En iyi hat hangisi?
Bu sorunun cevabı kişinin kullanımına göre değişir. Çekim kalitesi, paket fiyatlarına göre değişkendir. Sana göre A firmasının kalitesi iyidir, bana göre B firmasının paket fiyatları uygunluğu iyidir yani her firmanın iyi ve kötü tarafları var.

en iyi telefon operatörü hangisi Turkcell
Çekim gücü bakımından bence en iyi firma, neredeyse her yerden full çekiyor. Müşteri hizmetleri de gayet iyi, herhangi bir sorun yaşadığında ilgileniyorlar. Turkcell’in bence kötü tarafı fiyatları, paketlerin fiyatları diğer operatörlere göre yüksek.
Vodafone
Avrupa’nın en büyük operatörlerinden birisi Vodafone, Türkiye’de bazı yerlerde çekim sorunu yaşıyor yani çekmeme durumu olmuyor ama sinyalleri zayıf kalıyor. Fiyatları ise Turkcell’e göre biraz daha düşük. Yeni çıkarttıkları paketler ile tercih edilebilir bence.
Türk Telekom
Eskiden çekim kalitesi olarak zayıf kalıyordu, tabii bahsettiğim zamanlar Avea zamanları. Sonrasında Türk Telekom’a geçince çekim gücü oldukça iyi seviyelere geldi. Fiyat bakımında da oldukça uygun.
Deneyimlediğim kadarıyla üç operatörden de bahsettim, umarım yararlı olmuştur.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hangisi iyi konusu göreceli bir durum gibi ihtiyaca göre değişir... Kimi dakikacı kimi netci sms ci pek kalmadı...
Red tariflerinin avantajı diğerlerinde olsa hemen geçerim.. 59 TL'ye 10 gb internet 1000 dakika her yöne ve 1000 sms ki' artık bir kaç istisna hariç sms'in önemi kalmadı WhatsApp vs gibi. Can alıcı nokta bu dakikalarlan 50 küsür ülkeyi Türkiyeden dakikalarımlan arayabilmemdir. Diğerleri örneğin Turk Telekom/Avea fiyat uygun ama yurt dışında 200 dakika ki' çok makul 2 gb internet bu da çok makul ama yurt içinden yurt dışı aramayı eklemedi tariflerine... Ekstra satın alman lazım.. Bunlar artılar çekim konusuna gelince; Arkadaşlar artık bu pek fark etmiyor çoğu yerlerde zaten anonim kullanıyorlar. Evet bazen kör nokta bir lokasyonda biri çeker diğeri çekmez durumu olabiliyor.. Bunun içinde Hem Türkcell hem Vodafone ve çift hat bir kore ya da Çin'li Telefon telefon yeter.. Acizane yorumum böyle..10 Yorumla
İnternet & Teknoloji konusunda 513 cevap paylaştı. BİMCell · Fenercell · Galatasaray Mobile · Kartalcell · Samsuncell · Trabzoncell · TTNET Mobil · Uğurcell · Wirofon genel ortak ismi avea gençler arasında tutuluyor birçok avantajları varmışş...
Vodofonu anlamış değilim avantajınıda görmedim prestişinide bence gereksizdi telsim olduğu zamanlardaki gibi.
Her zaman turkcell hem prestiş hemde kalite.. Müşteri numarayada bakar numara verdiğiniz zaman hattun turkcell olması önemlidir..şu aralar şirket hatları genellikle avea kullanıyor ama çalışanlarına patronlar her zaman turkcelldir..artı çağrı merkezleri gayet hızlı kaç keredir yanlış işlemler yapıyorum yanlışlığımı düzelitoyorlar hemen...
cevap turkcell10 Yorumla
+1 yılElinde 19 tl olsun.. Bu parayla her hatta ayrı ayrı ne yapılır gösteriyim sana:
1. Gnctrkcll isen 19 tl'ye sadece her yöne 500 dk konuşabiliyorsun...
2. Avea'da 19 tl ile her yöne 500 dk + 1000 sms + 1gb internet kampanyasından faydalanıyorsun.
3. Vodafone'da 19 tl ile sadece her yöne 500 dk konuşabiliyorsun...
(NOT: Kampanyaların çoğu aynı aylarda çıkmıştır.)
