Diğer Şu an sana ne iyi gelir di? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl ... Güncellemeler1 yıl Haydi haydi Şu an sana ne iyi gelir di? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 1 yıl popo... den yemek 2 140 Yorumla Soran 1 yıl Cidden mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ever Yorumla Soran 1 yıl Neden orası Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Önden mi olsun Yorumla Soran 1 yıl Daha iyi değil mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmem ki ön de çok güzel Yorumla Soran 1 yıl En son ne zaman yaptin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiç yapmadım 😀😀😀 Yorumla Soran 1 yıl Hahaaa çok iyiydi bak bu😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Arkadan peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama merak ediyorum ya napim Yorumla Soran 1 yıl Unutma insanın başına ne gelirse meraktan gelir😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Normalden yazma imkanım var mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben hayatımda hiçbir türlü yapmadım Yorumla Soran 1 yıl Olabilir canım herkes yapacak diye bı şart yok ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen yaptın mı daha önce Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl bi his peki Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten güzel ama bundan pişman olmamalisin o önemli Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl yaptın peki Yorumla Soran 1 yıl Detaylari burada demesem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hı peki niye pişman olur insan Yorumla Soran 1 yıl Bu erkek de yanlış kişi ile vs olur ama kadında malum toplum baskısı var bunun getirilerinden dolayı pişman olabilir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben yapsam pişman olur muyum Yorumla Soran 1 yıl Yaşantınızi aile yapınızı bilmiyorum buna sen karar vereceksin. Ama seks den ziyade sevişmeyi tercih ederim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seks daha güzel değil mi Yorumla Soran 1 yıl Elbette güzel ama asıl zevk sevişmek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevişmeyi becerebilir miyim sence ben Yorumla Soran 1 yıl Denemek lazım 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benimle dene😀😀 Yorumla Soran 1 yıl Olur çık gizli den😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sende isteklisin baya🤭🤭🤭 Yorumla Soran 1 yıl Ben öyleyim bunu hiç bir zaman saklamam ki ama hayatımın odak noktası da yapmam bunu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Burcun nedir Yorumla Soran 1 yıl Yengeç senin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Terazi Yorumla Soran 1 yıl Ooo 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne oldu ooo dedin😀😀 Yorumla Soran 1 yıl Güzel özellikleri olan burç sosyal olması da artısı tabiki😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok güzeliz dimi🤭😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Tabikii nerede yaşıyorsun 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İstanbul sen😂 Yorumla Soran 1 yıl Balıkesir 😂 Yorumla Soran 1 yıl Yorumda mi devam edeceğiz bı ona karar verelim de😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şimdilik yorum olsun🤭 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl dersen de aşağı inmesi yorumda zor ya 😅 Yorumla Soran 1 yıl Hem ne olacak ki 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bişey olmaz ben alışığım😂 balıkesirin neresindesin? Yorumla Soran 1 yıl Merkez sen İstanbulun😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eyüp😀😀 Yorumla Soran 1 yıl Aminnnn😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neye amin dedin😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Eyüp Sultan 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahaha napim bende istemem burada olmayı😂 Yorumla Soran 1 yıl Nerede olmayi istersin 😂 Yorumla Soran 1 yıl 50 küsur yorum olmuş be Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bebek sahil tarafları olsa iyi olurdu🥲 Yorumla Soran 1 yıl Ooo keyif ama İstanbul benim için gezmek için var😂 Yorumla Soran 1 yıl Birde eğlenmek için Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hım nerelerde eğlenirsin peki😂 Yorumla Soran 1 yıl Beşiktaş benim favorim ya😂 Yorumla Soran 1 yıl Ama arkadaşlarin evine göre değişiyor tabiki 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kızların evine gidiyon mu😂🤭 Yorumla Soran 1 yıl Niye girmeyeyim,😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gidince bişey yapıyon mu kızlara doğruyu söyle🤭 Yorumla Soran 1 yıl İsterse niye durayım ki😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İsteyen oldu mu peki😀😀 Yorumla Soran 1 yıl İsteyen de istemeyen de oldu ki😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Vay be beni de iste🤣🤭 Yorumla Soran 1 yıl Benim değil senin istemen önemli zorla hiç yapmadım 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama bişey dicem ben kapalıyım🥲 Yorumla Soran 1 yıl Olabilir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sorun olmaz mı gerçekten Yorumla Soran 1 yıl Hayır niye olsun ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kapalıyım çünkü hani o yüzden hiç yargılamadın mı beni Yorumla Soran 1 yıl Niye yargilayayim ki bu beni bağlayan durum değil bu seni ilgilendiren bir durum ki yargılama bana düşmez Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hım peki neden bi soğuk oldun bana Yorumla Soran 1 yıl Yok bea niye soğuk olayım soğuk olmak için nedenim yok ki 😅 Yorumla Soran 1 yıl Soğuk olsam 75 yorum yapıp ikinci yorum için aşağı aşağı inmek ile uğraşmazdim😉 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hee emoji yazmayınca öyle hissettim birden 😀😀 Yorumla Soran 1 yıl Yok yok 😂 Yorumla Soran 1 yıl