Güncellemeler
1 yıl
Bugün Dubai'deki araba fiyatlarına baktım. 2018 model bmw m5 4000km de 1.3 milyon tl. Ev fiyatları bizimkilere nazaran çok iyi ve uygun fiyatta. 1 milyon dirhem yani yaklaşık 10 milyon tl lik bir iş kurarsanız 10 yıllık oturma izni veriyorlar hem size hem eş ve çocuklarınıza. Vatandaşlık verilmiyormuş.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
şu an üniversitede tıp öğrencisiyim okul biter bitmez başka ülkeye gidicem
Gidenlerin 9 u doktordu. Kanada'ya gitti hepsi.
bende üniversite bitince ülkeden gidicem çünkü giderlerse gitsinler lafına kalınmaz daha burada
Gelecekte gitmek gibi bir düşüncem var iktidara kim gelirse gelsin gitmek istiyorum bu ülkede mutlu olacağımı sanmıyorum
Selamün aleyküm. Fırsat olsa anında ama fırsat olmaz diye ôngörüyorum
Fırsat varsa git sermaya kazan geri dön
Ben çiftciyim, daha doğrusu makine mühendisiyim ama işsizlikten çiftçi oldum
Tamam toprakların burada zaten git geri dönersin çiftçilik bizim ülkede zaten çok zor
Eşim uzmanlık için çalışıyor alsın bi yoluna bakacağım
İmkanım olsa giderim de imkan yok.
Ben gitmem diyordum ama eşim dr ve bir
hasta yakını tarafından şiddete maruz kaldı. Fırsatım olursa direkt gideceğim. Bu milletin bazısı hiçbir şeyi hak etmiyor
Çok üzüldüm şikayet ettiniz mi
akıllılar gıttı delıler burada
Saçma ben gitmem
saçma mı sen bu ülke de yaşadığının farkında mısın
@ahmett744 ben memnunum ülkemden gitmek isteyeni de zorla tutan yok 3 kuruş fazla kazancam diye kendi toprağımdan vazgeçmek ahmakça
3 kuruş para için değil bize giderlerse gitsinler dedikleri için durmuyoruz en azından diğer ülkelerde Türklere değer var
@ahmett744 gidersen git zatenşu ülkedeki birçok tohumu belirsiz türk diye kendini kandırıp aramıza kaynamış özellikle ataturkçü kesim
biz gidelim de ülke gerici karanlığa dönsün dimi amacınız bu olduğu için bizi göndermeye çalışıyorsunuz
3 kuruş olsa keşke. Kuzenim Kanada'ya gitti. (Nasıl gidildiğini merak ediyorsanız detaylı yazabilirim) Kanada'da polis. Haftada 35 saat çalışıyor ve yıllık maaşı 2.477.000 tl ye geliyor. Bizim polislermizden her hafta intihar eden oluyor. En son öğrendiğimde ayda 370 saat çalıştım diyen hatta 580 yazanı gördüm. Minimum 240 saat çalışıyorlar ve haftadan 60 saat yapıyor. Polis maaşı 55700 tl yani yıllık 668.400 tl. Arada 1.8 milyon tl fark var ve bu 1 yılda oluşan fark. Adam mercedes gle coupe 350d ye biniyor 2018 model. Ülkemizde bu arabanın 2. Eli 5 milyon lira
@ahmett744 kesinlikle katılıyorum ancak hiçbir gelişme yaşanmıyor. Çocuğum sokakta öldürülür mü diye düşünmek istemiyorum
Gitmem