Şimdi gel de kıyasla diyorum... Vodafone kullanıcısıyım ama hep sorunlar yaşadım.. Avea'dan Vodafone'a geçtim diye çok pişmanım...33 Yorumla- +1 yıl
Mesela yüklediğim 20 tl bir anda uçup gitti tekrar 20 lira vermek zorunda kaldım.. Çekim kalitesi de o kadar iyi değil... Her yöne 500 dk kampanyasından yararlanıyorum 2 günde konuşma hakkım bitiyor... 500 dk konuşamıyorum bile...
merkkezi biyerdeysen sürekli yani çekmeme problemi yaşamayacağın biyerdeysen Turk Telekom en iyisi bence. avantajları çok çok uygun. benim çok işime yarıyor. çok uygun paketleri var. ama işte çekim sorunu var. merkezden uzak biyere kalmaya falan gitsen çekmiyo. hastanede bile -1 -2 de çekmiyo:D
02 Yorumla- +1 yıl
Gördüğüm her yerde hemen hemen Turk Telekom bayisi var herkez. Bu operatörden bayilik alıp numara taşımak istiyor. reklamlar da da şebeke ile ilgili büyük yatırımlar yaptıklarına ait reklamlar veriyorlar ii yönde ilerleme var ama yakın zamanda çözülür ins şebeke ile ilgili sorunu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
173Cevap
çekim kalitesi en düşük avea şimdiki adıyla tt.
eski btk başkanıyla okuduğum okuldan tanışıklığımız vardı. bu radyo ve haber vericileri alıcıları hakkında çalıştığı zümreye rağmen çok şey biliyordu.
nitekim sonrasında kovuldu da :) neyse bu amca bütün radyo frekans vericilerini il il köy köy nerede kaç tane var biliyordu. mesleği buydu adamın artık ezberlemiş.
türkiyeye verilen iki güçlü frekans varmış bunlardan biri turkcell ve diğeri eski adıyla telsim. avea bu konuda geride kalıyordu.
avea aria ile birleşerek baz istasyonu sayısıyla durumu kurtarıyormuş. bu durumda baz istasyonu sayısını mukayese ederken de sırayla avea vodafon ve turkcell geliyormuş.
ona göre ve bence de vodafone içlerinde en makul olanı.
rahat konuşamadıktan sonra isterse bedava versin ne önemi var. benim iki hattım var biri tt diğeri vodafone. ttyi mecburiyetten kullanıyorum. şirket için. fiyatlandırmalar aşağı yukarı artık hepsi aynı. ayrıca özel indirimler, fırsatlar kampanyalar bakımından vodafonu tek geçerim. ha çok mu iyi, tabiki değil sadece kötünün iyisi.
bimcellin ne avantajı var, kullanışlı mı özelliği ne bilmiyorum.00 Yorumla
+1 yılgüzel seçim bende özgür genç tarifesindeyim ..ama 20 tl yükleyince sınırsız sms gelmiyor :) 12bin maxi alıyorum oda bitmiyor arkadaş :D :D ayrıca maxi sms alınca haftasonu 2000 sms heryöne değil sadece vodafone içi .. herkes vodafone olsun özgürce konuşalım doya doya :D :D
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılturkcell inanılmaz kazık. sürekli birsürü bahaneyle para kırpıyorlar. vodafone kullanan arkadaşlarım onun da öyle olduğunu söylüyorlar. avea kullananlardan böyle şikayetler hiç duymadım. operatorumu değiştirmeyi ve turkcellden aveaya geçmeyi planlıyorum ben şahsen.