Soğukluk yok dedim ki kapalı olman seni alakadar eder beni değil 😅 Yorumla Soran 1 yıl Beni ilgilendiren bana davranışın ve neleri isteyip istemediğin😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hee o zaman anlaşıldı teşekkürler yargılamadığın için🤭😂 Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim canım ne demek ama yoruma devam mi ya😅😅 Yorumla Soran 1 yıl Aha gitti 😅 Yorumla Soran 1 yıl Günaydınnnn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Günaydınn Yorumla Soran 1 yıl Ooo bizimki yaşıyor mus Yorumla Soran 1 yıl Nasılsın ne yapıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Hala merak ediyor musun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaşamaya çalışıyorum ne yapayım neyi merak ediyorum anlamadım Yorumla Soran 1 yıl Üst yorumları oluşana😃 Yorumla Soran 1 yıl Okusana 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl He okudum Okudum E işte Yani devam ediyorum meraklara😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Hahaa ne var başka merak 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neler olsun istersin😋 Yorumla Soran 1 yıl Coook şey isterim ama onu buradan demem sende takdir edersen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl buradan demesin Yorumla Soran 1 yıl Niye normale geçmiyoruz ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O Şimdilik olmaz Hemen ya Yorumla Soran 1 yıl Normal de de istediğin zaman biter yorum cidden zor oluyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok benim için zor olmuyor açıkçası Yorumla Soran 1 yıl Fantazin var mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl var tabii olmaz mı internetten izliyoruz bir şeyler Yorumla Soran 1 yıl Nasıl bir şey izliyorsun mesela Yorumla Soran 1 yıl Evde mesela neresi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evde izliyorum geceleyin prno Yorumla Soran 1 yıl Hangi oda favorin seks için Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hangi oda derken Yorumla Soran 1 yıl Yaşamak istediğin mutfak salon vs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yatak odası Yorumla Soran 1 yıl Valla seni türbanlı iken orada görmeyi çok isterdim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Napcan türbanı aman güzel sarı saçlarım var Yorumla Soran 1 yıl Sonra saçları da dahitiriz canım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olabilir😋😋😋😋😋 Yorumla Soran 1 yıl şu an üzerinde ne var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sütyen Yorumla Soran 1 yıl Tek o mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bide alttaki külot var işte Yorumla Soran 1 yıl Ooo hazırım diyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabii Yorumla Soran 1 yıl Ahhh ahh Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😂😂😂 nolduuu Yorumla Soran 1 yıl Bıan üstünde olmak istedim 😃😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olacak mısın😂😋😋😋 Yorumla Soran 1 yıl Tabi ki 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ah ahhhh🤗🤗🤗🤗🤗 Yorumla Soran 1 yıl İçim eridi 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benimmde 😂 Yorumla Soran 1 yıl Hadi gizliden çık be 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen de gizlisin😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Ben çıkamıyorum ki seni ekledikten sonra tekrar gizli olursun 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen nasıl çıkamıyorsun😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Ne bileyim sistem izin vermedi 😃 Yorumla Soran 1 yıl Cikcan mi gizli den son kez soruyorum çünkü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıkmazsam bırakcan mı beni Yorumla Soran 1 yıl Napayım yorum yorum anonim site içerisinde daha anonim takılıyoruz sen söyle ne kadar mantıklı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen kaç yaşındasın Yorumla Soran 1 yıl 30 Yorumla
Waltherwhite Takip Et Xper 7 Yaş: 25 1 yıl Bol para 1 1 Yorumla Soran 1 yıl O toplumun ihtiyaçları be Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bungalov tatili 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Offf süper birde mangal Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen öyle valla Yorumla Soran 1 yıl Kafa rahat tel sessiz de sakinlik misss Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
popo... den yemek
Cidden mi
Ever
Neden orası
Önden mi olsun
Daha iyi değil mi
Bilmem ki ön de çok güzel
En son ne zaman yaptin
Hiç yapmadım 😀😀😀
Hahaaa çok iyiydi bak bu😂😂😂
Arkadan peki
Ama merak ediyorum ya napim
Unutma insanın başına ne gelirse meraktan gelir😂😂
Normalden yazma imkanım var mı
Ben hayatımda hiçbir türlü yapmadım
Olabilir canım herkes yapacak diye bı şart yok ki
Sen yaptın mı daha önce
Evet
Nasıl bi his peki
Gerçekten güzel ama bundan pişman olmamalisin o önemli
Nasıl yaptın peki
Detaylari burada demesem
Hı peki niye pişman olur insan
Bu erkek de yanlış kişi ile vs olur ama kadında malum toplum baskısı var bunun getirilerinden dolayı pişman olabilir
Ben yapsam pişman olur muyum
Yaşantınızi aile yapınızı bilmiyorum buna sen karar vereceksin. Ama seks den ziyade sevişmeyi tercih ederim
Seks daha güzel değil mi
Elbette güzel ama asıl zevk sevişmek
Sevişmeyi becerebilir miyim sence ben
Denemek lazım 😂
Benimle dene😀😀
Olur çık gizli den😅
Sende isteklisin baya🤭🤭🤭
Ben öyleyim bunu hiç bir zaman saklamam ki ama hayatımın odak noktası da yapmam bunu
Burcun nedir
Yengeç senin
Terazi
Ooo 😂
Ne oldu ooo dedin😀😀
Güzel özellikleri olan burç sosyal olması da artısı tabiki😂
Çok güzeliz dimi🤭😂😂
Tabikii nerede yaşıyorsun 😂
İstanbul sen😂
Balıkesir 😂
Yorumda mi devam edeceğiz bı ona karar verelim de😂
Şimdilik yorum olsun🤭
Nasıl dersen de aşağı inmesi yorumda zor ya 😅
Hem ne olacak ki 😂
Bişey olmaz ben alışığım😂 balıkesirin neresindesin?
