Evet yaaaa çok kötü bir şey namazın ertelenmesi zamana karşı savasmak beklemekten varya vucudum çöktü bir yorgunluk ağırlık geldi abdest almaya giderken seccadeyi hazırlarken felan inşallah bu durumu yaşamam
Dar kiyafetlerden nefret ediyorum ve bu tesettür değildir kadinda bedeninde büyük bol kolu ayaga kapatacak uzun elbiseler tesettürdür erkekte kumas pantolon uzun bol üst tesetturdur
Tesettür öncesi de böyleydi demek ki yoksa bir anda nefret oluşmaz. Benim saçlar belimde sakal bıyık eski dünya kurt adamı gibiydim şimdi modern dünya kurt adamı saçlarım 65 cm filan olmuştu dalgalı uzun sahnede gitar elimde yine😃😃
Ya bana Sabah uyumak erken uyumakta iyi gelmiyor sabah namazimdan gece uyanik kalmadığımdan erken uyudugumdan beri daha cok kabus görüyorum bogazlaniyorum bebekligimden beri hep kabus gorurum ama vucudumdan bogazlanmam dün mesela benlik olmayan hareket yaptim kap açma sesine çığlık attim ufuktan ah diye bana anlatildi hiçbirsey hatırlamıyorum iskenceli kabus gördüm yatakta kalkamadim vucudum sanciliydi uykumda boguluyordum boğazım tutuluyordu sanki
Rabbim korusun demek tramva etkisi yaratmış bol bol dua okuyorsundur zaten hepimizin atlatamadığı şeyler olabiliyor bence bende de var bazı tedirginlikler maalesef. Hatta geceleri bildiğin bez kullanıyorum diyebilirim sürekli istemdışı rüyalanma yaşadığım için doktora da çözümü için gittim ama ne çare şimdilik bu da uykuyu bile bölebiliyor alıştım ne deyim. Ama sabah namaza uyanmak aşk gerçekten
Öyle bir şey olsa ah ama kuzenim var onu ben büyüttüm sayılır şimdi 23 yaşında ama beni görünce aşkla sarılır boynuma sever koklama onu prensesim o benim geçen bı düğün elbisesi giymiş bayıldım deri elbise giymiş o da aşkla sevdim öptüm onu ya
Yasa değil akla bakmak lazım anneliğin yaşı yoktur 30 yaşından sonra dişi anne olamıyor yumurtaliklari bitiyor veya olsa bebegin zarar gorme ihtimali var herşeyin miniği güzeldir ayrica benden olmaz ve hayatta olmam ve büyümek ihtiyarlarin işidir büyük olunca anne baba olunmuyor tam tersi yaşlı bir canavar bebekle çocuksu anne baba olup her saniyenin her yaşının sonsuzuna kokusuna almak kucağına alip çocuklasip onu kucağında dondurmek çocuksu sesler cikartip burnunu yanaginu sıkıp opmek çocuksu ruhla bulutlarin ustunde uçmak varken buyuyup sisteme mi kalacaksın kızını sen artık buyudun diyip onu baba göğsüne almayacanmi sevmeye mi birakacan?
Rabbim nasıl nasip ederse hayırlısı odur ben sağlık huzurlu güçlü olayım her an koynuma alır aşkla kötürüm onu dünyadan sakinirim kötülüklere karşı Tabiki ☺️☺️
Bunda utanilacak bir şey yok ben şurada dışarda piknik yapsam icecek icemiyorum tuvalet egitimi almış ama girdiği tuvaleti kendi bokuna dışkı havuzu yapan tuvaletine edebiyle yapamayan kadınlar yüzünden sen o halinle bile temizsin kendi cinsim buna aciz pislikler
Onlar iğrencler maaleeef ben çok rüyalanma yaşıyorum uykuda rüyalanma sonucu tüm yatak üstüm basım berbat oluyor. Bez harika bu yüzden bayılıyorum bu halime ☺️☺️İyi ki varsın sen bebek değil tatlı bir kadınsın
Kalbi eşi tesettürlü... Hee tamam şimdi oldu... Yanlış anlamada, bu kadar karmaşık nicke ne gerek var. Eşimi seviyorum ya da evliyim yazaydın yeterliydi :) Sanada iyi günler bacım.
