Dış gebelik ve methotrexat?

Kızçelerim ben kasımda bir dış gebelik geçirdim beta hcg sağlıklı bir gebelikte 2 günde 2 kat artması gerekirken bende çok düzensiz ve azar azar artıyordu sağlıksız bir gebelik dediler değerlerde henüz 100 ile öğrendim 500 küsür olduğunda iğne ile sonlandıralım ilerlerse ameliyat ile almak zorunda kalırız dediler 2 aralıkda 75 mg 1 doz methotrexat ile gebelik sonlandı ertesi gün değerim çok az arttı 4 ve 7. günler düştü 2 hafta içerisinde tamamen sıfırlandı 6 ay korunmamı istediler şu an 5. ayın içindeyim Mayıs ayında sonlanıyor korunma doktorda haziranda denemelere başla dedi ama bu ay benim adetim 1 hafta gecikti aslında korunuyordumda hiçbir şekilde içe boşalma gerçekleşmedi çünkü dış gebelikden önce aylarca denememize ramen olmamıştı neden gecikti anlamadım ya hamileysem ve yine sağlıksızsa diye kan verip test yapmaya korkuyorum umarım değilimdir ve haziranda başlar bu sürecim neyse soracağım şu ki bu süreçte hamile kalan var mı bebekleriniz sağlık mıydı süreciniz nasıl geçti bana yardımcı olun lütfen 🥹🥹

Dış gebelik ve methotrexat?