Diğer Beyler nasilsiniz neler yapiyonuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Yapay Zekaya Sor Bugün 7 de uyandim ahajaja Güncellemeler1 yıl Ahh yaniyom Beyler nasilsiniz neler yapiyonuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
İpi_Kopuk_Ucurtma Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 599 cevap paylaştı. Kızların canı cehennememi onlara neden sormadın 😀 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ayn öyle o kezbanlar beni ilgilendirmiyo Yorumla
mayctime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Gunaydın uzanıyorum bende Sen neden bu saatte uyandın 0 1 Yorumla mayctime 1 yıl İtfaiye gonderelimmi 😂😂 Yorumla
Ogrtmgrvlsi Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 83% 1 yıl Seni uyandıran şey neydi 0 3 Yorumla Ogrtmgrvlsi 1 yıl Gel söndüreyim hortum var Yorumla Soran 1 yıl Yok sende bisi Yorumla Ogrtmgrvlsi 1 yıl Hahaha tamam bakalım yok kaybeden sen olduktan sonra Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. İyidir uyumaya devam et o zaman 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Maymun gözünü acti Yorumla cakir2607 1 yıl 😅😅😅 uykusu gelir Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla cakir2607 1 yıl İtfaiye çağıralım 😅😅 Yorumla
Birrgariban Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Günaydın. Neden 7 de uyandın 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Cok sicak basti Yorumla Birrgariban 1 yıl Anladım. Detay yok mu başka. Detay konuşmak ister misin Yorumla Birrgariban 1 yıl ? Yorumla Birrgariban 1 yıl Soğutmak isterdik Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. naptım seni bekliyorum 0 0 Yorumla
ssezzerss Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 385 cevap paylaştı. İyidir senden naber erkenci kuş 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% 1 yıl Diğer konusunda 631 cevap paylaştı. Yetişemediler mi 😂 0 1 Yorumla Professore 1 yıl Yaş kaç l. an 😂 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sıkılmaca. Sen ne yaptın 0 1 Yorumla İlhann06 1 yıl Ilık duş al. ya da oraya soğuk su tut Yorumla
Geceucanpirasa3452 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İyiyiz sen napıyorsun uyumaya çalışıyorum 0 0 Yorumla
Muharrem018 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bekliyoruz yatıyoruz kalkıyoruz 0 1 Yorumla Muharrem018 1 yıl Verin bi itfaiye hortumu 🤣🤣 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Günaydın Şirketteyim çalışıyorum 0 0 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 650 cevap paylaştı. İyi güzelim senden naber 0 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. 5’e alarm kurdum 8 de kalktım 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yatakta seni bekliyorum bebeğim 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yalanci Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Vallahi bak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gel sürprizim var 😘😉 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ve kraliçeler gibi hizmet bekliyosun sanırım. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ahahahahahhash Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yatakta kahvaltıyla baslangıc Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Uyuyamadım 7 buçuktu yattım şimdi uyandım 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Niyee Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sıcaktı çok bir türlü rahat uyku girmedi gözüme Yorumla Soran 1 yıl Ayn bende sicakti diye uyandim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu konuda bir şey sorabilir miyim sana Yorumla
selamsızselami Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl hala yanıyor musun yoksa itfaiye geldi mi? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Düzelttim Yorumla selamsızselami 1 yıl iyi bakalım bir daha yangın çıkarsa beni çağır. Yorumla
GececiEfe Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl Günaydın halen yataktamısın 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Evet jdjfj Yorumla GececiEfe 1 yıl Bisey dicem bi bakarmısın Yorumla Soran 1 yıl Efe noldu Yorumla GececiEfe 1 yıl Diyemiyorum ki Yorumla GececiEfe 1 yıl Off ya off Yorumla GececiEfe 1 yıl Bi bak ya hadı Yorumla GececiEfe 1 yıl Bende yataktayim ya offf Yorumla GececiEfe 1 yıl Off ya nerdesin Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Uzanmaca Sen? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bende Yorumla Paşazade02 1 yıl Güzel uzanmak 😄 Yorumla
mustafaram Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Neden erken uyandın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sicak basti uyku tutmadi Yorumla mustafaram 1 yıl Yaaa neden sıcak bastı canım üzerinde ney va Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Kızların canı cehennememi onlara neden sormadın 😀
Ayn öyle o kezbanlar beni ilgilendirmiyo
Gunaydın uzanıyorum bende
Sen neden bu saatte uyandın
İtfaiye gonderelimmi 😂😂
Mastürbasyon yapicam kendime gelicem sonra güne başlicam
Seni uyandıran şey neydi
Gel söndüreyim hortum var
Yok sende bisi
Hahaha tamam bakalım yok kaybeden sen olduktan sonra
İyidir uyumaya devam et o zaman
Maymun gözünü acti
😅😅😅 uykusu gelir
😂😂
İtfaiye çağıralım 😅😅
Günaydın. Neden 7 de uyandın
Cok sicak basti
Anladım. Detay yok mu başka. Detay konuşmak ister misin
?
Soğutmak isterdik
naptım seni bekliyorum
İyidir senden naber erkenci kuş
Yetişemediler mi 😂
Yaş kaç l. an 😂
Sıkılmaca. Sen ne yaptın
Ilık duş al. ya da oraya soğuk su tut
İyiyiz sen napıyorsun uyumaya çalışıyorum
Bekliyoruz yatıyoruz kalkıyoruz
Verin bi itfaiye hortumu 🤣🤣
Günaydın
Şirketteyim çalışıyorum
İyi güzelim senden naber
Erkencisin yuksekmisin
5’e alarm kurdum 8 de kalktım 😂😂
Yatakta seni bekliyorum bebeğim
Yalanci
Vallahi bak
Gel sürprizim var 😘😉
Kırmızılı namı diğer Harun Abi
Kes be edepsiz
Ve kraliçeler gibi hizmet bekliyosun sanırım.
Ahahahahahhash
Yatakta kahvaltıyla baslangıc
Uyuyamadım 7 buçuktu yattım şimdi uyandım
Niyee
Sıcaktı çok bir türlü rahat uyku girmedi gözüme
Ayn bende sicakti diye uyandim
Bu konuda bir şey sorabilir miyim sana
Ben 6 da kalktım ama uyudum uyuyucam
hala yanıyor musun yoksa itfaiye geldi mi?
Düzelttim
iyi bakalım bir daha yangın çıkarsa beni çağır.
Günaydın halen yataktamısın
Evet jdjfj
Bisey dicem bi bakarmısın
Efe noldu
Diyemiyorum ki
Off ya off
Bi bak ya hadı
Bende yataktayim ya offf
Off ya nerdesin
Uzanmaca
Sen?
Bende