Ne zaman kan aldırsam ya kolumu morartıyorlar ya yırtıyorlar bi beceremediler hepsi acıtıyor zaten eskiden böyle bir şey yoktu
dimdik iğne çıkartıyorlar size de oldu mu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne zaman kan aldırsam ya kolumu morartıyorlar ya yırtıyorlar bi beceremediler hepsi acıtıyor zaten eskiden böyle bir şey yoktu
dimdik iğne çıkartıyorlar size de oldu mu
Benim de sol kolumda damara tutturamıyorlardı bir türlü :D
Kol damarlarımı detaylı inceleyince farkettim. Meğerse sol kol damarlarım görünmez olduğu gibi; sağ kol damarlarım sol kol damarlarımdan daha belirginmiş :D O yüzden ne zaman serum iğne yapılsa hemşireyi bu konuda direk uyarıyorum artık. Benzer hatalar yaşanmıyor bu sayede :D
Cevap
4Cevap
hiç sorma ya geçen gün benim de 3 yerimden deldiler bi türlü alamadılar
Suratıma bakıyorlar bir de yok kaç yaşındasın adın ne bilmem ne. Ne sohbet ediyorsun bilerek koluma bakıyorum düzgün çıkartsın odaklansın diye ama yok özellikle daha beter yapıyorlar
benim morardı hala geçmedi
Damar bulamayınca ve acemi olunca maalesef böyle.
Kolunu oynatıyorsun.
Hayır?
Ben de kan verdim. gayet iyiler.
Bana son zamanlarda kötüleri denk geliyor
Üzme onları, zaten işleri zor.
Akılları başka yerde bu dediklerimin, tabikide hepsi öyle demiyorum, ama bana bu denk gelenler çıldırttı. Beni inceliyorlar tipimi görünüşümü vesaire sohbet ediyor
Seni rahatlatmak için yapıyorlar. dikkatini dağıtıp endişeni azaltmaya çalışıyorlar. iyi niyetliler.
Of herşeye sen iyi niyetli bakıyorsun bence. Herkesin işi zor , dikkatsizlik başka senin dediğin başka
Rahatlatanı anlıyoruz herhalde ayırt edebiliyoruz
Yapın gereği gergin ve arızasın. yumuşak konuşarak ve ayrıntı vererek kafana sokuyorum, tıpkı hemşirelerin yapmaya çalıştığı gibi.
Sakin bi insan olduğum halde beni böyle kışkırtıyorsunuz
Adamı deli ediyorlar:)
Doktorlarda oyle GİDERLERSE GİTSİNLER
Damar inceyse damar patlıyor bende de çok oldu
Damarım patlamıyor maalesef dikkatsiz yapıyorlar
Saka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?