Diğer Erkekler neden birbirlerine sevgi sözcüğü kullanmıyor? İnanhiçbilmiyorumki Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kadınlar birbriine askim hayatim diyince çok normal ama erkekler birbirine demiyoooKadinlar😚🤩😘😝😍🥰💘💅 Erkekler👺🤬😡😵💫👊💣💀👿 Erkekler neden birbirlerine sevgi sözcüğü kullanmıyor? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. erkek adam öyle şeyler demez çünkü 0 0 Yorumla
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şöyle düşün...- Aşkım Mahmut naptın o işi? Yhaaa bebeğim Ahmet'im, canım o iş yaşlı yhaa. 2 1 Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Hahahshs bence kulağımız alışırsa bu kadar abes durmaz hahshahsh Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl kızlar en ıfak kavga da ayrıldı erkeklerin arkadaşlığı 100 yıl sürdü 2 1 Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Doğru Yorumla
Dyrab Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Asarlar keserler doğrarlar biçerler öldürürler la bizi aşkım ne 1 2 Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Brn seni korurum Yorumla Dyrab 1 yıl Beni kadın edip kankan yapma planların hiçbir zaman gerçekleşemez hajajasjjs Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. naber yavşşşak diyoruzmisalya nabuyom yapprağım diyozdillerimiz farklı kadınlardan 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 43,8b cevap paylaştı. Diyelim de adımız gaye çıksın Ona bakarsan kız kıza dans da oluyor ama erkek erkeğe olsa ooo dedikoduya gel 1 0 Yorumla
kasjdaskjdjsa Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 673 cevap paylaştı. Mahmut bebeğim görüşmeyeli ne kadar da zayıflamışsın falan 😂. Yok sarmıyor ya lflflf 1 0 Yorumla
şairruhlu_man Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kullanıyoruz. Aslan gardaşım. Kankam. Brom falan yetmez mi. d 1 0 Yorumla
cozumariyor Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kullanmaz mıyız hiç. Naber yaaapraam, gibi tatlı hitaplarımız var 1 0 Yorumla
Ben_köpraa Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 561 cevap paylaştı. Jsjsjjdj kuzenim aile grubunda babamın mesajına kalp emojisi atti babamda gruptan atti kelimeleri kullansa düşünemiyorum 😅 0 1 Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Nee habsjajajdj Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hak veriyorum bizde daha candan sözlerle konuşmalıyız sözün içinde sevgi sözcüğü olsun 0 0 Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 301 cevap paylaştı. Erkeklerin aleti var kadınların yok 1 0 Yorumla
--Wɪɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ne diyelim aşkım felan mi 0 4 Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Evet nolmus Yorumla --Wɪɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ 1 yıl Profil fotoğrafına bakınca sana normal geliyordur Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl O ne demek ozi Yorumla --Wɪɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ 1 yıl Yıldız Tilbe deli biraz ondan öyle dedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
erkek adam öyle şeyler demez çünkü
Şöyle düşün...
- Aşkım Mahmut naptın o işi?
Yhaaa bebeğim Ahmet'im, canım o iş yaşlı yhaa.
Hahahshs bence kulağımız alışırsa bu kadar abes durmaz hahshahsh
kızlar en ıfak kavga da ayrıldı erkeklerin arkadaşlığı 100 yıl sürdü
Doğru
Asarlar keserler doğrarlar biçerler öldürürler la bizi aşkım ne
Brn seni korurum
Beni kadın edip kankan yapma planların hiçbir zaman gerçekleşemez hajajasjjs
naber yavşşşak diyoruz
misal
ya nabuyom yapprağım diyoz
dillerimiz farklı kadınlardan
Diyelim de adımız gaye çıksın
Ona bakarsan kız kıza dans da oluyor ama erkek erkeğe olsa ooo dedikoduya gel
Mahmut bebeğim görüşmeyeli ne kadar da zayıflamışsın falan 😂. Yok sarmıyor ya lflflf
Kullanıyoruz. Aslan gardaşım. Kankam. Brom falan yetmez mi. d
Kullanmaz mıyız hiç. Naber yaaapraam, gibi tatlı hitaplarımız var
Jsjsjjdj kuzenim aile grubunda babamın mesajına kalp emojisi atti babamda gruptan atti kelimeleri kullansa düşünemiyorum 😅
Nee habsjajajdj
Hak veriyorum bizde daha candan sözlerle konuşmalıyız sözün içinde sevgi sözcüğü olsun
Erkeklerin aleti var kadınların yok
Ne diyelim aşkım felan mi
Evet nolmus
Profil fotoğrafına bakınca sana normal geliyordur
O ne demek ozi
Yıldız Tilbe deli biraz ondan öyle dedim
Bizde kanka diyoz
garip olur
Yakında olsa yumusamicaksin oyuzden