"Soyunmak medeniyet olsaydı, İngiliz Kraliyet Ailesi çıplak gezerdi."
Bu konuda hangi yanlışı yapıyorum?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer "Soyunmak medeniyet olsaydı, İngiliz Kraliyet Ailesi çıplak gezerdi."
Bu konuda hangi yanlışı yapıyorum?

Ne kadar medeniler ☺️ Afrikayı sanki asırlarca sömürmemiş, köle ticareti yapmamış, tecavüz, el kesme, işkence, köle işçi vb. Zorbalıkla insan bahçeleri açmamışlar gibi evet çok medeniler.
Çıplak gezen bunlardan daha medenidir en azından birine zararı yok sömürmüyor işkence yapmıyor.
Konu çıplaklık olunca Kraliyet eleştirilmeye başlandı. Neden soyunmuyorlar? :) Sen de haklısın :D
Medeniyeti sadece giyime söylemeniz apayrı saçmalık. Kraliyet ailelerinin ulu orta çıplak gezmişliği vardır geçmişte. Ayrıca medeniyeti denilince sadece giyim değil davranış ahlak saygı vs. De gelir. Kıyaslama yapacak olursam açık saçık giyinen biri bunlardan daha medeni sebeplerini saydım. Avrupa batı özentisi olmak kötü bir şey.
Grup yapıp çıplak gezip otel odalarında striptiz yapanları da var yeni nesillerde bu kraliyet ailesinde. Asırlar öncesi de sapkınca ve çıplaklıkla ilgili şeyleri vardı.
Görsel olarak medeniyetin çıplaklık değil ilim, irfan ve ahlak ile olduğunu anlayabiliyorum. Ancak bir yorumda da belirtildiği gibi gelişmişliğin başka bir ülkenin kan, ter ve göz yaşından sağlayanlara medeni demek de ahlaken doğru mu bilemedim.
Cevap
1Cevap
doğrudur evet
Doğru. İnsanları açılıp saçılınca güzel oldum saniyor sadece. Sokağa çıktığımda çoğu kadın zerafetten yoksun
Kesinlikle doğru. Özellikle yeni jenerasyon için
Teşekkür ederim. O halde neden birçok kız soyunmayı medeniyet olarak görüyor. Eğitimin neresinde yanlış yapıyoruz?
Tek neden olmasa da en büyük neden sosyallik adı altında yozlaşmış ve ahlaki çöküntü/çürüme yaşatan uygulamalar. Burası da dahil aslında.
Çok haklısın...
Bence doğru
Teşekkür ederim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?