Karşıma bi ton engel çıkıyor. Ve onları çözmek için stresten hasta olana kadar ugrasıyorum, uykusuz kalıyorum. Ama nafile. Her gün yeni bi problem çıkıyor. Hiçbir şeyim benim Allâh vergisi olamıcak mi?
Azmim çok yüksekken dibe çakıldım sonunda. Herkesin arkasında bir destekçisi veya şansı var ama benim yok ve ortamlarda alay konusu oluyorum.
Eğer tanrı gerçekten varsa büyük şerefsizmis kendisi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
çünkü adaletsiz dünya
Tanrı varsa gelecekte ne mal olduğunu bildiği için böyle davranıyor olabilir
Ne saçmalıyosun
Sen parti destekçisi olmanın ekmeğini yiyor olabilirsin veya güçlü birine yağ çekiyo olabilirsin ama Allah'ın kıytırık kuluna kölelik yapacak kadar düşmem çok şükür
Ne partisi annecim ne alaka şimdi yaratıcı varsa geleceği bilir e haliyle demekki gelecekte pekte işe yarar bir insan değilsin bu yüzden eziyor olabilir seni kendine dondurmek için hemen parti flan az tüketin şu uyuşturucuyu
Him him tabi boş senaryo ürettiği göre et tüketme vaktin gelmiş. beynin geriye doğru evrimlesiuor
Ürettiğine göre *
Ne bekliyordun sağa sola sürekli sataşan insanlari kafasına göre partili diye niteleyen bir tipin hayatta sosyokültürel yapıda bir başarı kat etmesi nekadar saçma olurdu ki olmamıs 🤣🤣🤣
Sen çok yer açmışsın kendine bu dünya da sanki de, bi haltı becermissin de bana çamur atıyor.
Once herkes kendi kapısının önünü temizlesin.
Senin ne mal olduğun yorumlardan belli hadi kiş kış. Yoksa kafana ucuz çay atarım senin. Ben diktatör amcacigina benzemem. Kahhar çay atarım acımam yani
Gayet güzel bir hayatım var insanlara saldirmiyorum kimseyi kafama göre niteleyip aşağılama gayesi gutmuyorum bizim kapının onu temiz ama sen çöpleri sulu sulu atmışın annem leş gibi kokuyo
Sen alışmışsın çöp kokusu almaya ozmn senelerdir yaşadığın hayat kalitesi yüzünden.
Burnunun direği kırılmış. Çöpten başka koku alamiyosun
Boş çene yapıyorsun bb
Şükur etmeyi denedin mi hic?
Neye sukredicekmisim?
Ben ve bazı insanlar az parayla sadece geçinirken; şerefsizler evler, arabalar, arsalar, gani gani euroları sahip olmasina
Bak o konuda cok ama. cok haklisin sana kizamiyorum bilene yaşin kac bilmiyorum bi abi tavsiyesi 1 gün zaman ayir kendine onkoloji hastanesine veya mezarliga git bak etrafina olur mu
Öyle. Diye diye insanlar kendi yerinde sayıyor.
Korkuta korkuta, şöyle yaparsan bu olur. Böyle yaparsan birinin ahını alırsın diye diye geri kaldık zaten
Sıkintin ne tam olarak?
Elimi neye atsam elimde kalıyor.
Elimi atmıyorum hafif degiyorum bu sefer havadan nem kapıyor
Ben ayni ayni ben olmuyor hic bisey