum 🤣 sudecim yarışmayalım yine de kimseyi üzmek istemim 🤣🤣
Soran1 yılMelankolik bence sen alırsın gibi geldi sudeyi:)) Bu arada yaşın belli değil kaç yaşındasın sen?
- 1 yıl
Odduz yaşlarında bi kadınım
- 1 yıl
@melankolikMelaike Şey bende anneme hediyemi bulduğumu söyledim🤭😀 Yok öyle bedava yarışa gireceğiz:)) Bu arada fiziksel özelliğimi belirtmem gerekirse hiç spor geçmişim yok ve masa başı işte çalıştığım için kol
kaslarım hemen hemen hiç yok ve birazcıkta zayıfım. Taşıyabilir miyim bu durumda tam emin değilim ama o tabaklar için denemeye değer gözün kesti mi beni Var mısın kapışmaya?:) 🤔
- 1 yıl
@melankolikMelaike Bu arada bende 30 lu yaslardayim. Kendine güveniyorsan hodri meydan:) 💪
- 1 yıl
@melankolikMelaike He ihtiyacınız yok galiba bu porselen takımına hanım efendi 🙃
- 1 yıl
@Gizemlii_-Adam Abicim akıl var mantık var tüm gün masa başı hareketsiz oturan adamsın bu kadın gerçekten anlattığı gibiyse şansın az söyleyim sana asdasjkljjj
- 1 yıl
@Ayçanınvloğu Ev işi yaparak olmaz dediği kadar kas hem hadi olsa bile belki kof o kolları. Kendine böyle güvenenleri çok gördük 🤪
- 1 yıl
@Ayçanınvloğu kas olsa bile içi kof olabiliyor bazılarının
- 1 yıl
@Gizemlii_-Adam ulen ne abarttınız he ikinizi de taşırım klavyem delü kanlı akyo benim
- 1 yıl
@melankolikMelaike Tamam melo saygılar kol kaslarına da selamlar:))
- 1 yıl
@Gizemlii_-Adam aleyküm selam abisi 🤣
En İyi Cevaplar
O ne ki kardeş biz ne ağırlıklar taşıdık günde 9 ton ürünü kaldırmışlığımız var hemde gün içinde durmadan. Bu hayatta insana yüklenilen her gereksiz yükün hesabı var, umarım bu patronlar bunun farkına varır, hadi ben keyfim dileyince gitmiyorum ama buna mecbur kalan başka kızlar, kadınlar var, hakka girmek oluyor, vicdansızlık oluyor…
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen taşırım, bence kızlara özel sorsaydın bu soruyu iyi olurdu.
Yeni nesil erkekleri biliyorsun, yüzde ellisi kadın tavlayacağım diye herkül gibi geziyor. 😅10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Diğer konusunda 95,5b cevap paylaştı.
u 1 yıl100 kağıda taşırım
11 Yorumla
Soran1 yılBarış yüksekten uçuyorsun dostum 😂
1 yılBen taşırım ya hem de basamakları ikili çıkarım ama takımı evde koyacak yerim yok 🤣 yani ihtiyacım yok tabağım çanağım var çok şükür
24 Yorumla
Soran1 yılMaşallah ben bir erkek olarak onu 5 kat yukarı anca mola vere vere çıkartabilirim ve baya da yorar.. Sana nerden geliyor bun güç? :)
- 1 yıl
@scorpiongirl429 Gerçekten kız profesyonel sporcu falan mısın nerden geliyor o kadar güç?
- 1 yıl
?
- 1 yıl
@Ayçanınvloğu evet kendimi zorlayacak şekilde yüksek efor sarf ederek spor yapıyorum. Salonda bakıyorum diğerleri yatıp kalkıyor hiç terlemiyor, ben sucuk olmuşum 🤣
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunlar yaklaşık 10 kilo oluyor, taşıyamam ben. 5 kilo olsa neyse de daha çok çünkü bir keresinde 15 20 dakikalık yolu yürüdüm bununla
12 Yorumla
Soran1 yılDaha önce taşıyabilmissin öyleyse bu 10 kiloluklardan üstelik 15-20 dakika hiç fena bir süre değil. Şu anda neden taşıyamayacağını düşünüyorsun peki?
Ben taşırım, deli gücü var bende. 96 kilo adamı devirmiş insanım.
23 Yorumla
Soran1 yılKorkulur senden var ya 🤣 ama bir şey taşımakla birini indirmekte farklı şeyler bir yandan. Görselde'ki tabak takımı 4 kişilik 16 parça yani yaklaşık 10 kilo geliyor. 5 kat yukarı hiç mola vermeden yaparım dedin. Peki hiç bu tabak takımı ağırlığında bir koli taşıdın mı yoksa bu sadece tahminin mi? 🤔
Soran1 yılVar mı yani deneyimin bu tip bir şeyi taşımakla. Bu görselde'ki 10 kiloluk bir koli bu arada?:)
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılGüral porselen için değmez porland filan olsa tamamdı.
11 Yorumla
Soran1 yıl🤣🤣 hocam Kütahya porseleni bile sollamış bir üründen bahsediyoruz. Haksızlık etme
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılTaşırım taşımasına da arada dinlerim ben 🤣 tek seferde çıkartırsam vay benim halime
12 Yorumla
Soran1 yılAma kural bu mola vermeden alt kattan alacaksın 5 kat yukarı taşıyacaksın koliyi:) Bu arada görselde'ki koli 4 kişilik 16 parça tabak takımından oluşuyor yani yaklaşık 10 kiloluk bir koli bu.
Kendini zorlarsan peki başarabilir misin diye sorayım öyleyse?:)
- 1 yıl
Hayır taşıyamam 😂 o yürek o kuvvet yok bende
1 yılHayır istemem sağlığım önemli çok daha iyi bir motivasyon kaynağı gerekli
12 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ama Yaklaşık 10 kilo gelen bir koli bu tabak takımı. Seni ikna edecek bir motivasyon kaynağı olsa peki (o her neyse) o zaman yapabilir misiniz yani kısaca kafaya koysanız 5 kat yukarı çıkartmaya gücünüz yeter mi?
- 1 yıl
Evet on kilo çok ağırda değil
1 yılÇocuk musun? Normal bir erkek daha ağırlarını bile taşıyabilir. En son 12 kişilik yemek setini taşımıştım.
10 Yorumla
1 yıl1.75 boy 65 kiloyum daha bugün taşıdım onlardan 6. kata gücüm fena değil 💪
20 Yorumla
1 yılTaşırım 😀 zorda kalınca hersey yapılır dünyanın derdini taşıdım bu ne ki
10 Yorumla
1 yılBedavaysa seni de sırtıma alırım! Dermişim şaka tabiki ama taşınabilir yaaa.
435 Yorumla- 1 yıl
Hiç mola vermeden demiş ama 🤣 tek seferde 5 kat yukarı taşıyabilir misin cidden dinlemeden 🤔
- 1 yıl
Nerede beleş oraya yerleş lafı gereğince 😅
- 1 yıl
Roses_rosé01 Dur bakalım yok öyle bedava:) Sana rakibim:) Daha önce böyle bir şeyi hiç denemedim ama boyuma göre biraz zayıfım ve masa başı çalıştığım için ağır şeyler taşımaya alışık değilim Taşıdığım max marketten eve 5 kiloluk su şişeleri oluyor onları da zorlanıyorum taşırken elimde olan tek şey hırsım. Gücüm hakkında az çok fikir vermiştir bu sana. mola vermeden 5 kat yukarı çıkarma konusunda beni gözün
kesti mi hangimiz kazanır sence bu tabak takımını?💪🤣 - 1 yıl
@Roses_rosé01 Kendi gücünü ve hırsını göz önüne alıp cevaplarsan?
