Diğer Bahçe, ev ve evlatlarim nasıl duruyorlar ☺️? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güzel beğenmedim Beğenmedim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Benim de çocukluk hayalimdi arkadaşlar. Allah'ım isteyen herkese çok daha güzelini nasıl etsin inşallah Bahçe, ev ve evlatlarim nasıl duruyorlar ☺️? Cevapla Evlilik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Niye ikisi de begenmedim neyse bence cok tatlis ve huzurlu 💚 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Yanlış olmuş :( Yorumla
Perperuçkalar Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 668 cevap paylaştı. Çok güzel hayırlı olsun darısı bize inşallah 0 0 Yorumla
Babelissk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Allahım nasip et 🤲 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Amin insallah Yorumla Babelissk 1 yıl Neresi burası Yorumla
Vasilisah Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl beğendim seceneği koymamissin ya!!! orada beni de beslesen keske askm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tek mi yaşiyon 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet 32 yaşına ve bekarım henüz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evlenelimmi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Niye ikisi de begenmedim neyse bence cok tatlis ve huzurlu 💚
Yanlış olmuş :(
Çok güzel hayırlı olsun darısı bize inşallah
Allahım nasip et 🤲
Amin insallah
Neresi burası
Daha ne olsun çok güzel vallahi..
Huzur verici ya.
Nazar değecek kaldır.