Sanırım bu doğru genelde bağımlılık olmaması için iki gün art arda içmiyorum bugünde içince şu an canım çekmeye başladı ama icmicem çünkü yarında içerim galiba ve bum
Tütün hali vardı evde hafif diye biliyorum tekel kamel tütünü birde onu denicem keşke şu parlementi verceek biri olaydı tiksindim resmen ince olmasına rağmen adamı yakiyor
Ben de anlamıyorum sadece duman ve kül işte. Zararlı olduğunu bildikleri halde neden içiyorlar anlamıyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Senin gibi merakıma yenik düşüp paket almıştım 2-3 ay kullandım günde 4-5 dalı rahat içiyordum amaa ya kolaya ya sigaraya para ayirmam lazımdı kolayi tercih ediyorum kola daha iyi.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Sigara bağımlısı olmak için çok denedim olamıyorum 🤣 gerçekten yanında güzel gidicek herseyi denedim ancak midem bulandı belki g@y dersiniz bilmiyorum ama gerçekten iğrenç bir şey be verdiğim paraya acıyorum şu an
Yok be kral ne gayi bende bağımlısi olmadım para vermiyorum ayda yılda bir iki arkadaşla buluşuyor onlardan alıyorum hiç içmemek daha iyi bir olayı yok ya çok para belki 10-20 lira olsaydı alabilirdim