- 1 yıl
Ben sana ne deyim be abim pdnflgkglg
- 1 yıl
@Roses_rosé01 😀 Açık sözlü olabilirsin sıkıntı yok? 🤣
- 1 yıl
Açık sözlü olursam sen zaradasın haberin olsun 😏😉
- 1 yıl
Kazanma şansın yok bu rekabetten vazgeç diyorsun ok aldım mesajı 🤣
- 1 yıl
Knk sen başta kendini gömdün zaten kusura bakma şimdi. Bende spor yapan biri olarak gayet de güçlü olduğumu düşünüyorum
- 1 yıl
@Gizemlii_-Adam Porselen takımını nabıcan ki erkek olarak shhjk
- 1 yıl
@Ayçanınvloğu Valideye hediye ederim:) ama rakip biraz zorlu çıktı :d
- 1 yıl
😅😅😉
- 1 yıl
@Roses_rosé01 İkiniz de kafaya koymuşsunuz valla porselenleri : D Sence kim alır bu tabak takımını senin karşında şansı var mı gizemlinin ? sjhjhjj
- 1 yıl
Hayır yok adam masa başı işde çalışıyorum dedi o ilk masanın başından beli tutulmadan kalksın da sonra taşımaya başlasın pdkflfkfkkf
- 1 yıl
@Roses_rosé01 Bak sen bende rekabet isteği uyandırıyorsun:)) masa başıyım ama iş çıkışı her gün 1 saat yürüyüş yaparım belim tutuyor yani:) pişman
olma sonra bu
dediklerine? 😉 - 1 yıl
😅😅😅 dostum saaall porselenleriii
- 1 yıl
@Roses_rosé01 Salamam Valideye söz verdim 🤪 oğlun beleşten 0 porselen takımı kazanacak dedim kadın beklentiye girdi 🤣
- 1 yıl
Başarmadığın sürece hiçbir vaadde bulunmamayı öğreniceksin o zmana
- 1 yıl
Pdkdkfkf
- 1 yıl
@Roses_rosé01 Başaracağım ve seni yeneceğim için sıkıntı yok 😉😏😀
- 1 yıl
@Roses_rosé01 Kız bu seni yenemez gücü sana denk değil bi kere gereksiz özgüveni var sadece sen sal bu garibana porselenleri en iyisi annesi hayal kırıklığına uğramasın sjsjsj
- 1 yıl
İşte beklediğim cevap bacııım bacıım 😂😂
- 1 yıl
@Ayçanınvloğu Ama sen taraf tutuyorsun ablacım bildiğin 😏 spor yapan bir kız olması benim açımdan biraz sıkıntı ama o an ki hırs her şeyi
değiştirebilir 😉 gelsin hodri meydan 💪😀 - 1 yıl
😅😅 komik yaa
- 1 yıl
Ay yeter soru sahibi startı versinde başlasın bu mücadele artık sjsjsj
@Roses_rosé01 Bak bu oğlanda hırs var yalnız buna ikna oldum hırsı gözünü korkutmuyor mu ya geçerse seni diye? sjhjj - 1 yıl
Kazanmak için etrafına bakmayacaksın! 1. Kursl
- 1 yıl
Kazandığım zaman bende böyle gülücem :d O değilde neyine güveniyorsun sen bu kadar Roses?
- 1 yıl
@Roses_rosé01 Lafımı geri alıyorum kuzu hak ediyo bu tüm gücünü kullan morart bu çocuğu sakın acıma sjsjsj
- 1 yıl
@Roses_rosé01 Takılıyorum bu arada yanlış anlama sakın sevdim seni güzel enerjin var sempatik bir şeysin:)) muhtemelen burcun da aslan 🦁 bu hırs hazim başka şeyle açıklanamaz:) ✌️💪
- 1 yıl
@Ayçanınvloğu Sende iki tarafa iyi gaz veriyorsun gözümden kaçtı sanma 😉😅
- 1 yıl
@Gizemlii_-Adam Yoo bence akrep bu kız kendimden biliyorum
- 1 yıl
@Roses_rosé01 İyi bayramlar kuzum burcun ne senin akrep dimi doğru söyle sjssj
- 1 yıl
İyi bayramlaaaarrr Koç burcuyum yükselenim akrep erkeklerin nefret ettiği cinsten DOĞRULUKÇU bir kızım vesselam pxlflglgkgkhlgllhlh
- 1 yıl
@Roses_rosé01 Koç ♈ ve akrep 🦂 kombinasyonu bir kız 🙄 bunu bilsem hiç bulaşmazdim 😏 neyse saygılar.. 😀
- 1 yıl
😏🤭cxgvnn
Bi sefer ikinci kata taşıdım min
30 kilo
Kilosu değil kavramak zor
Aman00 YorumlaBüyük ihtimal taşıyamam :D
12 Yorumla
Soran1 yılFiziğin de aslında güçlü duruyor bakılınca dışardan ama 😐 ucunda cok istediğin bir şeyin olduğunu hayal et?
Soran1 yılMotov kaynağın güçlü olsun mesela?
Diğer konusunda 964 cevap paylaştı. Taşıyabilirim diye düşünüyorum. 🙂
15 Yorumla
Soran1 yılHelal olsun o zaman yalnız detayı belki atlamışsindir diye belirtmek isterim Tek seferde olacak:) yani hemen apartmanın kapı girişinden alıp 5. kata kadar merdivenlerde mola vermeden çıkartacaksin. Yaklaşık 10 kiloluk bir koli bu yine de yapabilir misin?
Soran1 yılİşte hırs ve motivasyonu da katacaksın 🤣 artı fiziksel gücünü de gözden geçir ihtimal ne?:)
Soran1 yıl:)
1 yılSoruya bak ya zkkskd
16 Yorumla
Soran1 yılHaha Peki cevabı alayım 0 hepsi?
- 1 yıl
Taşırdım
Soran1 yıl4 kişilik 16 parça ağırlığını hesap et işte:) hiç dinlenmeden 5 kat çıkaracak gücün var öyleyse 🤔
- 1 yıl
Yok o zaman😂
Soran1 yılFikrini değiştiren ne oldu porselenleri mi beğenmedin 🤔🤣
- 1 yıl
Ben tasirim sen yorulma shjshs
- Diğer konusunda 642 cevap paylaştı.
1 yılYa sen bunu niye bu kadar dert ettin🙊😅
113 Yorumla
Soran1 yılDert ettin derken? Soruyorum 🤣 Evet Soruya cevabın nedir hepsi 0?:)
- 1 yıl
Az önce yine bununla ilgili soru sordun ya onu demek istedim
Soran1 yılAnladım 🤣 ama bu sorunun konusu başka:) kendini az çok bilirsin alayım cevabını?
- 1 yıl
Tekte zor bi molayla olur😅 ayrıca niye ben taşıyım leydi olarak💅
- 1 yıl
@Ben_köpraa Bu çocuğun diğer sorusunu bende gördüm aynı kişi mi bunlar 🤔 tatlım 2-3 molayla anca çıkardım diyordu galiba :D yani çocuk senden bir kaç tık daha güçsüz 🤭 bu durumda sen mi taşırdın yoksa erkek diye ona mı tasittirirdin yine de 🤔😂
- 1 yıl
@Sude-Han02 ben babamın inşaattaki kalıp kilitlerini hırsızlar çalmasın diye 4. Kata taşıyarak gençlik geçirmişim her türlü tasirimda işte erkeks olunca sen yaparsın biz taşımayalım rolüne giriyoz😅
Soran1 yıl@Ben_köpraa Valla anlattıklarına bakılırsa gücüm sana göre daha az 😏 yan yana olsak bende her türlü
o koliyi taşıyamayacagim için mecbur leydiligini bir kenara koyup sen çıkartacaksin 5 kat yukarı 🤣
Soran1 yıl@Ben_köpraa Bu arada bunu söylerken utandım bir erkek olarak bakma öyle rahat konuştuğuma 😐 Muhtemelen kendimi güç gerektiren bu tip bir eylemde yanında kötü hissederdim Bu
nasıl erkek demedin umarım ☹️- 1 yıl
Bak iste bu yuzden gerçekleri açıklamıyoruz
- 1 yıl
Üzülme 😇😇😇
Soran1 yıl@Ben_köpraa Yok üzülmüyorum sağol:) zaten bu yüzden spora gitmeyi düşünüyorum.
