Diğer Ahı'nız tutar mı? sheytanınkucukkızı Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Yapay Zekaya Sor benim tutmaz😈çok kıskanıyorum şöyle insanları yeminle 😅 Ahı'nız tutar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. ahım tutmaz maalesef 1 1 Yorumla sheytanınkucukkızı 1 yıl bariss sen ah etmesen de olur yolun ksye düşsün de Yeter dndhdh
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 533 cevap paylaştı. Benim tuttu ve bir daha ah etmem, Allah'a havale en güzeli 2 2 Yorumla sheytanınkucukkızı 1 yıl bende şöyle diyebilirim bir gün umarım sjdhd Esrihbaenl 1 yıl 😀
mavikelebeks Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 330 cevap paylaştı. Allaha hevale ediyorum, kalbimi kıranların hayır gördüğünü görmedim illa bir zarara uğrarlar 1 1 Yorumla sheytanınkucukkızı 1 yıl ay amin kis Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hem de öyle bir tutar ki.. kaç kez yaşadım, baktım sonu can kaybıyla bitti dedim isabel bir dur toplu katliyam mı yapacan gı djsjsj 1 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 651 cevap paylaştı. Hiç denemedim bilmiyorum ah etmiyorum kimselere öyle bir boşvermişlikteyim ajsjskdkdkdkfkf 1 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Pek ah etmem ama canımı yakanın canının yandığını çok kez gördüm 1 0 Yorumla
Siyah_2024 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 102% 1 yıl Ah etmem, ama bana kötülük edenlerin cezasını çektiği bir şekilde önüme gelir hep 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ben kimseye ah etmem ama can yakanın canı mutlaka bir gün yanacak ilahi adalete inanıyorum sonuna kadar... 1 0 Yorumla
Gardenya3487 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Tuttuğunu göremedim henüz ama sanirim bunun sebebi bende cok buyuk yıkım olmaması 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl çok pis tutar hemde :d 1 2 Yorumla sheytanınkucukkızı 1 yıl ben hiç şanslı değilim bu konuda hiic Yorumla ElCuco 1 yıl ben senin yerine ederim hayatım sen hedef göster. Bişe diycem o yaşlı karı yaşıyo mu hala 😡 Yorumla
Tinkerbellll_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Hem de öyle bir tutar ki 1 4 Yorumla sheytanınkucukkızı 1 yıl ok. Yorumla Tinkerbellll_ 1 yıl Trip yiyorum 😭😭 Yorumla sheytanınkucukkızı 1 yıl bunu da silmeyeceginin garantisi yoktu çok fazla emek harcayamazdim o yüzden Yorumla Tinkerbellll_ 1 yıl Yapıştır abla dök içini 😅 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 503 cevap paylaştı. Kimseye beddua etmem 😂 1 11 Yorumla sheytanınkucukkızı 1 yıl sen resim çiz şekerim 😂 Yorumla Rozes52 1 yıl Kız sen benim çizim yaptığımı nereden biliyorsun 😂 Yorumla sheytanınkucukkızı 1 yıl ilham perilerim gelmişse demek sjshd Yorumla Rozes52 1 yıl Çizeriz yav şeytan seni mi kıracazz Yorumla sheytanınkucukkızı 1 yıl evet bir profil resmi isteriz rozz sjjs Yorumla Rozes52 1 yıl Alırım bi vesikalık küçük kız Yorumla sheytanınkucukkızı 1 yıl Pp olmaz mı 😅 Yorumla Rozes52 1 yıl Hakaret sayıyorum 😂 Yorumla sheytanınkucukkızı 1 yıl sakirii çizerken öyle demiyordun ama hih 😅 Yorumla Rozes52 1 yıl Kız o sen miydiiiin 50 bin kere mi çizecezzz sende beni kazıklıyoon haaa😂😂😂😂 Yorumla sheytanınkucukkızı 1 yıl sjshdhdh Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Kesinlikle tutar çünkü tutması için işlem yaparım 1 17 Yorumla sheytanınkucukkızı 1 yıl ne işlemiymis o Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sihir büyü muska musallat 🤷♂️🤷♂️ evet yapılan yanlış ama haklı olduğumu yaşıyorken görmek istiyorum 🤷♂️🤷♂️ Yorumla sheytanınkucukkızı 1 yıl ooo bu benden şeytan 😅 git sorumdan plizs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zaten seni tanıyorum merak etme 😂🤣😂 Yorumla sheytanınkucukkızı 1 yıl kesin! ademle havvadan kardeşizdir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Baya uzun yorumlardan konuştuk seninle hatırlamıyor olman normal çünkü o zaman bana şey demiştin artık soru sormayacam 🤭🤭 Yorumla sheytanınkucukkızı 1 yıl bu da beni tanıyor olduğunu mu gösteriyor yani 😅 ah şu ksnin samimiyetsiz samimiyetleri dhdhd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen doğru samiyetsiz kişileriz biz kendimi hatırlatmak isterdim de neyse kalsın unutmak güzel olmuş açıkçası 👍👍 Yorumla ElCuco 1 yıl ahh ahh bu şeytan senide kandırdı he :d Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @ElCuco herkes kendine baksın kral beni bağlamaz 🤷♂️🤷♂️ Yorumla ElCuco 1 yıl naptı ki acep :d Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @ElCuco eskiden çok konuştuk unutması bile hos değil bence aynı anda 6 soru altında saatlerde yorumlastik unutmak pek mümkün değil ama neyse banane unuttuysa sorun yok Yorumla ElCuco 1 yıl Benide unutuyor hep seni unutması normal eheheheh Yorumla sheytanınkucukkızı 1 yıl gecenki @ElCuco sorudaki de sendin değil mi 013 Yorumla ElCuco 1 yıl mağdurlar derneği başkanı elcuco :d Yorumla sheytanınkucukkızı 1 yıl @ElCuco sus sen Yorumla ElCuco 1 yıl yoo niye susuyim 013 de alcam derneğe :d Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tutuyo, kalbim temiz. 1 0 Yorumla
meraklı4226 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Vallahi bir defa ahım tuttu keşke dedim tutmasaydı 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 881 cevap paylaştı. Feci tutuyor of of of 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 13,8b cevap paylaştı. Ah oh. 1 1 Yorumla sheytanınkucukkızı 1 yıl kih koh Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 660 cevap paylaştı. Benmki tutmuyoda bana tutturuyorlar😂😂 0 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Tutmuyor ablam tutmuyor shshsh 0 2 Yorumla Besiktas7834 1 yıl Ablasiiii www.instagram.com/.../?igsh=ZmNkOXplZ2VzMHJ5 Yorumla Besiktas7834 1 yıl Ablamsuuu Küçük kardeşlerin yaramazlık yapmaya hakkı var ama 🥹 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Tutar ama öyle şeylerle ilgilenmiyorum 1 0 Yorumla
ᴋᴀʟʙɪᴇsɪᴛᴇsᴇᴛᴛᴜʀʟᴜ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tutmaz 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 863 cevap paylaştı. Tutar. 1 0 Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Tutar 1 0 Yorumla
Perikızı0007 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 713 cevap paylaştı. Yapmam 1 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 470 cevap paylaştı. Tutar. 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Tutar 0 0 Yorumla
MuratBey262626 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 927 cevap paylaştı. Ufff hemde nasıl 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tutuyor 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tutmaz genelde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
ahım tutmaz maalesef
bariss sen ah etmesen de olur yolun ksye düşsün de Yeter dndhdh
Benim tuttu ve bir daha ah etmem, Allah'a havale en güzeli
bende şöyle diyebilirim bir gün umarım sjdhd
😀
Allaha hevale ediyorum, kalbimi kıranların hayır gördüğünü görmedim illa bir zarara uğrarlar
ay amin kis
Hem de öyle bir tutar ki.. kaç kez yaşadım, baktım sonu can kaybıyla bitti dedim isabel bir dur toplu katliyam mı yapacan gı djsjsj
Hiç denemedim bilmiyorum ah etmiyorum kimselere öyle bir boşvermişlikteyim ajsjskdkdkdkfkf
Pek ah etmem ama canımı yakanın canının yandığını çok kez gördüm
Ah etmem, ama bana kötülük edenlerin cezasını çektiği bir şekilde önüme gelir hep
Ben kimseye ah etmem ama can yakanın canı mutlaka bir gün yanacak ilahi adalete inanıyorum sonuna kadar...
Tuttuğunu göremedim henüz ama sanirim bunun sebebi bende cok buyuk yıkım olmaması
çok pis tutar hemde :d
ben hiç şanslı değilim bu konuda hiic
ben senin yerine ederim hayatım sen hedef göster. Bişe diycem o yaşlı karı yaşıyo mu hala 😡
Hem de öyle bir tutar ki
ok.
Trip yiyorum 😭😭
bunu da silmeyeceginin garantisi yoktu çok fazla emek harcayamazdim o yüzden
Yapıştır abla dök içini 😅
Kimseye beddua etmem 😂
sen resim çiz şekerim 😂
Kız sen benim çizim yaptığımı nereden biliyorsun 😂
ilham perilerim gelmişse demek sjshd
Çizeriz yav şeytan seni mi kıracazz
evet bir profil resmi isteriz rozz sjjs
Alırım bi vesikalık küçük kız
Pp olmaz mı 😅
Hakaret sayıyorum 😂
sakirii çizerken öyle demiyordun ama hih 😅
Kız o sen miydiiiin 50 bin kere mi çizecezzz sende beni kazıklıyoon haaa😂😂😂😂
sjshdhdh
Kesinlikle tutar çünkü tutması için işlem yaparım
ne işlemiymis o
Sihir büyü muska musallat 🤷♂️🤷♂️ evet yapılan yanlış ama haklı olduğumu yaşıyorken görmek istiyorum 🤷♂️🤷♂️
ooo bu benden şeytan 😅 git sorumdan plizs
Zaten seni tanıyorum merak etme 😂🤣😂
kesin! ademle havvadan kardeşizdir
Baya uzun yorumlardan konuştuk seninle hatırlamıyor olman normal çünkü o zaman bana şey demiştin artık soru sormayacam 🤭🤭
bu da beni tanıyor olduğunu mu gösteriyor yani 😅 ah şu ksnin samimiyetsiz samimiyetleri dhdhd
Aynen doğru samiyetsiz kişileriz biz kendimi hatırlatmak isterdim de neyse kalsın unutmak güzel olmuş açıkçası 👍👍
ahh ahh bu şeytan senide kandırdı he :d
@ElCuco herkes kendine baksın kral beni bağlamaz 🤷♂️🤷♂️
naptı ki acep :d
@ElCuco eskiden çok konuştuk unutması bile hos değil bence aynı anda 6 soru altında saatlerde yorumlastik unutmak pek mümkün değil ama neyse banane unuttuysa sorun yok
Benide unutuyor hep seni unutması normal eheheheh
gecenki @ElCuco sorudaki de sendin değil mi 013
mağdurlar derneği başkanı elcuco :d
@ElCuco sus sen
yoo niye susuyim 013 de alcam derneğe :d
Tutuyo, kalbim temiz.
Vallahi bir defa ahım tuttu keşke dedim tutmasaydı
Evet tuttuğunu gördüm.
Feci tutuyor of of of
Denemedim ama tutmaz inşallah.
Ah oh.
kih koh