Güncellemeler
1 yıl
Dipnot: genital bölge kararmam var ve etli biraz çok moralim bozuluyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Öncelikle en az bi 8-10 kilo vermen lazım. Göğüs işinide plastik cerrahi halleder. Çatlaklar içinde sıkı bi vücut lazım onuda fitness ile halledebilirsin.
Yuh 8 10 kiloda kemiklerim sayılıyo boy kilo oranım iyi hatta olmam gereken kilonun üstündeyim ne kilolu ne zayıf
64 kilo bence çok. En az 58’e filan inmen lazım
Ama boyum uzun göbeğim bile yok öyle ayva göbek belki yani 58 bana zayıf kaçıyo
Öyle diyosan öyle olsun
Bahsettiğine göre gayet iyisin hatta senin gibi olmak isteyen bir sürü kişi var özgüveni kıran nokta neresi?
Göğsüm küçük daha büyük olsun isterdi bence beğendiğini söylüyor ama bir de çatlaklarım var
80 a gayet iyi bence, çatlaklarda o kadar problem değil onlar için kremler falan var ve ya güzellik merkezlerindeki aletler çatlakları kapatıyor ya da büyük ölçüde bitiriyor, başka peki?
Küçük bence dolgun değil işte sorunum bu aslında çatlaklarım çok değil iki üç tane ama işte
80 beden iyi cup ölçüsüde ideal diyebilirim çatlaklarda görünmüyorsa o kadar bence evham yapıyorsun
Sevgikini xktir et elestryora ayrlsin. Bence fstik gibisin kalca dolgun bir cok kizin memesi normal
Sevgilin varken başkalarının ne düşündüğünü önemseme hayatındaki seni böyle seviyormu ona bak
sevgilin varken burdaki yaşlı erkeklerin fikirlerini ilgisini mi almak istedin kanka
İyisin bence sonuçta kimse dört dörtlük değil ki, genital kararma herkeste var tek değilsin dert etme
Küçük olması daha iyi bence
Ayrıca fitness hocalığı yapıyorum yardımcı olurum istersen
Eski eşim de senin gibiydi aynı tedavi görmüş düzelmişti
Göğüs estetiği mi
Yok çatlaklar ve kararmayla ilgili
Göğüsü bence kafana takma küçük olması daha iyi erkekler için. Büyük sevdiğini söyleyen erkekler yalnız olanlar.
Neden küçük daha iyi mesela özel olacak ama erkekler göğüs arasına aletlerini koymayı aeviyo ben tam yaoamıyorum onu çünkü o kadar büyük değil
Gizli kullanıcı olarak yazsan buraya
Ayrıca bişey dikkatini çekti kalçası dolgun olanın göğüsleri küçük oluyor tam istediğim gibi 😊
Bekliyorum lütfen 🙏
Diğeri de dolgun olsa dediğim şeyi yapabilirim ama yapamıyorum
Penis büyük olunca göğüs küçük olsada araya girer 😊 ayrıca estetiğe gerek kalmadan fitness sayesinde de göğüslerini büyütebilirsin
Girmiyor arasına alamıyorum kalın geliyo içinde kaybolmuyo of
Basit bir taktiği var bunun
Gelecek misin yoksa uyuya kalıcam
Yalayıp emerken komple ağzıma alıp vakumlamak güzel oluyor o yüzden küçük göğüs seviyorum 😊
Normal karşılarım spor yaparsın gelirsin kendine
Spor yapınca neyim düzelcek ki
Fit olursun
E zaten kilolu bir şey değilşim ki popom kalkık ve dik belim ince
Etmi alıyor kasaptan seni inceliyor oe
ayne bu dedıgın vardır canım D:
Etli sevmiyorum ben
Alın bunu burdan 😄
Harika bi hatun bence
Daha iyi kararmış ve dolgun olmasi
Özgüvenini kırıyor ki onun köpeği ol.
Ya gerçekten beğenmiyorsa
Çatlak kremi kullanıyor musun?
Yok geçirmiyormuş
Kim dedi?
Doktor
Çozemedim seni
Bir tuhaflık var ama.
Neyim tuhaf keşke geçse doktor geçmez dedi ne yapim yani
Hayatım sakin olur musun? Sen tuhafsın demiyorum. Kendini niye bu kadar dibe çektiğini çozmedim sana yön vermek için, yardım etmek için dedim.
Demek spor yapsan efsane olacak hepsi geçer
Arkaya doğru çıkık kalçan var be
Süper kral
Bence enfes 🤤
Kötü.
Nesi mesela
Görmek lazım
Ne konu da
Göğsümü beğendiğini söylüyor ama daha büyük olsa yok demez bence o konuda özgüvensizim. Çatlaklarımı garipsiyo gibi geliyo
Çatlakların nerde ve gördümü ki böyle düşünüyorsun
Popomda
Bunlar ciddi konular
Bakim mi bi sana
Harikasın boy kilon