42 Yorumla
+1 yılbi gercek varki en ucuz yollu hat ve kalitesi dusuk bimcell avea vodofone turkcell en kazık olan turkcell bildigin zengin hatdi vodofone arada bi hat avea ogrenci hatti bimcell in ne halt oldugu belli değil adamlar herseyin cakmasini yapiyo satiyo :))
20 YorumlaVodafone kullandım onda hiç problem yaşamadım,askerde avea ya geçtim ankara da dağlık kesimlerde çekmemeye başladı,turkcell de iyi hizmet var ama yanında kol gibi kazıkla beraber.. (faturalı hattıma ayda 13 tl sabit vergi veriyorum)
11 YorumlaTürkcellden iyisi yok pahalıdır ama iyisi gelmedi. fakat türkcellden sonra en iyi vodafone. maalesef hala bi dağda taşta köyde bir yerde avea vodafone çekmezken türkcell full çekiyor. ama para bakımından sorarsan aveanın da gzel tarifleri var vodafonun da. Türkcell biraz biz en iyiyiz bizden kimse vazgeçemez moduna büründüğü için pek tarife peşinde değil.
10 Yorumla
+1 yılEn iyisi telsiz bütün operatörler insanları sömürüyor ve para torbası olarak görüyor.Al 4 tane çekim kapasitesi yüksek bir telsiz birisini annene birisini baban birisini sevgiline diğerini de kendine al istediğin gibi konuş.
12 Yorumla- +1 yıl
Cep telefonunu bir süre kullanınca insan sıkılıyor haklısın telsize mp3 özelliği filan ekleseler iyi olur ben vodafone turkcell avea hepsini denedim hepsi bir işe yaramaz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle Aveayı tek geçerim.kontörlü hatlarda mobil öğrenci tarifesinde 10.dksı 50 krş.a geliyor.ya da bal paketleri var 250 sms 250 mb internet ve her yöne 250dk.bedava.Alacaksan avea al derim.her yerde rahatlıkla çekiyor.iletişimde sorun yok avea konuş doya doya:))
30 Yorumlavodafone da şebeke problemi yok ayrıca yurt dışı ve internet tarifeleri güzel vodafone derim ben
12 Yorumla
+1 yılAnnem,babam,kardeşimide benzettiler kendilerine hepsi vodafone(aveamıydı la yoksa) netice de bi turkcel değiller ben onların beni yıldırma çabalarına inat turkceLL
hiç değiştirmeyi düşünmüyorum22 Yorumla- +1 yıl
nerelerdesin turta ya en son kefkene gidicem diye çıktın bidahada görüşemedik
- +1 yıl
ohooo kefkenin üzerine karasu yaptım ben:) buralardayım
+1 yılTurkcell kazik ya :( avea da cekmiyor. Dagi tepeyi gectim hastanede bile cekmedi :P vodafone iyi diyorlar amma bilemicigim
13 Yorumla- +1 yıl
Ama bana dakikadan cok sms lazim oluyor, oyle bi tarafisi var mi kine?
Avea'nın Her yöne 500dk, 500sms ve 1gb interneti 19TL iken
Bu tarifenin aynısı Turkcell'de 49TL
Vodafone firmasında böyle bir tarife yok.
Seçimini seç yap :)20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen iyi operatör budur link hem ucuz hem kaliteli
13 Yorumla- +1 yıl
kulagimda kulaklik varken yapilir mi bu be yaaa
İnternet & Teknoloji konusunda 326 cevap paylaştı. Keşke bu seçenekler olmasa. Bütün hatlardan kullandım, numaramı taşıdım ettim, yok memnun değilim hiç birinden memnun olamadım.
Bir de bimcell çıkmış ya şaka gibi:)10 Yorumla
+1 yılturkcelde 150 den asagı odemıyordum.vodafona gectım 60 gibi oduyorum tukcele ek olarak 1000 sms 2 cb ınt dahıl vodafone sınırsız .ama ıcım rahat degıl.bır aksılık olursa derdımı anlatabıloır mıyım vodafona.turkcelde yardımcı oluyolardı.arkadsımın 2000 tl fatura odedıgını bılıyorum 3 ay once.
02 Yorumla- +1 yıl
ben onu sordum sızde nıye kazık fıyatlar.dedım.o fıyatları bı yer belırlıyormus.dıyor kı bızde onlar gıbı asagı cekersek onlarda kullanıcı azalacagı ıcın cektırmeye ızın vermıyolarmıs.
Turkcell iyidir ama çekmiyor kardeşim her yerde. Ama Vodafone öyle midir? Her yerde çeker kuzum.
