Diğer Kolumdaki sigara izlerini ailemden nasıl saklayabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 10 civarı iz var. Güncellemeler1 yıl Sigara içmiyorum. Kolumdaki sigara izlerini ailemden nasıl saklayabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ailenden saklayamazsın ama sirke karbonat sür sürekli cildin yenilenir zamanla geçer 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok teşekkür ederim umarım hemen geçer. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Umarım. Bunların üstüne birde karbonat uygula bunlar cildinin rengini açıyor yaraları iyileştiriyor ama daha fazla yapma izler derinleşirse geçmez Yorumla
SessiÇığlık Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% 1 yıl Gelmez o kardeşim yapacak bir şey yok 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sağol yine de. Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ne zaman oldu 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Son 2 gün içerisinde. Yorumla AlininAnnesi72 1 yıl Bilerek yapmışsın o zaman 10 fazla dediğine göre Yorumla Soran 1 yıl Evet. Yorumla AlininAnnesi72 1 yıl Geçmez artık o Yorumla Soran 1 yıl Sağol yine de. Yorumla AlininAnnesi72 1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Soran 1 yıl Sağol. Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% 1 yıl Zor valla 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sağol yine de. Yorumla
Pyrahella Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Neden yaptın ki böyle bir slaklığı 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Daha önce de yapmıştım zaten, mental olarak iyi değilim. İntihar girişimim de oldu 2 kez. Yorumla Pyrahella 1 yıl Ne yaşadın olm sen bu kadar bunları yapacak kadar Yorumla Soran 1 yıl Uzun süredir ilaç kullanıyordum ama bıraktım. Ama yine de ilaçlar yüzünden değil sadece hayatım iyi gitmiyor. Yorumla Pyrahella 1 yıl Hayatını düzeltmeyi denedin mi Yorumla Soran 1 yıl Olmuyor. Yorumla Pyrahella 1 yıl Neden Yorumla Soran 1 yıl Düzene girmiyor hayatım, girseydi bugün bu hâlde olmazdım. Hiçbir yönden şansım yok. Yorumla Pyrahella 1 yıl Psikolojik destek aldın mı Yorumla Soran 1 yıl Evet 21 yaşımdan beri alıyorum. 13 yaşımdan beri de psikolojik hastalıklarım var. Yorumla Pyrahella 1 yıl Çok geçmiş olsun abi inşallah iyileşirsin ama yapma kendine Yorumla Pyrahella 1 yıl Yaptığın şeyler çözüm değil sadece kendine zarar veriyorsun Yorumla Soran 1 yıl Çok teşekkür ederim, haklısın. Yorumla Pyrahella 1 yıl Konuşmak istersen gel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ailenden saklayamazsın ama sirke karbonat sür sürekli cildin yenilenir zamanla geçer
Çok teşekkür ederim umarım hemen geçer.
Umarım. Bunların üstüne birde karbonat uygula bunlar cildinin rengini açıyor yaraları iyileştiriyor ama daha fazla yapma izler derinleşirse geçmez
Gelmez o kardeşim yapacak bir şey yok
Sağol yine de.
Ne zaman oldu
Son 2 gün içerisinde.
Bilerek yapmışsın o zaman 10 fazla dediğine göre
Evet.
Geçmez artık o
Sağol yine de.
Geçmiş olsun
Sağol.
Zor valla
Sağol yine de.
Neden yaptın ki böyle bir slaklığı
Daha önce de yapmıştım zaten, mental olarak iyi değilim. İntihar girişimim de oldu 2 kez.
Ne yaşadın olm sen bu kadar bunları yapacak kadar
Uzun süredir ilaç kullanıyordum ama bıraktım. Ama yine de ilaçlar yüzünden değil sadece hayatım iyi gitmiyor.
Hayatını düzeltmeyi denedin mi
Olmuyor.
Neden
Düzene girmiyor hayatım, girseydi bugün bu hâlde olmazdım. Hiçbir yönden şansım yok.
Psikolojik destek aldın mı
Evet 21 yaşımdan beri alıyorum. 13 yaşımdan beri de psikolojik hastalıklarım var.
Çok geçmiş olsun abi inşallah iyileşirsin ama yapma kendine
Yaptığın şeyler çözüm değil sadece kendine zarar veriyorsun
Çok teşekkür ederim, haklısın.
Konuşmak istersen gel
Çok zor
Teşekkür ederim yine de
saklanamaz