Bir arkadasim İstanbul da ve kimsesi yok, kalacak yeri yok, parasi yok. Bir kaymakamligin sagladigi yerde birkac ay kaldi ve suresi bitince cikarildi. Bu sure zarfinda arkadasim iş aradi (yatili isler basta olmak uzere) ama bulamadi, isverenler donus yapmadi ya da 2 gun sonra isten cikardilar. Yani cocugun eline tek tük para gecti. O para da yemege mi ilaca mi diger ihtiyaclari mi yetissin...
Birkac gun art arda uykusuz, sokakta kaldigi gunler oldu ama iş de bulamadi, kalacak yer de. Ayni kaymakamliga gitti, birkac gun de olsa yer versinler diye ama ret yedi. Baska yerleri aradi ama donus yok. Ne yapacak bu cocuk? Nereye gidebilir İstanbul da? Ben maddi yardimda bulunyyorum iş arama surecinde ama bende de para yok Şu an , cocuk kaldi öyle.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İstanbul'dayım ben de dışarda kalmıştım acil sandalyede yatardim metrobusten metrobüse uzun yolculuk yapardım of aklıma geldi.
Tek yapacagi yatılı iş
Yatili isle gorusuyor ama sorun cikiyor. Isveren kizi kabul etmiyor ya da baska anlasmazliklar. Aylardir ugrasiyor, uzuluyorum elimden geldigince para veriyorum uyusun bi yerde, yemek yesin diye ama olmuyor, deli olacam ben de. Param kalmadi ve suanda da disarida 😑
Sormasi ayip sen ne yapiyorsun? Kendini kurtarabildin mi?
Bende İstanbul dayım. hangi semtte
Yemek yapabilirim verebilirim başka elimden bişi gelmez benimde param yok
Kiz Şu an nerede bilmiyorum, bana net yerini söylemiyor.
Kzi mi erkekminya anlamadım kaç yasinda
Sen bir evde mi kaliyorsun? Anlamadim, ilgin icin tesekkur ederim
Kız, yasi da 23 24 falan
Çocuğumla yalnız yaşıyorum. Öncesinde sığınma evinde kaliyordum
Tamam o zaman kadın sığınma evine gitsin
orada barınip ise de gidebilir ki
Siginma evinde ise gitmesine izin vermiyorlar ki, yoksa giderdi. Tuzlada 100 kisilik bi yer varmis ama kiz oraya gitmek istemiyor. Cunku hastalikli kadinlarin oldugunu soyluyor. ( kaldigi oteldeki kadinlar da verem vb hastaliga sahip olan surekli oksuren kadinlarmis)
Kizin para istegi yok sadece birkac gun de olsa uyuyabilecegi, yatili islerle gorusmek icin uygun bir yer ariyor
Cunku borclari, eksikleri var. Yatili is ya da maasi iyi bir is ariyor
Kız dunya iyisi, tatlisi bir kiz. En azindan kalacak yer konusunda birkac gun yardim etme sansiniz var mi ona? Kiz kabul ederse, siz de ederseniz tabi
Yanlış anlamayın kimse tanımadığı birini ilk etap evine alamaz benim çocuğum var yani akrabaya isim var evde değilim diyen biriyim güvenenemiyirum
Sığınma evleri nasıl almıyor alıyor ya
Bende kalmıştım yerini söyleyemem ama herhangi bir karakola gitsin söyleşi durumunu direkt goturruler
Haklisiniz elbette siz de, cocugunuz var ve kimseye de guven olmuyor ama kiz cidden cok zor durumda ve seker gibi bir kiz. Utandigi icin belediyelere de zar zor gidip yardim istiyor. Tek derdi guvenli yere basini sokup bir ise girip calismak. Tabi israr edemem, sizin tercihiniz.
Siginma evinin almama durumu yok, isterse gider. Sorun şu; siginma evinde kalirken işe gitmesine izin vermiyorlarmiş, bana öyle söyledi. Ayrica siginma evi gibi yerlerde ayni odada birden fazla kisiyle kalacak ki bu konuda bir travmasi var, bu nedenle baskasiyla ayni odada uyuyamiyor. Ayrica baska kadinlardan hastalik kapmaktan cok korkuyor. Kendisi sagligina ve gelecegine cok dikkat ediyor her ne kadar zor da olsa da.
Sığınma evi hakkında detay veremem ama iş olayı oluyor belli süre sonra diyebilirim başta değil.
Başta geçici yerde kaliyosun ileri zamanda tam yerleştiriyor o yerde çalışmana müsade oluyor
Benim kaldım dönem öyleydi hani başta geçici yerde kaldım sonra tam bir yere yerlestirildim
Enfeksiyon olayida benim gibi ayakta yapacak yani gidicek duş alçak duş almanın saati yoktu istediği zaman alsın çıksın başka çözüm yok bende wc giremezdim tiksijirdik herkes uyuduğu dan emin olsun uyusun
Ben bekliyodum guvenemezdime korkardım herkes uyudu eminim sonra uyurdum
Yani bekleme suresi ne kadar bilmiyorum ama kizin hemen calismasi lazim cunku bes kurus parasi yok. Mesela yaz geldi ama yazlik elbisesi az, bu en ufak sorun. Ben de isterim siginma evinde kalip duzenli olarak işe gitmesini ama istemiyor siginma evini. Yoksa bu durumlari yasamazdi zaten. Yatili ise girmeye tesvik ediyorum, o da iş ariyor ama bulamiyor. Erkek isverenler cikiyor karsisina, kiza umut verip ardindan sapiklik yapiyorlar kizin ufak da olan umudunu bitiriyorlar. Bu kiz 4 gece uykusuz kaldi yazin, bir isveren onu kandirip parasinin bitmesine neden oldugu icin