Önce laflarına dikkat et temiz masumluk dişi erkek beraberligi değil bunun açığı kapalisi yoktur tek doğru kelimen var oda kapalı kelimesi kafasina bone takan onlar kapali tesettürlü değildir. Ve kapalı olupta metres olan ahlaksız olan da var bazı saçı açık olan kadın vardır tesetturlu kisiden daha ahlaklidir insanlarin ne giydigi ne olduğuna göre de karakter ayırma.
neden atarlandın sakin olurmusun, ben senin izlenmini söyledim. dedğinde haklısın ama kapalı olup herkesle yatanda var ama senden onu beklemem onu vurguladım burada anlamadın umarım
Herkes senin gibi sapık değil iyi kalpli erkekler kızlar da var bu soruyla bu kategoriye yaptım ve seni ilgilendirmez şimdi benim sorumdan bas git yoksa seni ben mi atayım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
odamdayım
Şu anda evimdeyim ve nickiniz gerçekten çok güzel..
Gerçek nickimi koydum Teşekkür ederim
Tek başıma gitarım ve ben siyah deri pantolon, gömlek mont sahneye 🎤🎸😊
Ne güzel sanatçı yazar 🤍
Sevgiler olsun sana 😊😊soğuk diye çıktık fena sıcak ya
Hava çok sıcak montu çıkart cehennem gibi yanarsin
Çıkardım da gömlek ıslak kaldı üstümde deri pantolon yapıştı altımda 😊Gidince hemen çıkarıp üstümü altımı kurulanaym konserden önce
Geçmiş olsun dış kontroller bitti mi
Benim dış kontrolum değil gidecek olanlar kayın annnemin kaynanasi ile evin oğlu 😂
Ohooo kadro kalabalık maşallah ama sen yorulma bugün çok yoruldun
Evet yaaaa çok kötü bir şey namazın ertelenmesi zamana karşı savasmak beklemekten varya vucudum çöktü bir yorgunluk ağırlık geldi abdest almaya giderken seccadeyi hazırlarken felan inşallah bu durumu yaşamam
Hmmm mis hibi rahatlayacaksn eminim ağır dar kıyafetler yerine bol ince mis gibi daha kolaylaştırır işini abdesti namazı. Sonra keyif yaparsın ☺️☺️
Dar kiyafetlerden nefret ediyorum ve bu tesettür değildir kadinda bedeninde büyük bol kolu ayaga kapatacak uzun elbiseler tesettürdür erkekte kumas pantolon uzun bol üst tesetturdur
Haklısın kesinlikle bazen soğuk usumemek için içe dar üste bol giyilebilir diye düşündüm 😊
Neyse soğuklar bitti bu ya şükür çok çektik valla soğuk havalardan
Uzun bir çorap giyerim çorapla pantolonun farkı yok dar seylerdende nefret ediyorum bence çok kötüler😄
Tesettür öncesi de böyleydi demek ki yoksa bir anda nefret oluşmaz. Benim saçlar belimde sakal bıyık eski dünya kurt adamı gibiydim şimdi modern dünya kurt adamı saçlarım 65 cm filan olmuştu dalgalı uzun sahnede gitar elimde yine😃😃
Ne nefreti ne oluşmaz oraya pek anlayamadim
Dar giyinme nefreti 😊😊
Benim nefretim hep vardı çok iğrenç bir şey en güzel kıyafetler bol uzun elbiselerdir saçım acikken de hep bol giyinirdim
Maşallah sana ya 😊😊😊Rabbim eşin ailen kıymetini bilsin melek seni
Ben melek değilim neyim melek yaaa yazar
Yazar dilinde işte saf temiz gibi düşünün 😊
Teşekkür ederim ama buna unutma yazar melekte bir şeytan ben melek degilimm🥰
Böyle fantastik hikayelerim var 😊😊 Seviyorum ama mitolojik ben sahneye çıkar. Güzel bir akşam dilerim
Çok severim fantastigi
Yaaa okumak istersen atmayı çok çok isterim bir mail adresi vesaire varsa 😊
Son roman kitabımda fantastik biraz çoğunlukla gerçek harika oldu
Ne güzel dizi izliyorsan bana dizi önerir misin
Hmmmm ne tür dizi olsun konusu 😎
Şiddet olmasın yeter
Lie To Me en sevdiğim dizi benim için onu izlemeni isterim.
