Yılan yengem amcamı zehirliyor babam vefat etti?

Arkadaslar benim babam vefat etti 8yil once ben şu an 28yasindayim amcamdan acil olarak Temmuz ayının 1inde geri ödemek şartıyla 10bin tl istedim çok önemli hayati birsey icin fakat amcam üzüldüğü halde veremiyor vermiyor karısı izin vermiyormuş ben sana verirsem o bana dicekki sen parani yeğenine verdn evi simdi bu ay benim geçindirmem lazim diyecek diyormus ve bizi hic sevmez yengem hep kendi kızıyla kıyasladı bize düşman gibi yılan nemrutun teki arkadan fıs fıs konuşuyordu dün gece biz telde amcamla konusurken kapattirdi telefonu zorla amcama kalleşin teki beynini yedi adamın benle konuşuyor diye Allah bildiği gibi yapsın birde engellettiriyor beni heryerden amcama amcamda buarada popon tekidir ama yine vicdani vardir kan çekiyor ama o şirret karı zehirliyor amcamı sizce bu konuda ne yapabilirim amcamın kanına nasıl girebilirim bu parayi bana vermesi icin istersen noter huzurunda belge imzalat dedim onlar çok yapar cünkü öyle isleri vallahi geri ödemezsem serefsiz namussuzum dedim yok ikna edemedim 1saat yalvardım bugün annemin telinden ulaşcam amcama karı evde yokken. Çocukalarimin resimlerini falan atcam birde halamı fitnemeyi dusunuyorum oda işe yararmi bilmemde bunlar bir degisik abi hep vicdansiz * icindeyim sizce ne yapmam lazim amcami halami ikna icin arkadaslar?

Yılan yengem amcamı zehirliyor babam vefat etti?