Diğer FSC denetimi desteği verecek olan var mı? isparos Takip Et Master Yaş: 50 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor FSC denetiminden geçmek için bazı şeyler sormam lazım bilen var mı acaba? Güncellemeler10 ay Çok teşekkür ediyorum desteğiniz için. Nihayet denetim den geçtik belgeyi aldık 💜 çok mutlu ve gururluyum başardığım için. FSC denetimi desteği verecek olan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Google'de konuyla ilgili bakınca Bakırköy'de bir danışmanlık yerine atıyor ama bilemedim buradan destek verebilen çıkar mı 1 2 Yorumla isparos 1 yıl 40 bin danışmanlık. O yüzden acı çekiyorum yapacağim diye. ☺️☺️☺️ Yorumla criollo 1 yıl Abooo 40 bin mi 😳 Yorumla
Game_Of_Sakarya54 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 634 cevap paylaştı. Fsc dediğin ormanla ilgili olan mı 1 9 Yorumla isparos 1 yıl Evet, orman ürünleri sertifika sı. Yorumla Game_Of_Sakarya54 1 yıl Biz eğitim almıştık Yorumla isparos 1 yıl Eğitim verdim ben, benim derdim gerekli evrak konusu. Yorumla Game_Of_Sakarya54 1 yıl Tan anlayamadım ne evrakı şirketlere ne gerekli gibi mi Yorumla isparos 1 yıl Bir sürü prosedür var, birde bu dili anlayan biri lazım bana. Yorumla Game_Of_Sakarya54 1 yıl Senin amacın ne Yorumla Game_Of_Sakarya54 1 yıl Bu prosedürleri mi öğrenmek istiyorsun Yorumla isparos 1 yıl Presedür leri anlamak, tamamlamak. Yorumla Game_Of_Sakarya54 1 yıl İyi de eğitim veriyorum demiyor musun prosedürü bilmen gerekmez mi Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 884 cevap paylaştı. Ogm den yetkili isini gorur mu? 0 1 Yorumla Kırmızı8 10 ay Tebrikler💐💐💐 Yorumla
Nazikerkek28 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl dinliyorum 1 2 Yorumla isparos 1 yıl Siz denetimde evrak işlerini yaptınızmı? Yorumla Nazikerkek28 1 yıl evet orman ile alakalı evrak ve dökümanları takipi Yorumla
HereWeGoo Takip Et Bilge Yaş: 34 10 ay Fsc nedir 0 4 Yorumla isparos 10 ay Uluslar arası kâğıt ürünlerininin sertifika sı. Bir nevi gönderdiğin kağıt ürünlerinin nereden geldiğini , ağaç danmı geri dönüşüm mü ya da kağıt içinde karışım var mı bunların detaylarını veren uluslararası sertifikasyon. Yorumla HereWeGoo 10 ay Hic duymamistim nasil bi destek istiyosun ki Yorumla isparos 10 ay Desteğe gerek kaldı , denetim bitti aldık sertifikayı 🙏 Yorumla HereWeGoo 10 ay Gecmis olsun ne diyim bildigim bisey olsa yardim ederdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Google'de konuyla ilgili bakınca Bakırköy'de bir danışmanlık yerine atıyor ama bilemedim buradan destek verebilen çıkar mı
40 bin danışmanlık. O yüzden acı çekiyorum yapacağim diye. ☺️☺️☺️
Abooo 40 bin mi 😳
Fsc dediğin ormanla ilgili olan mı
Evet, orman ürünleri sertifika sı.
Biz eğitim almıştık
Eğitim verdim ben, benim derdim gerekli evrak konusu.
Tan anlayamadım ne evrakı şirketlere ne gerekli gibi mi
Bir sürü prosedür var, birde bu dili anlayan biri lazım bana.
Senin amacın ne
Bu prosedürleri mi öğrenmek istiyorsun
Presedür leri anlamak, tamamlamak.
İyi de eğitim veriyorum demiyor musun prosedürü bilmen gerekmez mi
İlk defa duyuyorum
Ogm den yetkili isini gorur mu?
Tebrikler💐💐💐
Hiç bilgim yok kusura bakma :)
dinliyorum
Siz denetimde evrak işlerini yaptınızmı?
evet orman ile alakalı evrak ve dökümanları takipi
Merhaba 👋🏻
Merhaba iyi günler
Fsc nedir
Uluslar arası kâğıt ürünlerininin sertifika sı. Bir nevi gönderdiğin kağıt ürünlerinin nereden geldiğini , ağaç danmı geri dönüşüm mü ya da kağıt içinde karışım var mı bunların detaylarını veren uluslararası sertifikasyon.
Hic duymamistim nasil bi destek istiyosun ki
Desteğe gerek kaldı , denetim bitti aldık sertifikayı 🙏
Gecmis olsun ne diyim bildigim bisey olsa yardim ederdim