Oluuur
Öyle müthiş bir dizi ki insanlara bakış açısı değişiyor her bölüm ayrı muazzam. 😊Şarkı arasında yazıyorum sana
Şimdi bitti sahne 😊
Dram değilse izlerim
Yok dram değil. Neler yaptın bakalım
Uyuyamiyorum ben niyeyse
Aşırı yorulunca sızıyorum yoksa uyku olmuyor sahne kıyafeti ile sızmışım iyi mi
Ya bana Sabah uyumak erken uyumakta iyi gelmiyor sabah namazimdan gece uyanik kalmadığımdan erken uyudugumdan beri daha cok kabus görüyorum bogazlaniyorum bebekligimden beri hep kabus gorurum ama vucudumdan bogazlanmam dün mesela benlik olmayan hareket yaptim kap açma sesine çığlık attim ufuktan ah diye bana anlatildi hiçbirsey hatırlamıyorum iskenceli kabus gördüm yatakta kalkamadim vucudum sanciliydi uykumda boguluyordum boğazım tutuluyordu sanki
Rabbim korusun demek tramva etkisi yaratmış bol bol dua okuyorsundur zaten hepimizin atlatamadığı şeyler olabiliyor bence bende de var bazı tedirginlikler maalesef. Hatta geceleri bildiğin bez kullanıyorum diyebilirim sürekli istemdışı rüyalanma yaşadığım için doktora da çözümü için gittim ama ne çare şimdilik bu da uykuyu bile bölebiliyor alıştım ne deyim. Ama sabah namaza uyanmak aşk gerçekten
O pisliklere gitme gece iyi geliyor hem hüzünlü hemde farkli bir boyut gibi sanki ama ne olduğu kimse bilemez geceyi sorulan cevabı
Huzurla doluyorum ne olursa olsun çok seviyorum çok geceyi ya
Bende kainatta en sevdiğim şeylerden birisi gece
Gece modunu en iyi ne anlatır halini ☺️☺️
Hüzün huzur depresif bu 3 u bir arada anlatır seni?
Kahve düşlerim ve gökyüzü benimde sabahi karşılamak
Aşığım buna işte
Çok güzel bir şey aşırı derecede masalsı
Gitarımı elime alıp bir kaç melodi çalmak eşliğinde şükürler olsun yüce Rabbimize bize en güzelini sunmuş hayatın sağlık huzurla ne dersin
Evet ruh eşlerimiz için yaratıldık ve müzikte ruhun gıdasıdır
Ne mutlu gerçekten ☺️☺️☺️Gecenin aşkına
Gece hangi aktivite ne yapmak ruha iyi gelir
Yalnızken benimki en çok hayal etmek. Duş almak sonrasında kendimi biraz izlemek uzanmak yatağa kahve içip öylece geceyi dinlemek derim sence?
