Diğer Hapisane hucresinden cikarken size " yine bekleriz " diyen gardiyana ne tepki verir siniz😂? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Öyle bişi yaşamadım🙏 hapsede girmedim😂 Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar birazdan dizi izlerken böyle bi olay gerçekleşti bende sormak istedim🤣😂 Hapisane hucresinden cikarken size " yine bekleriz " diyen gardiyana ne tepki verir siniz😂? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Gelirken ne getirim söyle çekinme söyle anam 1 0 Yorumla
şekersiz1bardakçay Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Dilenciye kolay gelsin demiştim bi ara 2 6 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣ohaa Yorumla şekersiz1bardakçay 1 yıl Sonuçta o da işini yapıyor xd Yorumla şekersiz1bardakçay 1 yıl Bide ben ceza evine sayısız kez gittim , öyle şeyler demezler... Yorumla Soran 1 yıl Zaten demezler 😂 Yorumla Soran 1 yıl Defalarca miii Yorumla şekersiz1bardakçay 1 yıl Evet, belki görürSelamalar çilekçi gardiyan bilal Yorumla
berkkeppra Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Nerden geliyor böyle şeyler aklına 😁😁😁 1 4 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Biradan film izlerken gordum 😃 Yorumla berkkeppra 1 yıl Hangi film. Belki ben de izlerim :D Yorumla Soran 1 yıl Kuzey yıldızı 😂 Yorumla berkkeppra 1 yıl Hmmmm Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Allah herkesi korusun oradan ben girmenin kıyısından döndüm girme ihtimalim vardı ne kadar korkmuştum birde oraya girenler ne çekiyor kim bilir çok zordur eminim.. 1 0 Yorumla
turkishrock Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 997 cevap paylaştı. Tekrar görüşmemek üzere derim😁 1 0 Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Zaten gelir 1 0 Yorumla
Eflandeniz45 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Çok beklersin 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 en iyi cevapp Yorumla
pisichik Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Yine bekleriz demez heralde 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Demez zaten de bi ihtimalll Yorumla pisichik 1 yıl Onun donunu indiririm orada o zaman 🤣 Yorumla
Heboys Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 333 cevap paylaştı. Yaşamadıysan boş ver 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gelirken ne getirim söyle çekinme söyle anam
Dilenciye kolay gelsin demiştim bi ara
😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣ohaa
Sonuçta o da işini yapıyor xd
Bide ben ceza evine sayısız kez gittim , öyle şeyler demezler...
Zaten demezler 😂
Defalarca miii
Evet, belki görür
Selamalar çilekçi gardiyan bilal
Nerden geliyor böyle şeyler aklına 😁😁😁
😂😂 Biradan film izlerken gordum 😃
Hangi film. Belki ben de izlerim :D
Kuzey yıldızı 😂
Hmmmm
Allah herkesi korusun oradan ben girmenin kıyısından döndüm girme ihtimalim vardı ne kadar korkmuştum birde oraya girenler ne çekiyor kim bilir çok zordur eminim..
Tekrar görüşmemek üzere derim😁
Işine bak
Zaten gelir
Çok beklersin
😂😂 en iyi cevapp
Yine bekleriz demez heralde 😂
Demez zaten de bi ihtimalll
Onun donunu indiririm orada o zaman 🤣
Yaşamadıysan boş ver
Ağzından yel alsın
Oha derim yani
Box beklersin derdim