Küsen Arkadaş tripleri?

Merhaba arkadaşlar daha öncede böyle bir olay olmuştu iki arkadaşım durup dururken bana küsmüştü ve ve bana biri mesengerdan whatsapptan yazmış:
Bana üç animeyle hava atma!(Bana bir anime önermişti bende anime seviyorum izlemiştim)
Sen annelerimizin yanında melek bizim yanımızda şeytan oluyorsun annelerimizin gözüne girdiğini sanıyorsun ama aslında battıkça batıyorsun
Diğeri:
Sen kendini otaku zannediyosun gelmiş hava yapıyosun sen ilk ana kuzuluğu bırak önce bii aleynaya anakuzusu diyosun ama bir farkın yok. Annelerin yanında melek arkadaslarım yanında seytan oluyısun. ne kadar aglarsan agla umursamıyoruz (aynen böyle yazmış kopyala yapıştır)
bende şöyle yazdım:
Kızım biz sizinle kustuk annem sizinle konuşmuş galiba anladığım kadar bana bir şey demedi hava falan yaptığım yok ben seni iyi biri olarak tanımıştım lütfen triplere girme bu yazdığım mesajla olay bitsin sen bana bende sana bir şey yazmayalım.
Lütfen olayları büyütme
Ya benim bir suçum mu var anlamıyorum durup dururken küstüler ne yapmalıyım sizce? ben anneleriyle konuşmayı düşünüyorum artık.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Yeni gelişme: Bana bakıp bakıp gülüyorlarlar. İkide bir sınıfımın önünden geçip bana bakıyorlar ben bıktım be yapmalıyım umursamamaya çalışıyorum ama olmuyor seneye de okul değiştireceğim yardım.
Küsen Arkadaş tripleri?