Soran1 yıl@Ben_köpraa Gerçekleri derken yani siz kızların çoğu ağır şeyleri kaldırıp taşıyabilecek güce sahip ama bunu dışarı belli etmiyor:) doğru mu anladım 🤔
- 1 yıl
Ayneen 😅
- Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı.
1 yılBen karaca tercih ediyorum.😅
14 Yorumla
Soran1 yılPeki karaca da olur senin için:)) Peki 4 kişilik 24 tabak takımı olan bu koliyi merdivenlerden 5 kat yukarı taşıyabilir misin sence ama mola vermeden:)
Soran1 yılGörselde'ki koli yaklaşık 10 kiloluk bu arada?
- 1 yıl
Tabi ki taşıyamam.
Soran1 yılTabiki derken Taşıyabilen kızlar da var çok yanıtlarda:) Sanırım sen biraz güçsüzün
Gizli Üye(25-29)1 yılBana ver ben taşırım 😂
12 Yorumla
Soran1 yılAma merdivenlerden 5 kat yukarı çıkaracaksın mola ara katlarda mola vermeden:)) bu arada 10 kiloluk bir koli bu. Yapabilir misin?
Cevap sahibi1 yılMola vere vere çıkartırım
Gizli Üye(18-24)1 yılTaşımam lazım değil
11 Yorumla
Soran1 yılKarşılığın da önemli bir motivasyon kaynağı düşün ve öyle cevapla öyleyse. 4 kişilik 24 parçadan oluşan yaklaşık 10 kiloluk bir koli bu görselde'ki. Yeterli motivasyonun olursa, mola vermeden 5. kata çıkarabilecek gücün var mı?
- Diğer konusunda 575 cevap paylaştı.
1 yılTaşırım, babamın yanında çok halıcılık yaptım 😅
10 Yorumla
1 yılBen taşırım çok kolay bir omuza almalık işi var
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılPetrol iş e mi mensupsun 😂
10 Yorumla
1 yılNe değişik soru len
15 Yorumla
Soran1 yılAma günlük hayatta başımıza gelebilecek bir olay sonuç olarak:) Soruya yanıtın nedir peki?
- 1 yıl
İhtiyacım yok
Soran1 yılBunu yapabilecek gücün var mı peki yaklaşık 10 kiloluk bir koli bu?
- 1 yıl
Var
10 kilo ne olm - 1 yıl
Anneme her pazar günleri 8 kat 30 kilo tasiyorduk
- Diğer konusunda 15,9b cevap paylaştı.
1 yılÜşenirim
12 Yorumla
Soran1 yılTaşınabilecek gücün var mı peki? 10 kiloluk bir koli?
- 1 yıl
taşımak mesele değil hiç halim yok
1 yılKutahyali misin sen
12 Yorumla
Soran1 yılHayır ama severim ürünlerini:) Soruya cevabın nedir peki 4 kişilik 16 parça tabak takımı görse'deki. Bunu 5 kat yukarı hiç dinlenmeden bir kerede çıkarabilir misin?
Soran1 yılKendi gücünü bilirsin az çok?
1 yılBen taşırım spor yapıyorum
21 Yorumla- 8 ay
Fikrim hala aynı
1 yılTaşırım ama dinlenerek.
01 Yorumla- 8 ay
Tek de zor kondisyona bağlı
Taşınir rahat
10 Yorumla
1 yılÇıkartırım, tam ihtiyacım olan şey
10 YorumlaAsansörle evet
10 Yorumla