Hmmm
Senin en sevdiğim aktivite ne olur peki
Dizilerimin içinde kaybolmak müzik dinlerken burada yazılarımı yazmak hayal kurmak
Hmmmm bı hayalinde ki seni anlatmanı isterim tabi küçük tatlı peri kizi
Benimkisi esimi sarildigimi kokusu her saniye hayalimde dusuncemde bide kendi kendime konuşurum olan atraksiyon olayları🤣😂
Şu an yaşıyorsan bu anı işte bu cennettir oh mis gibi 😃😃
Ben ne yaşıyorum hiçbir fikrim yok😂😂
Sen küçük tatlı kız çocuğusun ya hayaller düşler içinde çok tatlı tabi ☺️☺️
Ruhum hiçte kız çocuğu değil ben yaşlı bir ruhum😑 bence sen kız abisi veya kız babası olmak istiyorsun gerci ikisi aynı şey😊
Öyle bir şey olsa ah ama kuzenim var onu ben büyüttüm sayılır şimdi 23 yaşında ama beni görünce aşkla sarılır boynuma sever koklama onu prensesim o benim geçen bı düğün elbisesi giymiş bayıldım deri elbise giymiş o da aşkla sevdim öptüm onu ya
Senin bence sana oksijeni ve yaşama tutacak canını verecek kadar en büyük arzun kız babası abisi olmak
İnşallah Rabbim nasip eder tüm mutlulukları sana da hamilelik çok güzel yakışır ama dimi
Ben almayim ve ne çok güzel yakışır?
Anne olmak ve hamilelik hali çok yakışır sana
Yok ya saçmalama hiç yakışmaz benden anne olmaz
Aaaa niye öyle dedin ki. ☺️☺️☺️Ben hazırlık yapayım sabah namazı yaklaşıyor
Sen niye öyle dedinki evet yaklaşıyor
Yüzüne bakınca hissettim cok yakışacağını ☺️☺️
Ne hissettin ki
Çok tatlı bir anne olur dedim çok yakışır ona hamilelik evresi ama henüz küçük tatlı bir kadın daha biraz büyümesi lazım 😃😃
Yasa değil akla bakmak lazım anneliğin yaşı yoktur 30 yaşından sonra dişi anne olamıyor yumurtaliklari bitiyor veya olsa bebegin zarar gorme ihtimali var herşeyin miniği güzeldir ayrica benden olmaz ve hayatta olmam ve büyümek ihtiyarlarin işidir büyük olunca anne baba olunmuyor tam tersi yaşlı bir canavar bebekle çocuksu anne baba olup her saniyenin her yaşının sonsuzuna kokusuna almak kucağına alip çocuklasip onu kucağında dondurmek çocuksu sesler cikartip burnunu yanaginu sıkıp opmek çocuksu ruhla bulutlarin ustunde uçmak varken buyuyup sisteme mi kalacaksın kızını sen artık buyudun diyip onu baba göğsüne almayacanmi sevmeye mi birakacan?
Rabbim nasıl nasip ederse hayırlısı odur ben sağlık huzurlu güçlü olayım her an koynuma alır aşkla kötürüm onu dünyadan sakinirim kötülüklere karşı Tabiki ☺️☺️
Senin yaş kaç ki simdi
Sırf kötülük var diyemi koruyucan sevicen yaşım yazıyor profilim de doğrudur senin yaşın doğru mu profilde
Evet küçük tatlı kız çocuğu imişsin benimde yaş dogru profil ama daha küçük gösteririm. Sebepsiz severim aşkla tabi
18 yaş çocuk yaşı değil yetişkin olunan çocukluğun bittiği Yaş heralde sende 40 yaş sendromu mu var ne yaş kiyaslamasi etiketi çok yapiyosun😄
https://i.hizliresim.com/ttn6lvp.jpg
https://hizliresim.com/23qotpr
Tek resme sığmıyorum 😃😃😃
İlk attığın resim zoomlanmis görünmüyor bile göze Kadar yaklaşmış resim
Maşallah çok uzamissin tam kalipli güçlü aşk kız babası görüntüsü bedenin ruhun bile😂
https://hizliresim.com/o27qmvj
Teşekkür ederim öyleyim biraz ya 😃😃😃Sağol