21 Yorumla- +1 yıl
aynen. turkcelll hep yalan dolan
Çekmedikten sonra hiçbir faydası yok diğer operatördeki kampanyaların :D Turkcell kazık ancak çekim kalitesi yüksek. Diğerleri de hiç çekmiyor değil tabi ama bir yere gittiğin zaman hiçbiri çekmezse Turkcell mutlaka çekiyor.
00 Yorumla
+1 yılVodafone dünyanın en büyük operatörü'dür. Bırak Ruslara para kazandırmayın. İngilizler kazansın en azından kimseye zararları yok. Vodafone ingiliz şirketidir. Turkcell Rus şirketidir...
03 Yorumla- +1 yıl
Avea İş �ankası ve Türk Telekom'undur. Türkiye nin hattı diyemiyorum çünkü TT yarısı Arapların... Aslında avea yı tavsiye ederdim ama Kaliteli değil sıkılıyor insan.
- İnternet & Teknoloji konusunda 815 cevap paylaştı.
+1 yılturkcel iyi ama İnterneti çok yakıyor. 4.5 g den 3 e düşürdüm vitesi hızlı olunca internetten çabuk bitiyor. 1 haftada 3 gb gitti. Türk Telekom 5 gb ve konuşma SMS 25 e veriyor. çabuk bitmiyor. ama turkcel aynı paketi 60 a veriyor. ordan düşün
00 Yorumla
+1 yıltartışmasız bimceell
galeri3.uludagsozluk.com/165/bimcell_243350.jpg11 Yorumla:)))
Turkcell pahalı.. En iyisi vodafone. Ara sıra bedava internette veriyor. hoş oluyor yani
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 972 cevap paylaştı. en iyisi avea abi boşver turkcelli falan sen en iyi tarfeler falan hep onda avea al kafan rahat olsun.
10 Yorumla
+1 yılBimcell var imiş ama bakkal recai amcada çıkaracak hat fizibilite çalışması bitmek üzere ...
10 Yorumlavodafone çekim kalitesi düşük demişlerde şu ana kaadar tek tük sorun yaşadım. hayırdır ya dağda felan mı yaşıyorsunuz heryerde çekiyo. bu çekmiyo diyenler nerde yaşıyo mağrada felan mı ?
10 YorumlaTürkselle bağlan hayata vodafone hattı aldım türkcell in 5 diş çektiği yerde çekmiyo avea desen %99 diyo evin önünde çekmiyo kalan %1 lik kısım ne hikmetse bana denkgeliyo
20 Yorumla
+1 yılBen avea kullaniyorum ama bana göre en iyi operatör ogrenci olarak vodafone fakat en iyisi tabiki de turkcell..
20 Yorumlaavealıyım bana kazık atmadı daha en başta tarifem nasılsa ücretinde bi eksik bi fazla olmadı
10 Yorumla
+1 yılen iyi vodafone aslında ama çoğunluk turkcell olduğundan turkcell dedim
10 YorumlaTurkceLL Falan Hepsi Hikaye BimCeLL 4ever : ) : ) : )
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 816 cevap paylaştı. Kartalcell kullanıyorum. Tarifem "Çok sevdik abi" 5000 dk operatör ve taraftar hattını kullananlara, 1000 dk sabit hatlara 750 dk diğer operatörlere. Sadece 60 lira.
00 Yorumlaturkcell iyi ama kazık avea idare eder işte fiyatları da uygun en azından daha iyi tarifeler daha uygun fiyata. interneti yavaş ama olsun artık napalım
00 Yorumla
+1 yılVodafone kulanana kadar Turkcell derdim. Ama Vodafone kullandıktan sonra kesinlikle Vodafone diyorum. Hem ucuz hem kaliteli ;)
10 YorumlaTurkcell kalite ve kazık.
Avea da eh işte kalitede ve çok uygun. Ben avea kullanıyorum fakat yakında Turkcell hat alıcam sanırım.03 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 410 cevap paylaştı. avea dısardan gelen müsterilerine tarife ustune tarıfe verirken kendi musterılerını resmen kazıklıo o yuzden dahada gelmem aveaya 2 ayım kaldı oda bıtınce dırek turkcell
10 Yorumla
+1 yılTurkcelle baglan hayatttaaaaaggg hayataaa baglaaaggnn turkcelllee ;) şaka bir yana bimcell nerede bu şıklar arasinda bimcell diyorummmmm farkimiz tarzimiz sdhsjdjsjdjdj
10 Yorumla
+1 yılTürkcell'e bağlan hayata.