Merkez sen İstanbulun😂
Eyüp😀😀
Aminnnn😂
Neye amin dedin😂😂
Eyüp Sultan 😂😂
Ahaha napim bende istemem burada olmayı😂
Nerede olmayi istersin 😂
50 küsur yorum olmuş be
Bebek sahil tarafları olsa iyi olurdu🥲
Ooo keyif ama İstanbul benim için gezmek için var😂
Birde eğlenmek için
Hım nerelerde eğlenirsin peki😂
Beşiktaş benim favorim ya😂
Ama arkadaşlarin evine göre değişiyor tabiki 😂
Kızların evine gidiyon mu😂🤭
Niye girmeyeyim,😂
Gidince bişey yapıyon mu kızlara doğruyu söyle🤭
İsterse niye durayım ki😅
İsteyen oldu mu peki😀😀
İsteyen de istemeyen de oldu ki😂
Vay be beni de iste🤣🤭
Benim değil senin istemen önemli zorla hiç yapmadım 😅
Ama bişey dicem ben kapalıyım🥲
Olabilir
Sorun olmaz mı gerçekten
Hayır niye olsun ki
Kapalıyım çünkü hani o yüzden hiç yargılamadın mı beni
Niye yargilayayim ki bu beni bağlayan durum değil bu seni ilgilendiren bir durum ki yargılama bana düşmez
Hım peki neden bi soğuk oldun bana
Yok bea niye soğuk olayım soğuk olmak için nedenim yok ki 😅
Soğuk olsam 75 yorum yapıp ikinci yorum için aşağı aşağı inmek ile uğraşmazdim😉
Hee emoji yazmayınca öyle hissettim birden 😀😀
Yok yok 😂
Soğukluk yok dedim ki kapalı olman seni alakadar eder beni değil 😅
Beni ilgilendiren bana davranışın ve neleri isteyip istemediğin😂
Hee o zaman anlaşıldı teşekkürler yargılamadığın için🤭😂
Rica ederim canım ne demek ama yoruma devam mi ya😅😅
Aha gitti 😅
Günaydınnnn
Günaydınn
Ooo bizimki yaşıyor mus
Nasılsın ne yapıyorsun
Hala merak ediyor musun
Yaşamaya çalışıyorum ne yapayım neyi merak ediyorum anlamadım
Üst yorumları oluşana😃
Okusana 😃
He okudum Okudum E işte Yani devam ediyorum meraklara😂😂😂
Hahaa ne var başka merak 😃
Neler olsun istersin😋
Coook şey isterim ama onu buradan demem sende takdir edersen
buradan demesin
Niye normale geçmiyoruz ki
O Şimdilik olmaz Hemen ya
Normal de de istediğin zaman biter yorum cidden zor oluyor
Yok benim için zor olmuyor açıkçası
Fantazin var mi
var tabii olmaz mı internetten izliyoruz bir şeyler
Nasıl bir şey izliyorsun mesela
Evde mesela neresi
Evde izliyorum geceleyin prno
Hangi oda favorin seks için
Hangi oda derken
Yaşamak istediğin mutfak salon vs
Yatak odası
Valla seni türbanlı iken orada görmeyi çok isterdim
Napcan türbanı aman güzel sarı saçlarım var
Sonra saçları da dahitiriz canım
Olabilir😋😋😋😋😋
şu an üzerinde ne var
Sütyen
Tek o mu
Bide alttaki külot var işte
Ooo hazırım diyorsun
Tabii
Ahhh ahh
😂😂😂 nolduuu
Bıan üstünde olmak istedim 😃😃
Olacak mısın😂😋😋😋
Tabi ki 😅
Ah ahhhh🤗🤗🤗🤗🤗
İçim eridi 😃
Benimmde 😂
Hadi gizliden çık be 😃
Sen de gizlisin😂😂
Ben çıkamıyorum ki seni ekledikten sonra tekrar gizli olursun 😃
Sen nasıl çıkamıyorsun😂😂
Ne bileyim sistem izin vermedi 😃
Cikcan mi gizli den son kez soruyorum çünkü
Çıkmazsam bırakcan mı beni
Napayım yorum yorum anonim site içerisinde daha anonim takılıyoruz sen söyle ne kadar mantıklı
Sen kaç yaşındasın
30
Bol para
O toplumun ihtiyaçları be
Bungalov tatili
Offf süper birde mangal
Aynen öyle valla
Kafa rahat tel sessiz de sakinlik misss