Medeniyet dediğin açmaksa bedeni, desenize hayvanlar bizden daha medeni...
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
evet doğrudur
Soyunmayı sanat diye yutturdular şimdi herkes soyunmayı marifet sanıyor
Modernlik oluyor onlara göre yorumlara baksana bana gelen herkesin hosuna gitmemis bazilari yorum bile yapamamis
Biraz ağır olabilir ama hoşuna gitmeyenler ya kendini pazarlayıp oradan para kazanıyordur ya da kadınları obje olarak görüp ağzının suyu akarak bakanlardır bence bu iki kitlenin birbirinden farkı yok bazı kavramlar vardır namus gibi o gidince bir hiçsin bu namus meselesinide sadece kadın olarak düşünmemek gerek erkeğinde namusu vardır herkes kendini korumakla mesul
Aynen öyle
Sonuna kadar katılıyorum Mehmed Akif'indi dimi?
Evet
mantıklı... günümüzn medeniyet anlayıșı bu maalesef
Ne yazik ki
Çok saçma medeniyetin açılmasıyla kapanmasıyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum medeniyet dediğiniz zaman nasıl konuştuğun oturup kalkman vs.
Haklı şimdi soyununca medeni olmuyorsun ilk insanlar da yarı çıplaktı medeni miydi
Ilk insanlar devrinde degiliz Şu an hersey var o zaman belki kıyafet imkan yoktu Şu an ki devirdeki gidisata bak sen
Yazdığımdan ne anladın
açmakta kapatmakda birine karışmak eleştirmekde medeniyet göstergesi değil
Mehmet Akif dönemin dekolteli giyinenlere batının medeniyetini almak istiyorsanız açık giyinerek alamazsınız, açık giyinmekle medeniyet arasında bir bağ yoktur atlı bir sözüdür
Ister açık ister kapalı olsun medeniyet buna göre belirlenemez asla.
Açmayı kapamayı bilmem ben medeniyet dediğin avrupa o 303 v8 in kükremesi
Ahlak dediğin giyinmekle olaydı lahanalar peygamber olurdu
Kesinlikle doğru hayvanlardan farkınız kalmadı demek istemiş kısaca medeniyet sandığınız açıklıkla demek istemiş
Katılmamak ne mümkündür
Katılıyorum, bana göre yoruma veya tartışmaya kapalı.
Katılmıyorum herkesin kendi hayatı açarda kaparda
Sen topluma uymaua calisiyorsun cogunluga ancak dogru tekdir bunu sende biliyorsun
Toplumdan banane ya da çoğunluktan hayat benim hayatım zaman benim zamanım akıp gidiyor dünyaya bir daha gelmicek kimse istediği gibi yaşasın herkesin buna hakkı var
Herkes istediği gibi yasamakta özgür ancak ahlaksizlik savunulamaz bu degerler yok edilemez
Ahlaksızlığı savunan yok ya da değerleri yok etmeye çalışan algıyı seven bir milletimiz var sağolsun tv programları vs ülke kerhaneye dönmüş gibi anlatıyor halbuki o insanların kendi hatası size giren çıkan yok siz fazla kafanızı yormayın kendi hayatlarınıza bakın milletinkine değil
Işte hep böyle düşündüğünüz icin hata yapıyorsunuz bana dokunmayan yilan bin yasasin kusura bakmada o yilan senide bulur.. her koyun kendi bacagindan asilir diyorsunuz bir yerde bir kötü koku olsa herkes rahatskz olur bundan biri yanlis yapiyorsa yanlis yaptigini soylemelisin onaulamalisin
Onaylamamalisin
Sizde hep başkasının hayatına müdehale etmeye çalıştığınız için yanlıyosunuz kişi ilk önce kendinden sorumludur insanlara laf anlatmak senide yorar anlatamazsın ne desende açıklasanda önemli olan sensin başkasını düşünsende o seni asla düşünmez teksin bu hayatta hatta düştüğünde ilk toplumdaki arkadaşların ailen sana tekmeyi vuruyo inan bana
Ben kimsenin hayatina karisamam herkesin kendi fikri kendi hayati ama uyarmak da isterim genel olarak konusuyrum belki ders alip iyi olurlar diye duseni dogru spyleyeni dokuz köyden kovarlar
O yüzden geneli boşvericeksin kendi kendinle mutlu olucaksın kafan rahat olucak seni bu hayatta düşünen kaç kişi vardır mesela iyiliğini bana söylermisin sayarmısın
Kimse kimsenin iyiligini istemiyor maalesef dogruyu soylemiyor
O yüzden ben sen kendini yormamalısın hayatına bakmalısın diye sana çıkıştım aslında çünkü sen iyilik için çabalasanda o iyiliyi başkasından bulamazsın kendine hayatına iyi bak hep mutlu ol senin derdin sana yeter zaten amacım sana bunu açıkayıp kendinle mutlu olmayı bilmen gerektiğini hatırlatmaktı sadece
Teşekkür ederim aslinda cok haklisin bir yerde insanlarin iyiliği icin cabalasam da nafile cabam
Öyle gerçektende o yüzden sen kendine değer ver mutlu ol kendi hayatını yaşa istediğin gibi zamanın akıp gidiyor bak dünü geri getirebilirmisin hayır
Ama üzülüyorum toplumun böyle kltu olmasi herseyi normalestitmesi
Bak şimdiden gereksiz insanlar için üzülmeye başlamışsın daha sana neyi açıklayayım uzun uzun cevabını kendin verdin :)
En sevdiğim sözlerdendir mesela
hayatimda gordugum en anlamsiz sacma sapan soz
Pek katılmıyorum
Antalya
Varoşluk kokuyor.