Diğer Günaydın olmuş 😦 nasılsınız arkadaşlar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Her yer sapık & abaza dolmuş yahu 😂😂😂Uyandım 162 tane DM var kızlı erkekli gruplar sapıkça mesajlar atmış nude atan var ayak atan var iç çamaşır atan var 🆚 iç çamaşır satmaya çalışan var giydiği çorabı çorabı satmaya çalışan var 🤦♂️ para istiyen var iban yolluyan var 🤔🙄😯 Günaydın olmuş 😦 nasılsınız arkadaşlar? Cevapla Erkek Soruları Mesaj Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 554 cevap paylaştı. Günaydınn valla ben mesaj kutumu kapattım psikolojim bozulmasın ya bir tane kız ikidebir bana laf sokuyor ayar oluyorum 😂😂 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Günaydın 😃 capsız deseydin
Kralicesoruyor Takip Et Xper 5 Yaş: 109 1 yıl Günaydın ☀️ engellemiyorsan istiyorsun demektir 😉 1 12 Yorumla Soran 1 yıl Engelliyorum tabiki 😏 Yorumla Kralicesoruyor 1 yıl Aa tamam o zaman, arabayı naptın Yorumla Soran 1 yıl Ne işim olur o tarz insanlarla Yorumla Kralicesoruyor 1 yıl Araba arabaaaaa duruyor mu Yorumla Soran 1 yıl Duruyor Duruyor merak etme 💭 Yorumla Kralicesoruyor 1 yıl He tamam aklımdasın haberin olsun 🤗 Yorumla Kralicesoruyor 1 yıl Darlamıyorum değil mi seni 🙈 Yorumla Soran 1 yıl Estagfurullah olur mu öyle şey 🫠 Yorumla Kralicesoruyor 1 yıl İyi memnun oldum 😇 Yorumla Soran 1 yıl Bende çok memnun oldum 🌺 Yorumla Kralicesoruyor 1 yıl 🤗🌸🌸🌸🌸 Yorumla Soran 1 yıl 🥰🌺🤩 Yorumla
kitapsever122 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yok artık hele erkeğe bak yemin ederim ki dünyanın sonu geliyor bana bir mesaj sana gelen mesaja bak hele tövbe ya :D 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Puhahahahah 😂😂 Yorumla
Çiçek_kız007 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Gerçekten yok artık diyorum mesaj kutunu kapat kurtul vallahi... 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bakmıyorum / okuyamıyorum zaten Yorumla
00eftelya00 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Günaydın afiyet olsun 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 🤩 Yorumla 00eftelya00 1 yıl Rica ederim 🤗 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. 162 ne ya 😂 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Dün adanaya gidip geldim telefonu değiştirmek için siteye girme şansım olmadı 😂😂 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Aşırı ama inandırıcı gelmedi Yorumla Soran 1 yıl SS alıp atsaydım olmazdı ama hocam ya 😂😂 ama paylaşa bilirim 😂 devam ederlerse Yorumla u Aybuke6 1 yıl Sayıyı paylaş sadece 😂 Yorumla Soran 1 yıl Tamam hocam 😂😂😂 Yorumla
Neydimkineolacam Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Sen ne işin var orada 0 7 Yorumla Soran 1 yıl ? Yorumla Neydimkineolacam 1 yıl Kızlı erkekli böyle konuşmalar dönen grupta i Yorumla Soran 1 yıl Sen yanlış anladın? Bana mesaj atan kızlı erkekli grup derken kızlarda yazıyor erkeklerde yazıyor demek istedim Yorumla Neydimkineolacam 1 yıl Heeeeeeeeee korktum Yorumla Soran 1 yıl Neden korktun ki Yorumla Neydimkineolacam 1 yıl Bir an hiç normal insan kalmadı işte diyorsun Yorumla Soran 1 yıl Maalesef kalmadı 🥹 Yorumla
En İyi Cevaplar