Sen çok paylaştin bendende bir resim gelsin ve çok belli öyle olduğun böyle olmak için yaratılmışsin resmen banada çok babaç davranıyorsun
https://hizliresim.com/strp6xi
Baktım çok tatlısın gerçekten ya maşallah olgun muhteşem bir kadın aynı zamanda tabiki çok yakışmış kıyafetin çok ☺️
Teşekkür ederim 🤍
https://hizliresim.com/kvitvkn bu da bahsettiğim halim dün ki
Uw baya tarzmissin maşallah taniyamadim seni😄
Yess biraz öyleyimdir tarz hep bende böyle seviyorum aşkla yaaa ☺️☺️
Hep derimi giyinirsin düş vampiri
Akşamları evde altımda deri olur cok seviyorum kahve içerken kitap okurken filan böyle olması beni daha güzel hale getiriyor
https://hizliresim.com/htveo8h en orijinal halim
Bedenine neye ait hissediyorsan onu ol
Benim yüz halim sorularimda var bir atmadığım boydan vardı çok fotoğrafina bir karşılığım olsun dedim😂
https://hizliresim.com/4kfl9zg kahve aşkım ☺️☺️☺️ Teşekkür ederim nezaketine cıvıl cıvılsın sen
Yok yiaa😄
Hayırdır beni fotoğraflara boğuyorsun nazar değecek sana maşallah 😂
Sen tarz bı durum söyle ona uygun resmiim cikar😃
https://hizliresim.com/ijkd5c5
😄😄😄
☺️☺️☺️Çok yakışmış ya çok havalisin sende
Havalı değilim havaliligida sevmem😊
Hemen kıldım sabahı şükürler olsun ☺️ az yatak keyfi daha ohh
Bende şimdi sabah namazimi kılıyorum
Harika ☺️
🤍..
Mor elbiseli kız ☺️
Çok şükür benimde bitti
Ohhhh rabbim kabul etsin ben sıcacık yattım valla ☺️Yine tatlı güzel bir sabahı karşıladık. Sen ne yapacaksın
Ben şunu karar verdim bugün hiç uyumucam akşam 10 da uyumak istiyorum akşam 10 a kadar uyanik kalacam
Hmm akşam rahatça uyursun o zaman
Senin peki planin ne
Şimdi iri kurt yatak keyfinde spor öğlene doğru yayın evine gidip romanı kitabımı alacağım sonra bakarım ☺️
Kolay gelsin
Ben bayılır miyim acaba şimdi veya sonra 😂
Teşekkür ederim Tesettürlü kız ☺️☺️
Hmmm iyi bakman lazım kendine gün içinde
Teşekkür ederim vampir yazar 😊
Daha çok iri yarı kurt ama şimdiki halim çok başka güzel ya seviyorum kendimj 😃😃😃
Ehehehe sev süper kahraman
Evet altında bezle yatan süper kahramanım ☺️☺️☺️
Sende küçük tatlı tesettürlü kadın
Bunda utanilacak bir şey yok ben şurada dışarda piknik yapsam icecek icemiyorum tuvalet egitimi almış ama girdiği tuvaleti kendi bokuna dışkı havuzu yapan tuvaletine edebiyle yapamayan kadınlar yüzünden sen o halinle bile temizsin kendi cinsim buna aciz pislikler
Tamam babacım ben küçük bebegim ingaaa😑
Onlar iğrencler maaleeef ben çok rüyalanma yaşıyorum uykuda rüyalanma sonucu tüm yatak üstüm basım berbat oluyor. Bez harika bu yüzden bayılıyorum bu halime ☺️☺️İyi ki varsın sen bebek değil tatlı bir kadınsın
E napayım degilimde babammis gibi sen kucuksun diye gomuyon beni uyuz adam. Sende koca bebesin😑😑😑
Çok tatlı bir kadınsın olgun alımlı tesettürlü ☺️☺️☺️evet halimi görsen öyleyim biraz 😃😃😃
Teşekkür ederim iltifatın için😊ehehe gördüm ve dedim bile😄😄
Bana baaak 160 minyonum diye beni hafife alma ha ona göre ben zıplayarak sana çok güzel bir yastık geçiririm
Aaa nerden gördün hangi halimi 😃😃😃
Her gün görüyom maşallah seni🤣