Hayata bağlan Türkcell'e.
Bağlan Türkcell'e hayata.
:D Ama avealıyım. :Dd10 Yorumla
+1 yılavealıyım, 8 ay önce geçtm. Dağa da çıktım ama gaayet çekti. Bu konuda hiç sorun yasamadım. Çok avantajlı.
12 Yorumla- +1 yıl
amin cümlemize
İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Turkcell kullanıyorum lakin avea paket ve maddi yönden ucuz.
avea - tofaş
vodafone - renault
turkcell - volkswagen00 Yorumla
+1 yılTarifesi pahalı da olsa Turkcell den şaşmam. Bir dönem avea ve vodafone da kullandım ek olarak ama hizmette berbat durumdalar.
00 Yorumla
+1 yılBir kaç ay öncesine kadar Turkcelldim hakkaten kazıkçı ya.. Şimdi hayat bana güzel çünkü avealıyım B-)
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılVodafone ekonomik olabilir ama çekim kalitesi düşük.Sen bilirsin.
01 Yorumla
+1 yılçekim kalitesi olarak Türkcell .. kampanya avanyaj dersen vodafone .. özgürgenç tarifesindeyim ..özellikle arandıkça kazan olayı süper :D
00 Yorumlailk hattım olan turkcelli hiç bir zaman değiştirmedim ve değiştirmeyi düşünmüyorum
bu arada bimcell operatör değil00 Yorumlahiçbrnden almak istemem ama işte vodafone kullanıyorum.hepsi gereksiz.
10 Yorumla
+1 yılturkcelle geçtiğime bin pişmanım vodafonumu bırakmasaydım
22 Yorumla
+1 yılhizmet açısından turkcell ama çok pahalı ya gereksiz yani
20 Yorumlavodafone ...kalitesine göre alırsam çıkamam işin içinden.
10 Yorumlavodafone... ama vodafone yanimda uygulamasini mutlaka indir herseyini takip edersin hatta ve ekstra paketlere dair... yoksa tele yutabilior🙄😅
00 Yorumla
+1 yılTurkcell. Arada bizi kazıklıyor olsa da Turkcell'in kalitesini hiçbir operatör sağlayamıyor.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılVodafone ve Avea yer altı mekanlarda çekmiyor.En iyisi Turkcell.Bimcell ne ya :D :D
11 Yorumla
+1 yılbenim 5 hattım vardı turkcellde hepsini iptal ettim. bilmem bilir misin zamanında 5000 sms vardı her yöne. günlük 167 sınır koydu. bende iptal ettirdim vodafone geçtim mutluyum.
00 Yorumlatürkcell almada ne alırsan al..
piyasadaki en kazıkçı operatör..10 Yorumla
+1 yılbimcelll migroscell şokcell carrefourcell olarak gider.
10 Yorumla
+1 yılBu soruyu cevaplayanların büyük bir kısmı eminim ki Turkcell kullanmamasına rağmen Turkcell'i seçti.
10 YorumlaBenim Avea faturasız 5000sms her yöne 750dk 3gb int 35tl
10 Yorumla
+1 yılturkcell haricindekilere asla para verme çok pişman olursun
00 Yorumla
+1 yılBen 17 liraya Vodafone bittikçe dolan tarifesi kullanıyorum 1gb internet 750 dk çok memnunum
00 Yorumlaucuzlugunu bilmem ama avea kullanıyorum ve bazı yerde cekmiyor
01 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 345 cevap paylaştı. benimde 18 şubatta taahütüm bitiyor tcelle bende napsam bilmiyom
du şurayı takip edim :))00 YorumlaUygun tarife arıyorsan vodafone en iyisi. Ben hizmet ve kalite bakımından Turkcell'i tercih ediyorum.
00 Yorumla- Devamını Gör (219)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat