Mesela wpta soru bahanesiyle tanışmaya çalışıyon hemen admine ve diğerlerine söylüyorlar rezil etmeye çalışıyorlar abza yapmaya çalışıyorlar insan ilk rahatsız oluyorum yazma der yine de rahatsız etmeye çalışıyorsa o zaman tacize giriyor başkalarına der yardım ister bunlar tam tersi hemen yayıyorlar ya da sevgilim var konuşmak istemiyorum vb diyorlar Instagram wp vb her yerde öyleler neden öyleler ya nasıl tanışcaz o zaman? Güzelce tanışmaya çalışıyoruz insan yemiyoruz hemen abza durumuna düşürüyorlar ama evli ya da sevgilisi olan erkekler her gün bir kızla oluyor onlar abza durumuna düşmüyorlar bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Güncellemeler
1 yıl
Ne düşünüyorsunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ergen olduklarındandır
benim anlamadığım zoruma giden knk WhatsApp'tan birine yazıyorsun ya ya rahatsız olduysan söylersin rahatsız olduğum o kişi zaten yazmaz rahatsız oldum deyip yine de rahatsız etmeye çalışırsa o zaman admin'e söylersin millete söylersin rezil edersin onlar direkt rezil etmeye çalışıyorlar herkese
Napcaz nasıl tanışcaz o zaman
sen niye millete musallat oluyorsun? o kadar genelleyecek kadar kızlardan reddyemişin ama hala uslanmıyorsun. iyi yapıyorlar sen gibilere
Tanışmak musallat olmak mı? Sen hiç kimseyle tanışmadın mı? Kim bilir erkeklerle neler yapmışsındır şimdi burada iyilik meleği kesiliyon
ona buna yazarak tanışlmaz. bırak seni beğenen sana gelir zaten.. Millete musallat ola ola karşı cinsten soguttunuz kadınları. eskiden insan gibi karşılıklı sohbet ederdik erkeklerle. Öyle öyle yaknlaşrsın. Simdikler mide bulandırcı.. Hemen tanışmaya kadın avcısı olduklarnı belli etmeye başlıyorlar. Siz kendi hayatnza çekilin az biraz. karşı cinsi de salın.
Ne alaka zaten insan gibi konuşmaya çalışıyoruz * değil bildiğin erkeklerle karıştırma
belli oluyor genellemenden. bizim kızlarrrr*** larrr** yani o kadar kıza yazmış ki hepsini biliyor. sizinle tanışacak olanın da kafasına!!! sohbet etmeyi bilmezsiniz bir beceriniz yok. tek bildiğiniz ona buna denizde balık avlar gibi olta atmak.
Peki git her gün bir kızla yatan erkeklerle tanış
Soru bahanesiyle tanışmak nedir ya ağzın laf yapmalı tanışma için
Tm da gruplarda başta nasıl tanışcan soru sormadan? Direkt tanışmaya laf yapmayla başlayamazsın ki üstte bir kız yine ego kasmış baksana
Ben hedefimde ki kızın yansıttığı vibe’a göre ya kendim yazıyom ortamcı ağzıyla ya da direkt kız arkadaşlarımdan birini yönlendiriyom şu kızla tanış info al ya da aramızı yap diye
Benim dediğim mesela ortak wp grubunda bu oluyor
Wp gruplarında eğer ön planda olan biri değilsen biriyle tanışma ihtimalın sıfır
Ya benim anlamadığım zoruma giden knk WhatsApp'tan birine yazıyorsun ya ya rahatsız olduysan söylersin rahatsız olduğum o kişi zaten yazmaz rahatsız oldum deyip yine de rahatsız etmeye çalışırsa o zaman admin'e söylersin millete söylersin rezil edersin onlar direkt rezil etmeye çalışıyorlar
Ne düşünüyorsun knk
Durumu yukarıda açıkladım
Wp grubunda olmuyor ki bu
Biri rezil edince ya da engelleyince diğer tüm kızlar da engelliyor
Kimseyle tanışmaya çalışmamak en iyisi
İnsan doğal bir varlık tek başına yaşayamaz ama neden öyle yapıyorlar yorumdaki kıza baksana yine EGO kasmış biz neden öyle olduk toplum olarak
Erkek arkadaşlarınla takıl sosyal duygularını bu şekilde karşılamış olursun işte
Çok erkek arkadaşım var zaten
Ee onlarla takıl gez eğlen işte
İleride evlenmeyecek misin nasıl kıza hiç gerek yok
Evlenmeden hayatını tamamlayan çok insan tanıyorum gayette normal bir hayatları oldu ve öldüler evlilik farz değil ki 😃
Peki 😂