Bende alırım seni hoppala diye havaya atıp tutarım öyle severim ☺️☺️
Maşallah ikimize de o zaman tesettürlü hatun seni ☺️
Bende uçan tekme koyarım kiya kiya diye 0 yaşındaki bebeye yapiyon sanki😑😑
Senide vampir sultan😂
Oy kıyamam ben sana en güzeli seninle kahve keyfi yaparız şöyle diz dize mis gibi içeriz güzel bir sohbet
https://hizliresim.com/k5igg56 Tam bir Kurt um 😃😃
Beni sadece eşim havada ucurabilir ruhunun kanatlarıyla🪽
Dolunay ne zaman çıkıyor 😂
Dizdize nasıl oluyo diz kapakmi kiricaz😂
Diz dize yanyana ☺️☺️Bı kitap kafede filan
Dolunaya hazırlık benim ki sonra kurt a dönüşüm 🐺🐺🐺😁
Diz dize nasıl ya
Evdeyim biyere gitmiyorum size kolay gelsin
Ahahah, şu an tuvalete yolculuk yapicam
Ne güzel bağırsaklar bosaltima gidiyor😂
Akraba ziyareti
Allah kurtarsın
Bu uzak olan. Yakın akraba değil. İyi geçiyor şu an
İnsan bir boktur kendi evinde sana özel rahat olmak varken simdi onlari hizmet ediyorsunux
Len kız bunlar iyi insan 😂
Akraba kötüdür erkek bunlar maske takmışlar😂
Allah Allah içime şüphe düşürme
Çok tatlısın.
Umarım bu yorum, yüzünde bir tebessüm oluşturur :)
Gülmek için iltifatına ihtiyacım yok benim gülüşüm eşimin gülüşüdür eşim benimle olunca öyle oluyorum
Oha evli misin :)
Nickim esimin ekran fotoğrafi olduğumu gösteriyor zaten sen kendin okumak gormek istemedin
Ne biliyim dedim belki kardeşsiniz :)
Nickinden de bişi anlamadım açıkçası. Kalbi eşitse türlü?
Kalbieşi yazıyor buda anlamayacak yok iyi günler.
Kalbi eşi tesettürlü... Hee tamam şimdi oldu... Yanlış anlamada, bu kadar karmaşık nicke ne gerek var.
Eşimi seviyorum ya da evliyim yazaydın yeterliydi :)
Sanada iyi günler bacım.
Kalbim eşim olduğu yazıyor ve bu sözler hepsi aynı iyi günler.
Kars Muallim..☺️
Evdeyim ben..
Dismi cektircen
Geçmiş olsun
Yok bana değil teşekkür ederim
Kimi götürdün
Kayın annemle evin oğlunu ile kaynanasini götürdük 😂
Ya niye bakmadın me anladım
Mesajına baktım
Kolay gelsin 🙋♂️
Teşekkür ederim
masumm temiz kız
Bunu neden soyledin bana beni tanımıyorsun?
yüzünden bakışlarından yola çıkarak çıkarım yaptım doğru olma şansı yüzde 50
kapalı kızlar gidip başkası ile yatıcak hali yok ya
Önce laflarına dikkat et temiz masumluk dişi erkek beraberligi değil bunun açığı kapalisi yoktur tek doğru kelimen var oda kapalı kelimesi kafasina bone takan onlar kapali tesettürlü değildir. Ve kapalı olupta metres olan ahlaksız olan da var bazı saçı açık olan kadın vardır tesetturlu kisiden daha ahlaklidir insanlarin ne giydigi ne olduğuna göre de karakter ayırma.
neden atarlandın sakin olurmusun, ben senin izlenmini söyledim. dedğinde haklısın ama kapalı olup herkesle yatanda var ama senden onu beklemem onu vurguladım burada anlamadın umarım
sen evli isen neden burada duruyorsun ki
seni anlıyorum haklısın, ben senin evli olduğunu bilmem ama sen burada kendini paylaşırsan herkes sana yürür
Herkes senin gibi sapık değil iyi kalpli erkekler kızlar da var bu soruyla bu kategoriye yaptım ve seni ilgilendirmez şimdi benim sorumdan bas git yoksa seni ben mi atayım?
Sapık mı? Ya sen haklısın bacım