Diğer Bursada olanlar kimler görelim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Sadece toplanıp kahve içelim diyecektim 😂 Bursada olanlar kimler görelim? Cevapla Burs Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
bushido Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl NEden son zamanlarda Bursa'dakiler bu kadar merak ediliyor? 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Bnde bursadayımda o yüzden sordum 🤭 Yorumla bushido 1 yıl Görükle'de kafa dinliyorum şahsen Yorumla Soran 1 yıl Okuyor musun orada genelde ögrenciler oluyor Yorumla bushido 1 yıl Bir yandan mesleğimi (biyolog) icra ediyorum bir yandan da master yapıyorum. Ama master eğitimim başka şehirde. Sadece işim nedeni ile Bursa'dayım. Yorumla Soran 1 yıl Anladım çok iyi 👍 Yorumla bushido 1 yıl Eyw. Yorumla
katilturşu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Bursa'dan çok az kişiyiz galiba burada 1 18 Yorumla Soran 1 yıl Neresi Yorumla katilturşu 1 yıl Nilüfer, sen? Yorumla Soran 1 yıl Osmangazi Yorumla katilturşu 1 yıl Dip dibeymişiz merkezdeysen Yorumla Soran 1 yıl Evet merkez yakınız 😅 Yorumla katilturşu 1 yıl Ne güzel, çok az kişiye denk geldim burada Bursa'dan Yorumla Soran 1 yıl Bn hiç denk gelmedim merakımdan sordum şu an kimler var diye Yorumla katilturşu 1 yıl Hiç de az değilmiş baksana, bir İstanbul kadar olmasa da 😂 Yorumla Soran 1 yıl Evet sayımız çogaldı 😅😂 Yorumla katilturşu 1 yıl Hdjsjsjsjs Bursalılar derneği başkanı oldun gıyaben 😂 Yorumla Soran 1 yıl Evet KS 'de bursa başkanlik adaylıgımı koyuyorum😂😂 Yorumla katilturşu 1 yıl Adaylığa gerek yok, bir daha ki seçime kadar başkan sensin 😂 Yorumla Soran 1 yıl İyi yarın toplantı var o zaman 😂🤭 Yorumla katilturşu 1 yıl Aslında tam toplantı günüydü pazar pazar 😂 ama rüzgar çok bugün Yorumla Soran 1 yıl Evet öyle bugün çok güzel bir hava var Yorumla katilturşu 1 yıl Toplantı bugün olmalı diyorsun 😂 Yorumla Soran 1 yıl Olsunmu 🤭😂 Yorumla katilturşu 1 yıl Başkanım isterse olur tabi be 😂 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl ✋ sitede Bursa’da yaşayan çok kişi var 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet varmiş baya kişi Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bursa'da olanlar bizden değildir. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Olmayanlarda bizden değildir 😂 Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl Çok doğru. Da ayrı. Yorumla
KaradenizliBeyfendi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 352 cevap paylaştı. Buraya geliyorum 0 0 Yorumla
Luciannwr Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 976 cevap paylaştı. 1 saat mesafe var aramda noldu ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ben bursadayım 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Neresi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmem Karacabey i bilir misin sahili orada yaşıyorum Yorumla Soran 1 yıl Evet biliyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gelirsen sahilde oturabiliriz (daha sıcak zamanlarda şu an Çok soğuk sjfjsjjf) Yorumla Soran 1 yıl Çok teşekkür ederim:) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sanırım buda sohbetin bittiğini anlatıyor:) Yorumla Soran 1 yıl Devammı edelim 😂🤭 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani gerçekten buluşup birlikte eğlenceli bir anı oluşturmak güzel olmaz mıydı diyorsun , bu arada günaydın 😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Napacaksin peki Bursa'da olursak 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sizi yigcemmm 😅😂🤭 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman olur öyle desene sen 😂 Yorumla Soran 1 yıl Yenilmeye hazırmışsın sende 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eee napalım yani fazla kilom var bari onlar gider 😂 Yorumla
Lolita0016 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Balat`tan Merhaba 🌸 3 3 Yorumla katilturşu 1 yıl Balat başka bir dünyada değil mi ya Yorumla Lolita0016 1 yıl @katilturşu sıradan normal : ) Yorumla katilturşu 1 yıl Hadi öyle olsun öyle diyorsan 😂 Yorumla
Sk_3401 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 yıl Buyrunuz hanımefendi neresindesinşz 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Osmangazi siz Yorumla Sk_3401 1 yıl Güzel, kestel Yorumla Soran 1 yıl Bugün kesteldeydim yağmurlu bir hava vardı Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% 1 yıl Diğer konusunda 627 cevap paylaştı. Ben degilim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Selam Bursa'da misin? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Evet siz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Konuşabilir miyiz Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. maalesef değilim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
NEden son zamanlarda Bursa'dakiler bu kadar merak ediliyor?
Bnde bursadayımda o yüzden sordum 🤭
Görükle'de kafa dinliyorum şahsen
Okuyor musun orada genelde ögrenciler oluyor
Bir yandan mesleğimi (biyolog) icra ediyorum bir yandan da master yapıyorum. Ama master eğitimim başka şehirde. Sadece işim nedeni ile Bursa'dayım.
Anladım çok iyi 👍
Eyw.
Bursa'dan çok az kişiyiz galiba burada
Neresi
Nilüfer, sen?
Osmangazi
Dip dibeymişiz merkezdeysen
Evet merkez yakınız 😅
Ne güzel, çok az kişiye denk geldim burada Bursa'dan
Bn hiç denk gelmedim merakımdan sordum şu an kimler var diye
Hiç de az değilmiş baksana, bir İstanbul kadar olmasa da 😂
Evet sayımız çogaldı 😅😂
Hdjsjsjsjs Bursalılar derneği başkanı oldun gıyaben 😂
Evet KS 'de bursa başkanlik adaylıgımı koyuyorum😂😂
Adaylığa gerek yok, bir daha ki seçime kadar başkan sensin 😂
İyi yarın toplantı var o zaman 😂🤭
Aslında tam toplantı günüydü pazar pazar 😂 ama rüzgar çok bugün
Evet öyle bugün çok güzel bir hava var
Toplantı bugün olmalı diyorsun 😂
Olsunmu 🤭😂
Başkanım isterse olur tabi be 😂
✋ sitede Bursa’da yaşayan çok kişi var
Evet varmiş baya kişi
Bursa'da olanlar bizden değildir.
Olmayanlarda bizden değildir 😂
Çok doğru. Da ayrı.
Buraya geliyorum
1 saat mesafe var aramda noldu ki
Ben bursadayım
Neresi
Bilmem Karacabey i bilir misin sahili orada yaşıyorum
Evet biliyorum
Gelirsen sahilde oturabiliriz (daha sıcak zamanlarda şu an Çok soğuk sjfjsjjf)
Çok teşekkür ederim:)
Sanırım buda sohbetin bittiğini anlatıyor:)
Devammı edelim 😂🤭
Yani gerçekten buluşup birlikte eğlenceli bir anı oluşturmak güzel olmaz mıydı diyorsun , bu arada günaydın 😊
Napacaksin peki Bursa'da olursak
Sizi yigcemmm 😅😂🤭
O zaman olur öyle desene sen 😂
Yenilmeye hazırmışsın sende 😂😂
Eee napalım yani fazla kilom var bari onlar gider 😂
Balat`tan Merhaba 🌸
Balat başka bir dünyada değil mi ya
@katilturşu sıradan normal : )
Hadi öyle olsun öyle diyorsan 😂
Buyrunuz hanımefendi neresindesinşz
Osmangazi siz
Güzel, kestel