Diğer Canım sıkılıyor ya var mı yazışarak sohbet edecek birisi? Birşeyler konuşsak mesela? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 020 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Yazışarak sohbet sadace foto olmaz Güncellemeler1 yıl Bugünde var mı birileri yazışarak sadece Canım sıkılıyor ya var mı yazışarak sohbet edecek birisi? Birşeyler konuşsak mesela? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 20 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. gelirler şimdi 0 0 Yorumla
yaralıdavsan Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl burada işsiz güçsüz amc tayfası var yazar biri çıkar kesin o kitle varoş :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yeahh ahh uhh beybii o may beybii yehh yehh deehhh cussss yeterrrr dur 😂😂😂 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu saaatte neden sıkıldı canın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Gece olduğundan sikkin GaraGuru 1 yıl Heeeee çok mu sikkinnn çözeriz o zaman
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Papa öldü bunun hakkında ne düşünüyorsun 1 0 Yorumla
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 475 cevap paylaştı. Hala bulamadıysan ben burdayım şeker 0 0 Yorumla
Muharrem018 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yat uyu ne konuşması 🤣🤣 0 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% 1 yıl Diğer konusunda 625 cevap paylaştı. Ben konuştum sana bol şans 0 0 Yorumla
Sorayımbende Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. 1 saat onceymis 0 0 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 652 cevap paylaştı. Sıraya yaz beni de 🤣 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% 1 yıl Diğer konusunda 882 cevap paylaştı. Geçtimi sıkıntın 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bilgili birileri çıkar birazdan 😂 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Nerdensij anlat 0 0 Yorumla
Goodfeals Takip Et Yoda Yaş: 32 1 yıl Bana yazabilirsiniz 0 1 Yorumla Goodfeals 1 yıl Bekledik o kadar Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hadi gel bakalım 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hem bişey anlatayım sana hemde konuşuruz Yorumla
_Malefiz Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Vardır 2 1 Yorumla Paşazade02 1 yıl Olmalı 😄 Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 708 cevap paylaştı. Ben varım 0 0 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Selam 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gerek yok 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olur yaz istersen 0 0 Yorumla
kandemirworks Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Olur konuşalım istersen 0 1 Yorumla kandemirworks 1 yıl ? Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Canın nerde 0 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% 1 yıl Diğer konusunda 937 cevap paylaştı. Neler 0 0 Yorumla
turkishrock Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 997 cevap paylaştı. 26 tane bulmuşsun 0 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. neler mesela 0 0 Yorumla
BirSalonBeyfendisi Takip Et Xper 2 Yaş: 34 1 yıl Bende yatakta çıplak ve yalnızım şu an 0 1 Yorumla BirSalonBeyfendisi 1 yıl Nereye kayboldun Yorumla
Luciannwr Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 976 cevap paylaştı. Yok abim yat uyu 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. kimin sıkılmıyor ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Zamanım var sohbetim iyidir istersen 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sohbetim iyidir istersen Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. hoş geldin nasılsın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
gelirler şimdi
burada işsiz güçsüz amc tayfası var yazar biri çıkar kesin o kitle varoş :)
Yeahh ahh uhh beybii o may beybii yehh yehh deehhh cussss yeterrrr dur 😂😂😂
sevgilin yok dımı ıcını dokcek birini istermiydin?
Bu saaatte neden sıkıldı canın
Gece olduğundan sikkin
Heeeee çok mu sikkinnn çözeriz o zaman
Papa öldü bunun hakkında ne düşünüyorsun
Hala bulamadıysan ben burdayım şeker
oldu başka emrin var mı
simdi gelirler
Yat uyu ne konuşması 🤣🤣
Dert dinlenir ucertsiz. D
Ben konuştum sana bol şans
1 saat onceymis
Sıraya yaz beni de 🤣