Güncellemeler
1 yıl
Benim. Koç. Yükselen akrep
Güncellemeler
1 yıl
Sizin ne
Akrep boğa koç vs hepsi ilginç kişiler. En güzel kadınlar genelde aslan vs
Daddy35_35 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Koç burcuyum ben 😌
Bende koç. Yükselenim. Akrep. Senin?
Yükselenim yengeç
Yengeç. Hiç bilmedigim. Tek burç. Sende inatçı misin. Mesela ben kendim için bişey yaomaya usenirim. Ama dostlarım için geberiyorum. Sen?
Ben önce kendim için geberiyorum kendime aşık bi insanım ben merkezciyim önce kendime yaparım bakarım dostlarım şöyle dursun inat benim göbek adım çok inatçıyımdır üşengeç değilimdir
Hmm. Farklıymış. Sen hangi şehir. Ben İzmir
Manisa
Aaa. Yakiniz. Ben eskifoca
Aynen yakınız burcun ne
Burcun koç ya unuttum hahahaha
Ekleyebilirsin tamam
Benim de yetmiyor xper yeni hesap bu benim 5xper olanı kapattım
Açmam çok yazan abaza oluyor
Ben abaza ya da ergen değilim. Focaya geliyor musun hic
Foçaya gelmedim hiç
Seni görmek tanımak. Muhabbet etmek isterdim. Bencil de olsan :)). Boyun kilon nedir. Ben 188. 83 kg
Bencil değilim abartma sen de fedakar bir insanım neyse 1.65 boyundayım ama bacak boyum uzun biraz daha uzun duruyorum 52 kiloyum
Süpersin. Belli. Ama sana ulasamadiktan sonra bacak boy vs. Önemli değil :))
Daha seni görmedim
Numaramı veremem üzgünüm riskli Sen bana dış görünüşünden bahset biraz saç rengin gibi falan
188 boy. ,84 kg. Geniş omuz. Saç ve göz koyu kahve. Merak etme çirkin dglm. Kirpiklerim upuzun. Sana no yaz demedim. #31# yap basa. Senin no görmem. Ara bı. Sesimi. Duy diye dedim. Korkma bu mdr
Sesini ne yapacağım
Bişey yap diye vermedim ki. No. Mesaj yazamıyorum. Bari konusalim dedim. Diyalog kuramadım bı turlu senle
Numara için çok erken
Sen bilirsin
Burcum ikizler herkes beni aslan sanıyor jahshhah
Niye
Görünüşümden dolayı
Boyun. Kilon. Kaç. Yüzün mu çok tatlı. Göğüs ya da bacakların mi.. ya da hepsi bı arada mi ,?