Az önce yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum sizlerle
Disardaydım liseli gençlerin de okul çıkışı sanırım 4 tane genç bir arada baktım birisi 20 TL ile spor ayakkabısını temizliyor, çocuğa napiyorsun oğlum parayla ayakkabı silinir mi hiç dedim , ben parayla siliyorum abla haha diyor, tamam senin paraya saygın yok peki annenin babanın emeğine de mi saygın yok belki o parayı kazanabilmek için neler çekiyorlar nasıl yoruluyorlar hiç düşündün mü bunu dedim, gülerek ve alaycı bir tavırla bir şey olmaz abla çalışsınlar nolucak diyor 🥺 paranın ve annenin babanın kıymetini bil bunu bulamayan nice çocuklar var diyince tamam yaa abla al işte silmiyorum diyip bıraktı 😌 çocuğun bu tavrı beni ziyadesiyle üzdü ve beni okul yıllarıma götürdü biz bir kola ile tost alabilmek için iki gün o parayı biriktirir de öyle alırdık , babamızın parası yok diye herşeyden mahrum kalırdık üzülmesin diye bir şey isteyemezdik , yazları çalışıp okul masrafımızı çıkartırdik ailemize yük olmayalım diye , biz çocuklarımızı büyütürken nerde hata yapıyoruz peki? Çok vererek , rahata alıştırarak onları duyarsız, sorumsuz doyumsuz olmaya mi itiyoruz 😏
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer