Peki biz soluduğumuz havayı göremiyor ama suyu görebiliyorsak, balıklar da bizim soluduğumuz havayı görüyor olabilirler mi?

Peki biz soluduğumuz havayı göremiyor ama suyu görebiliyorsak, balıklar da bizim soluduğumuz havayı görüyor olabilirler mi?
Biz rüzgarı hissediyoruz onlarda dalgaları hissediyor. Biz suda bulanık görüyoruz onlarda zaten burhanlı canlılardır. Onlar sudan çıkınca kuru görürler. Biz gazoz içeriz ya onlar havayla suyu bir solurlar. Balık görüldüğüne göre balık gibi görürler.
bence görebilirler dalgalar var çünkü ya da ışık olduğu için de olabilir. ama tabi bilim ne diyor onda bakmak lazım güzel ve düşündürücü bir soru olmuş bu arada
İnternette bir video düştü önüme oradan çaldım :) Dalgalar var fakat bizde hava dalgalarını hissediyoruz rüzgar gibi :) Önce güldüm sonra düşününce balığı deniz kenarına koyunca denize doğru gidip çırpındığı geldi aklıma yani mümkün olabilir de olamyabilirde derin bir konu gibi geldi :)
iyi yapmışsın abi merak ettim bende :)
Cevap
3Cevap
Bu soruyu cevaplamak için önce balık olmalıyım 😀
Kimse bisi gormuo rahat olun 😇
Zeki Müren de bizi goremez 😅😝
O zaman göremediği şey içinde nasıl yüzüp nefes alma gereği duyuyorlar?
E bizde hava dalgalarını hissedip yüksekten atladığımızda havanın içindeymişiz gibi hissederiz net bir cevap bulamadım :D
Aynen gözleri ona göre😂😂
Bu konuda bilgim yok ama bence görmüyorlar
Görmüyolar yok
Göremezler sudan çıktığı an ölürler çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?