Diğer Günaydın. Ya bir kadının bana kocacığım demesini çok istiyorum. Eski sevgilim bi kaç defa demişti. Sanalda olsa çok istiyorum? GececiEfe Takip Et Xper 3 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızlar yokmu kimse Güncellemeler1 yıl Yokmu kimse ya Günaydın. Ya bir kadının bana kocacığım demesini çok istiyorum. Eski sevgilim bi kaç defa demişti. Sanalda olsa çok istiyorum? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nilay5555 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Naber kocacım puahaha. 1 39 Yorumla GececiEfe 1 yıl Ya bebeğim harikasın karıcığım Yorumla GececiEfe 1 yıl İşten geldim uzanıyorum şimdi sen ne yapıyorsun Yorumla nilay5555 1 yıl Yemek yiyoruum. Yorumla GececiEfe 1 yıl Afiyet olsun karıcığım. Ya çok eğlenceli ve hoşuma gitti Nilay Yorumla nilay5555 1 yıl Deliiii. Yorumla GececiEfe 1 yıl Karıcığım alışverişe çıkalım mı. Yorumla nilay5555 1 yıl Olur çıkalım kocacığım tatlı da yeriz dimii?😄 Yorumla GececiEfe 1 yıl Tabiki aşkım Yanına da kahve. Hadı hazırlan. Keşke yemek yemeseydin dışarıda yerdik Yorumla nilay5555 1 yıl Olsun dışarda da yer senin karın. Yorumla GececiEfe 1 yıl Karıcığım benim off ya. Yorumla nilay5555 1 yıl 😚. Yorumla GececiEfe 1 yıl Hadi giyin gel bekliyorum seni Yorumla GececiEfe 1 yıl İstersen giyinmene yardımcı olayım aşkım Yorumla GececiEfe 1 yıl Aşkım xper az off yaaa Yorumla nilay5555 1 yıl Yok maalesef hesap da yapamıyorum yani tekrar deneyin falan diyo. Yorumla GececiEfe 1 yıl Ya karıcığım şu an çok istiyorum seni Yorumla GececiEfe 1 yıl Giyiniyormusun Yorumla nilay5555 1 yıl Sıkıldım bu kadar yeterli 🙂. Yorumla GececiEfe 1 yıl Tamam Yorumla nilay5555 1 yıl Olur tabii beklerim seni. Yorumla GececiEfe 1 yıl Tamam canım. Kocan olmak için sabırsızlanıyorum Yorumla GececiEfe 1 yıl Ne yapıyorsun canım Yorumla nilay5555 1 yıl Hiç müzik dinliyorum öyle sen? Yorumla GececiEfe 1 yıl TV izliyorum. Kaçta uyuyorsun Yorumla nilay5555 1 yıl Kaçta istersen. Yorumla GececiEfe 1 yıl Karıcığım benim ya.. Çok özledim seni Yorumla nilay5555 1 yıl Ahahah. Yorumla GececiEfe 1 yıl Birazdan duş alıcam Yorumla nilay5555 1 yıl İyi saatler sana. Yorumla GececiEfe 1 yıl Gelsene sende 🫠🤨 Yorumla nilay5555 1 yıl Huh 🧟♀️. Yorumla GececiEfe 1 yıl Günaydın aşkım Yorumla nilay5555 1 yıl Tünaydınnnn Yorumla GececiEfe 1 yıl Selam canım Yorumla nilay5555 1 yıl Selam kocam. Yorumla GececiEfe 1 yıl Ne yapıyorsun karıcığım. Seni çok özledim Yorumla nilay5555 1 yıl Hicc uzaniyorum öyle senn? Yorumla GececiEfe 1 yıl Bende uzanıyorum off ya artık seni çok istiyorum. Xper bi türlü yükselmedi Yorumla GececiEfe 1 yıl O kadar çok istiyorum ki şu an karıcığımı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Naber kocacım puahaha.
Ya bebeğim harikasın karıcığım
İşten geldim uzanıyorum şimdi sen ne yapıyorsun
Yemek yiyoruum.
Afiyet olsun karıcığım. Ya çok eğlenceli ve hoşuma gitti Nilay
Deliiii.
Karıcığım alışverişe çıkalım mı.
Olur çıkalım kocacığım tatlı da yeriz dimii?
😄
Tabiki aşkım Yanına da kahve. Hadı hazırlan. Keşke yemek yemeseydin dışarıda yerdik
Olsun dışarda da yer senin karın.
Karıcığım benim off ya.
😚.
Hadi giyin gel bekliyorum seni
İstersen giyinmene yardımcı olayım aşkım
Aşkım xper az off yaaa
Yok maalesef hesap da yapamıyorum yani tekrar deneyin falan diyo.
Ya karıcığım şu an çok istiyorum seni
Giyiniyormusun
Sıkıldım bu kadar yeterli 🙂.
Tamam
Olur tabii beklerim seni.
Tamam canım. Kocan olmak için sabırsızlanıyorum
Ne yapıyorsun canım
Hiç müzik dinliyorum öyle sen?
TV izliyorum. Kaçta uyuyorsun
Kaçta istersen.
Karıcığım benim ya.. Çok özledim seni
Ahahah.